View Full Version : За мастурбирането... отново
olive_oil
03-06-2008, 16:24
Здравейте. Има мн теми за мастурбирането, но като тази, която пускам не съм засичала скоро. Става дума за това, какво ви провокира да мастурбирате или съответно да не го правите? Моментните ви състояния, скуката или просто нагона ви? Аз лично забелязвам, че желанието ми спада, когато започвам да се влюбвам. Наскоро го разбрах :oops:
Вие сте =>
swords1010
03-06-2008, 16:27
Ами логично е сексуалният нагон и сексуалната потребност да те накарат да мастурбираш. :)
mi kato si imam priqtelka i pravim po 2 3 puti sedmi4no sex ne mi se slu4va da mastorbiram a ina4e go pravq za kef ob6to zeto ;) ne ot skuka ili nqmane kvo da pravq hahaha
Аз лично забелязвам, че желанието ми спада, когато започвам да се влюбвам. Наскоро го разбрах :oops:
Вие сте =>
и при мен е така
olive_oil
03-06-2008, 16:35
Аз лично забелязвам, че желанието ми спада, когато започвам да се влюбвам. Наскоро го разбрах :oops:
Вие сте =>
и при мен е така
Мн странно, наистина! Направо се учудвам от себе си! Навсякъде се казва, че е нормално и естествено да мастурбираш и аз го подкрепям с две ръце. Обаче когато започна да се влюбвам го смятам за нещо ама супер неестествено :shock: и не е толкова приятно, по време и след :-o
Nik4o_Spain
03-06-2008, 16:42
Obi4am mastrubiraneto az sam potencqlen 4ikidjiq :-P
besnicataa
03-06-2008, 16:48
ОТ СКУКА Е ПРИ МЕН 8-)
Swingswing
03-06-2008, 17:27
От сещане, че не съм го правил много време 8-) .