Влез

View Full Version : Достать4но ли е?

insomnia79
03-06-2008, 13:05
Predi po malko ot mesec se zabih s edno mom4e na kupon ..natiskane mlqskane i do tuka. Sega s nego poddurjame mn dobri kontakti ..toi mi predloji da trugnem az oba4e ne iskah no vse pak si pravim razni nameci za povtorna zabivka za koeto nqmam protiv :D (Pod4ertavam 4e mi predloji ne ot osobeni 4uvstva a za6toto ima privli4ane i tva e )Sega vuprosa mi e malko tup :( Tui kato razbrah 4e toi ne e devstven puk i e naqsno 4e nqma da mu pusna ..vuzmojno li e da poddurjam interes u nego samo s ideqta za zabivka ? Veduj ve4e govorihme ..kazah mu 4e nqma da stane i posle si produljihme s namecite pervezniiikite i t.n. Si4ki nameci ot tozi sort oba4e az gi slagam v granici ..ne govora za svirki i pro4ie .. Ta vuprosa mi e dali na mom4e koeto e pravilo ve4e sex bi mu bilo interesno da se zanimava s momi4e koeo nqma da mu predloji tova, no bi se zabilo s nego ? :D :D :D :D Temata izleze hiper tupa i infantilna oba4e v glavata mi e golqma ka6a .nqmam turpenie ve4e da pusna taq tema i nqmam nervi da q mislq za da zvu4i po strukturirano :D :D mn mn molq spestete si prostotii koito biha mi skoftili nastroenieto

bebe_zaiche
03-06-2008, 13:08
Ще поддържаш интереса му до момента, в който той ще загуби абсолютно всякаква надежда, че ще си разтвориш краката. Има ли смисъл да се занимаваш?

ROBBIE
03-06-2008, 13:10
:-o

insomnia79
03-06-2008, 13:10
Ще поддържаш интереса му до момента, в който той ще загуби абсолютно всякаква надежда, че ще си разтвориш краката. Има ли смисъл да се занимаваш?

искам да се забия пак с него искам искам искам :D :D :D няя ли да му стигне евентуално ? ко му пре4и ? :D :D :D :D

ROBBIE
03-06-2008, 13:11

искам да се забия пак с него искам искам искам :D :D :D няя ли да му стиге евентуално ? ко да му пре4и ? :D :D :D :D

постави се на негово място

insomnia79
03-06-2008, 13:13
е кво са една забивка никога не е изли6на :oops: :oops:

bebe_zaiche
03-06-2008, 13:16
е кво са една забивка никога не е изли6на :oops: :oops:
Когато другия е наясно, че е само забивка и нищо повече. Само дето колкото и да му го повтаряш, той все пак е мъж и ще продължи да си мисли, че ще спиш с него. Толкова ли е важна едната забивка за тебе????!

Nik4o_Spain
03-06-2008, 13:31
dai mu na mom4eto ili voob6te ne se zanimavaite nai veroqtno ne ste edin za drug :lol:

aanitogb
03-06-2008, 13:35
4ЕСно казано аз небих се забивала с които и дае ако няма да има продалжение все пак зада се забива6 с някои трябва да има6 няква цел а тя каква е само даси приказва6 с него аз сам моми4е и неподаржам такива забивания ако неискам нещо а ако бях мом4е небих се занимавала далго време с моми4е което няма да ми даде нее задалжително веднага но за мен в една враска ми е нужен секс а за6то неискаш пове4е от него за6тото тее страх да правите секс ли или какво според мен той ще те отрежи барзо ако му се правиш на недостапна 4е неискаш да го правите и няма да продалжи интереса му далго кам теб е това е мое мнение но все пак зависи от мом4ето какво е не вси4ки са такива 4е да им се иска и секс

Nik4o_Spain
03-06-2008, 13:39
Pozvuli mu da hodi na kurva :razz:

