Влез

View Full Version : Нещо не е както трябва,какво да правя

LosMerenges
03-06-2008, 14:55
Значи с момичето с което ходя от доста време,нещо напоследък се държи много страно - студено,дръпнато .....
Цялата работа тръгна от там че преди 9-10 месеца като тръгнахме повече инициетивата беше нейна,аз бях завършил предната си връзка по доста кофти начин и просто не исках да започна нова връзка. Харесвах я много,но предпочитах да сме си само приятели защото скоро ми бяха "разбили сърцето",но както и да е тргнахме. В първите 1-2 месеца почти не се въждахме,тъй като на мен ми се наложи да пътувам в чужбина и нямаше как .....
След това започна така да се каже истинската връзка - по цял ден бяхме заедно гушкахме се целувахме се,всичко си беше точно,но дойде един светъл миг в който тя започна училище,а аз започнах да помагам на чичо ми в работата. Логично започнахме да се виждаме все по рядко,но пък като се виждахме срещите ни бяха качествени(ако въобще може да се каже така). Тогава колкото и да я харесвах си поставях някаква граница,защото съм много влюбчив и бързо хлътвам. Тя беше много влюбена в мен (казвали са ми го нейни приятелки,пък и то си личеше),и аз в стремежа си да не хлътна го направих ужасно много! До сега не съм изпитвал подобни чувства към друго момиче,но пък напоследък тя се държи много дръпнато и студено с мен което ме кара да откачам.... :x Хиляди пъти съм я питал какво ти е? Сърдиш ли ми се за нещо ? Друг ли има ? и още какви ли не въпроси,а на нея отговора и е само 1 Не,нищо ми няма! Ти друга работа нямаш ли си ?

Та кажете ми според вас загубил ли съм я вече ? Къде е проблема ?

BlueFace
03-06-2008, 15:13
:-o Може би трябва да проведете един сериозен разговор кадето да и кажеш каквото написа тука ?? :-o

LosMerenges
03-06-2008, 15:16
Казвал съм и много пъти че трябва да поговорим сериозно,но тя все сега не мога,утре не може ли....... даже един път се скарахме за това ...

BlueFace
03-06-2008, 15:22
Еми не я питай направо започни темата ей така незнам може пък така да я накараш да те изслуша... :(