View Full Version : Нормално ли е
hi all ta taka nali haresvam si ednio mom4e mnogo ama mnogoo kogato ne go mvidjam psotoqno mislq za nego :grin: oba4e sam zabelza 4e kato sam tam pri nego ne se radvam v smisal radvam se ama kato sam do nego ne zipitvam sa6toto kogato nego go nqma tva normalno li e :-o
a kvo izpitvash kat si s nego hubavo li ti e ili...?
da oba4e ne e sa6toto ama mn mn mn si go haresvam :-o
sh3_1s_7h3_0n3
03-07-2008, 16:06
Нормално е, защото в съзнанието си си съчиняваш разни супер-дупер моменти с момчето, а всъщност осъзнаваш, че действителността е доста по-различна. В този случай се сблъскват 'два свята' и осъзнаваш колко не-розов е реалния и как нещата не се случват точно както сме ги замислили. :)
Случва се при мноого хора това, така че не се притеснявай. :)
emi pogovori s nego mojebi kato ne si s nego kopneesh da ste zaedo a kato ste toi ne ti obrashta dostatachno vnimanie i ti da se chuvstvash tapo?
b0nb0nka
03-07-2008, 16:21
Ахахахахахаа това е тъпо.Ако тръгнете евентуално след 2-3 дни ще ти е писнал и вече няма да се стремиш към него.Но ако после скъсате,пак ще почнеш да го харесваш и да се филмираш.И така до беэкрай :D
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-07-2008, 16:29
Нормално е, защото в съзнанието си си съчиняваш разни супер-дупер моменти с момчето, а всъщност осъзнаваш, че действителността е доста по-различна. В този случай се сблъскват 'два свята' и осъзнаваш колко не-розов е реалния и как нещата не се случват точно както сме ги замислили. :)
Съгласна. :) Напълно нормално, но и това ще мине, споко. ;):)
e b0nb0nka tva e oshte edno dokazatelstvo che nikoi nemoje da vi razbere kakto kaza vedjan edin madar chovek "Само опитния овчар знае как мислят жените..." znachi izliza che tami nz kakvo iska t.e. po dobre da ne se mota s picha che toi moje da zahape i nego shte go boli a na neq i e samo prishtqvka
b0nb0nka
03-07-2008, 16:34
e b0nb0nka tva e oshte edno dokazatelstvo che nikoi nemoje da vi razbere kakto kaza vedjan edin madar chovek "Само опитния овчар знае как мислят жените..." znachi izliza che tami nz kakvo iska t.e. po dobre da ne se mota s picha che toi moje da zahape i nego shte go boli a na neq i e samo prishtqvka
Da,naistina e po-dobre da ne se zahva6ta s nego,za6toto posle nai-mnogo na nego da mu e kofti.Az ne sum takava.No imam mnogo takiva poznati,Stranno e,neobqsnimo.Kak taka,kogato go nqma ti lipsva i go iska6,a kogato s do teb ti e bezrazli4en... :o Maloumna rabota,ama gi ima mnogo takiva.
b0nb0nka umnica si dashte umnica oseshtam che ste zapochna da se gordeq s teb 8)
b0nb0nka
03-07-2008, 16:47
b0nb0nka umnica si dashte umnica oseshtam che ste zapochna da se gordeq s teb 8)
Dolavqm golqma ironiq :D
sweet4esf
03-07-2008, 16:53
xixi macka spoko...i az sum imala tiq momenti...makar 4e sega kato sum s mom4eto koeto xaresvam ot 4meseca bix kazala 4e sum blubena v nego :oops: ne e taka...vinagi kato e do men ili kato znam 4e 6te go vidq i vs mi se preobri6ta ikrakata mi se raztrepervat :oops: da ne govorim dnes kvo mi be6e kato me celyna za priv put :oops: :oops: :-D taka4e spoko....imagi takiva momenti :-P
sexy_momi4e
03-07-2008, 17:35
много странно,за първи път чувам за такова нещо
Абсолютно нормално е да се успокоиш и да си седнеш на гъза като вече дългоочаквано е при теб :D
angellove
03-07-2008, 17:47
Емии да ти кажа честно и на мен ми се е случвало. И накрая просто осъзнах, че нямам истински чувства към момчето, а просто се филмирам. :-D
MartyParty
03-07-2008, 18:12
Grow up 8-)
SaLzI4Ka
03-07-2008, 19:10
=; napalno sam saglasna !