View Full Version : Първата ми истинска любов
nqkafsi_tam
03-06-2008, 18:50
Imam nujda ot pomo6t ako mojete da pomognete pi6ete ako ne nedeite pisa izob6to :)
Taka stana 4e se vliubih v edno 19 godi6no momi4e, koeto haresah ot 1viq pyt, v koito q vidqh. Otna4alo se bqh pritesnil za6toto be6e malko po golqma ot men no sled kato se zapoznah s neq vsi4ko be6e perfektno ...
тя ми каза че си има приятел но ми предложи приятелството си незнам защо но не исках да сме само приятели исках да сме нещо повече не сме се срещали близо 1 месец и аз много съжалявам но немога да я намеря за да и го кажа ... незнам дали ще я преживея някога но наистина това ми е първата истинска любов :)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
marmalad4e
03-06-2008, 18:53
не разбрах всъщност каква помощ искаш от нас:) но ти предлагам да я забравиш, щом си има приятел а ти не искаш само приятелски отношения с нея...
MiMcHeToOo
03-06-2008, 18:53
Хм и ние какво да направим, че ти е истинската любов? :) Найстина не виждам проблема.. :)
JUST_ME_
03-06-2008, 18:54
Филмариш се брат. И то много сериозно. Това не ти и е истинската любов. Просто си зарибен от нея ся... Пък и какво искаш съвет във форум, като точно това зависи от теб. Просто разбитваш къде ходи, по кое време и уж случайно ти се появяващ там. Казваш и каквото имаш и това. :D Успех :)
everything_ends
03-06-2008, 20:37
Детето иска кака :D
Imam nujda ot pomo6t ako mojete da pomognete pi6ete ako ne nedeite pisa izob6to :)
Taka stana 4e se vliubih v edno 19 godi6no momi4e, koeto haresah ot 1viq pyt, v koito q vidqh. Otna4alo se bqh pritesnil za6toto be6e malko po golqma ot men no sled kato se zapoznah s neq vsi4ko be6e perfektno ...
тя ми каза че си има приятел но ми предложи приятелството си незнам защо но не исках да сме само приятели исках да сме нещо повече не сме се срещали близо 1 месец и аз много съжалявам но немога да я намеря за да и го кажа ... незнам дали ще я преживея някога но наистина това ми е първата истинска любов :)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
:razz: след 1 месец ще ти мине 8-)
fr3e_s7yle
03-06-2008, 20:43
Филмариш се брат. И то много сериозно. Това не ти и е истинската любов. Просто си зарибен от нея ся... Пък и какво искаш съвет във форум, като точно това зависи от теб. Просто разбитваш къде ходи, по кое време и уж случайно ти се появяващ там. Казваш и каквото имаш и това. :D Успех :) +1 сигурно мацето има як задник и очите ти са още залепени за нея :D
Вече има какви ли не начини эа комуникация.И ти твърдиш,че не можеш да я намериш.Тъпо.Все някак ще успееш.Може от някой поэнат примерно.Абе сигурна съм,че има начин. :D
И много яко-половината на кирилица,половината на латиница :D
Вече има какви ли не начини эа комуникация.И ти твърдиш,че не можеш да я намериш.Тъпо.Все някак ще успееш.Може от някой поэнат примерно.Абе сигурна съм,че има начин. :D
И много яко-половината на кирилица,половината на латиница :D
Туй е новата мода
Еtо tаkа dа пiшeш
Отнема адски много време.
acidburn1
03-06-2008, 22:36
Хм и ние какво да направим, че ти е истинската любов? :) Найстина не виждам проблема.. :)
hooliganka89
03-07-2008, 04:30
Кажи как се казва и от кой град е,ние ще я издирим и ще ти я пратим :D
maybelline
03-07-2008, 05:57
Всъщност е много глупаво да откажеш всякакви отношения с един чудесен човек, само защото няма да сте гаджета. Ако смяташ, че си струва, не я търси повече и я забрави. На света има много страхотни хора и ако отказваш контакти с тях, само защото няма да са ти гаджета, накрая ще си останеш един анти-социален тип. А това, че сега има гадже, не означава че никога няма да скъсат. ти я забрави, а след седмица ще се окаже, че е свободна, но ще я намери някой мъж, който я цени заради самата нея, а не само защото няма гадже. Тя може да си има приятел, но никой не я е вързал за него - тя може да излиза, да общува с хора, да флиртува (ако гаджето не е много ревниво). Но решението е твое - изпусни един стахотен приятел в нейно лице, ще дойде друга, и тя може да е заета, и нея ще отблъснеш като човек - и какъв ще е смисълът? Дано успееш да ми го обясниш.
nqkafsi_tam
03-07-2008, 20:01
napravih gre6ka i q osyznavam razkaivam se za tova nemoga da ti go obqsnq kofti e ;\
разбира се живота си върви и човек трябва да приема грешките си и да живее с тях имах шанс да го поправя но незнаех как в това беше и проблема от миналата седмица който ми се върти в главата видях я на улицата тя не ме видя аз нищо не направих даже не я поздравих просто се притесних както първия път вярно е че тя е невероятна аз не толково но всеки прави своите грешки ако можех да се поправя бих го направил но уви не мога ! за това и съжелявам във форума защото е по-лесно да го кажеш на непознати от колкото на близките ти хора ...
незнам какво да правя за да оправя нещата изглежда че немога да направя нищо ........ за това и потърсих помощ тук ........
miniCHka91
03-09-2008, 14:03
naistina e tapo da kazva6 4e nqma kak da e otkrie6 vse pak sme v 21 vek ima vsqkakvi na4ini da q otkrie6 ...
Mementomori
03-09-2008, 14:28
Съжалявам за стеклите се обстоятелства,но неистина не стана мн ясна историята ти.Ако толкова обичаш това момиче,намери начин и й до кажи,докажи,за да може евентуално да се получи нещо повече от приятелство между вас иначе не виждам друг случай!И все няма да е зле да има малко допълнение този разказ...