View Full Version : Съвет?
Insatiable
03-06-2008, 14:25
Станаха едни големи каши с нашите... Разбраха, че бягам от училище и че май ще ме предлагат на съвет и виждам, че им стана много гадно защото ме мислеха за "доброто и примерно момиченце", а пък то се оказа точно обратното. Казаха ми, че повече няма да излизам от вкъщи, което всъщност е невъзможно да стане. Та кажете ми сега как да постъпя - да се правя известно време на много примерна, да ги слушам, да им помагам и общо взето да се четкам или да си правя квото искам (и каквото правех до сега). Иначе оценките ми в училище са хубави ама класната им е наговорила само глупости и не искам да се срамуват от мен... за това се чудя какво да правя. :( :oops: Съвети?
prettyIdeath
03-06-2008, 14:44
Ами.. гледай да ги слушаш...ама не се мазни прекалено. Не съм попадала в такава ситуация.. не мога да давам пълноценни съвети.
Ами.. гледай да ги слушаш...ама не се мазни прекалено. Не съм попадала в такава ситуация.. не мога да давам пълноценни съвети.
+1 и аз така мисля. Не се мазни много щот ше разберат,че е само заради това.
И аз така мисля. И ходи редовно на училище и изкарвай отлични оценки
:)
VerryBerry
03-06-2008, 17:01
не е въпроса в това няколко седмици да си послушна и после пак да започнеш бягствата!!Трябва да си извадиш поуката и повече да не прекаляваш,ако държиш на родителите си,ако не-карай както си решила-седмица послушание,после наказание и така да се завъртиш в къг..и ако ти е вървяло с предметите-нещата могат да се променят,а това ще стане,ако продължаваш да бягаш от час...
Тъпо е да си променяш поведението и да им се маэниш.Така и така няма да иэдържиш дълго,поне не се эори.Просто говори с тях.Ако не се сручав често иэлагации,ще те раэберат.А и най-важното-ако не искаш да стават иэлагации,не ги съэдавай.
За какво ще се правиш на примерна-нима няма да повториш 'грешката' си отново,или пък няма да направиш нова?Контролирай себе си,вместо да им се мазниш.
TheNewReligion
03-08-2008, 20:39
Emi , ako beshe mislila predi da reshish da se pravish na interesna kato bqgash ot chas nai-veroqtno nqmashe da imash tozi problem !Kakuv suvet iskash da ti dadem pri svurshen fakt ?
TheOtherME
03-09-2008, 10:35
Еми на първо време изчакай да се поуспокоят и се опитай да не създаваш никакви проблеми.Убедена съм,че те ще направят всико,за да не бъдеш предложена на съвет-все пак са ти родители.След това им обясни,че си осъзнала грешката си,а докато си бягала,си мислела ,че си намерила някакъв баланс между даскало и това да си правиш кефа,тъй като си носила само добри оценки,но че вече знаеш че едните оценки не са достатъчни.За в бъдеще престани да бягаш от училище ,защото при най-малкото нарушение вече могат да ти направят голям проблем.
hooliganka89
03-10-2008, 09:23
Emi to tezi neshta mnogo zavisqt ot samiq roditel.
I az sam imala takiva problemi i to ne edin ili dva pati,taka i ne se opravih,kaah si q prez prosoto.
DieselBlood
03-10-2008, 11:19
от четкане няя смисал ноди си на даскало и толкоз :smt023
не е въпроса в това няколко седмици да си послушна и после пак да започнеш бягствата!!Трябва да си извадиш поуката и повече да не прекаляваш,ако държиш на родителите си,ако не-карай както си решила-седмица послушание,после наказание и така да се завъртиш в къг..и ако ти е вървяло с предметите-нещата могат да се променят,а това ще стане,ако продължаваш да бягаш от час...
+1
Имат право да се срамуват от теб. Не се прави на примерна- няма смисъл. Когато разберат, че не си се променила, само още повече ще ги разочароваш, че са ти повярвали и когато ти дойде акъла и наистина спреш да правиш простотии може и да не ти вярват вече. Ако не искаш да се срамуват от теб стани примерна, а не се прави на такава.
FuCk.YoUr.RuLeS
03-10-2008, 16:56
И аз съм попадал в подобна ситуация. Не е никак яко :( Аз лично една седмица бях направо ангелче :-D и после ми прекратиха присъдата, заради добро държание 8-) :D Ама съм прост и пак осрах работата и тогава не ги послушах(правих си каквото искам) :grin: ама получих наказание в даскало и охладих страстите :D Така че ти предлагам да ги послушаш за малко, пък може би ще им мине :grin:
CuRly_Doll
03-10-2008, 17:18
Добре и като една седмица си примерна и после пак почнеш да се държиш като идиот-с кво ти помага тва???Седнете,поговорете с твоите родители,но и ти си извади поука и спри да бягаш,щото така вредиш на себе си-то да избягаш веднаж,два пъти....И недей са обяснява,че класната е виновна,щото то на секи даскалите са му виновни,пък той света вода ненапита....
Insatiable
03-11-2008, 14:14
Положението се пооправи. Изключено е повече да си помислям за бягство... то това е ясно.
Благодаря за мненията :P