Rozav`kosam
03-06-2008, 13:52
абе той може и да няма да има против още една забивка ама повече от тва недей очаква, ако не му пуснеш 3тия път вече шсе откаже... поне аз така правя ако е само зарибявки...иначе ако си струва съм доста по постоянен :-P

ioancheto
03-06-2008, 13:58
Pozvuli mu da hodi na k***a :razz:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D \:D/

insomnia79
03-06-2008, 14:11
абе той може и да няма да има против още една забивка ама повече от тва недей очаква, ако не му пуснеш 3тия път вече шсе откаже... поне аз така правя ако е само зарибявки...иначе ако си струва съм доста по постоянен :-P

Emi principno znam 4e hiper mn mi se radva :) :) i posptqnno mi go povtarq :D :D Dori sled kato mu kazah 4e nqma da stane toi produlji da si se durji taka qko s mene puk i sno6ti v razgovora vmukna 4e e e naqsno s polojenieto :) :) Puk i zasega ne sme govorili seriozno smisul v ramkite na ebavkata se izqsnihme .Tui 4e toi znae :D :D I opredleno misli 4e si struvam -tva iskah da dopulnq :D :D

Nik4o_Spain
03-06-2008, 14:16

Ami taka si e tq 6te e s nego i trqbva mu kaje 4e nqma da pravi sex s nego oba4e trqbva i da mu pozvoli da pravi samo sex s drugi i da si e s neq ina4e ne e 4esno sprqmo nego :D seki 4ovek ima nujdi se pak :)

ubuntu
03-06-2008, 14:19
Ми ти тръгни с него и до 2-3 месеца ако не си отвориш краката ... сте до там или ще ти изневерява системно :grin:
Общо взето целта му е точно тази да ти скъса бандерола .... и затва е такъф .... :grin:

insomnia79
03-06-2008, 14:20

Ami taka si e tq 6te e s nego i trqbva mu kaje 4e nqma da pravi sex s nego oba4e trqbva i da mu pozvoli da pravi samo sex s drugi i da si e s neq ina4e ne e 4esno sprqmo nego :D seki 4ovek ima nujdi se pak :)

HAHAH hora az ne iskam da hoda s nego :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) iskam samo da go upotreba o6e 1 put pone :D :D Ni6tu seriozno i zaduljava6to oba4e :D :D tva kazvam :lol: :lol: :lol:

Nik4o_Spain
03-06-2008, 14:29
aaaaaaaaaaa tva ve4e e drugo ne6to :D po 6te e 6tasliv ako mu kaje6 iskam da te upotreba i da te zareja mrasniko :) ama ako mu kaje6 .. iskam da hodq s teb nqma da me 4uka6 nqma da me pipa6 iskam samo da si govorim ama nqma i da hodi6 pri drugi momi4eta nqma da izliza6 ot nas tuka v kletkata .... mai nqma da e 6tasliv :lol: ama kakto i da e ... OPOTREBI MOM4ETO napravi go 6tasliv :-)

insomnia79
03-06-2008, 15:00
aaaaaaaaaaa tva ve4e e drugo ne6to :D po 6te e 6tasliv ako mu kaje6 iskam da te upotreba i da te zareja mrasniko :) ama ako mu kaje6 .. iskam da hodq s teb nqma da me 4uka6 nqma da me pipa6 iskam samo da si govorim ama nqma i da hodi6 pri drugi momi4eta nqma da izliza6 ot nas tuka v kletkata .... mai nqma da e 6tasliv :lol: ama kakto i da e ... OPOTREBI MOM4ETO napravi go 6tasliv :-)
:D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :P :P 8-) 8-)
Ta... :D :D po temata... :D :D :D

tatoskata
03-07-2008, 09:29
Zadovoli interesa mu.Sled kato toi e pravil veche sex nqma da se zadovoli samo s cuni guni i t.n shte te natiska do posledno i nakraq shte ti bie shuta takav e jivota lud :grin: