View Full Version : Косъмчета
cute_mimi
03-06-2008, 13:48
. Здравейте хора значи аз съм момиче и имам мънички светли косъмчета по корема и на гърба които обаче се виждат ако се вгледаш. Начи аз съм виждала че и другите момичета имат ама все пак. Според вас да си ги махна ли и ако да как? Мерси за помоща
По-добре недей ако не искаш след това да станат по-видими и по-тъмнички. Ако толкова държиш да си ги махнеш отиди на козметик , но препоръчително не пробвай сама.
splendour
03-06-2008, 13:59
mi trai gi (s ko si maxate kosmite po r1cete) toq fenomen go vidqx w foryma.kraka da ama r1ce......(to pa moi da ima det da sa im mn golemi i t1mni de.)
cute_mimi
03-06-2008, 14:00
с кола маска как смятате че ще стане? а и за лазерна епилация си мислих ама ако е н1 70 лева не бих си направила
splendour
03-06-2008, 14:02
с кола маска как смятате че ще стане? а и за лазерна епилация си мислих ама ако е н1 70 лева не бих си направила na korema :shock: to boli mn tva
Nik4o_Spain
03-06-2008, 14:20
Darpai kasai ritai gi te se nqkoga 6te im omrazne da rastat i 6te po4inat
В днешно време е пълно с космати българки,а едно време беше недпустимо за момче да има косми по гърдите,ръцете,краката,кор� �ма,гърба.
Ти как мислиш,дали трябва да ги епилираш?Според мен трябва,не съм привърженик на тия простотии,обаче вече аз самия съм почти като гол охлюв,за да бъда готин на 100%...
Модата е тъпо нещо,но пък винаги се харесва,а момиче да има косми според мен е недопустимо.В днешно време има май повече хубави мъже отколкото жени...
Такива сме българите,космати...
Преди момчетата се дърпахме да се епилираме,но сега като чета вие момичета как си ходите с космите,май аз ще спра да се епилирам!
cute_mimi
03-06-2008, 14:57
Не знам ама примерно гледах не помня коя холивудска актриса скоро и тя имаше руси косъмчета по ръцете а ако и в което и да е село в бг момиче има косми на ръката му се дразнят и тн. Се тая казвайте си мнението се пак и аз искам да съм модерна
•._.•No_NaMe•._.•
03-06-2008, 17:32
Za gurba nz, no na korema sam si gi mahala i ne boli tolkova mn s kola maska :? . Za gurba ako si gi maha6 idi na kozmetik :neutral:, a s lazerna epilaciq e mn skupo :shock: .