Влез

View Full Version : Всякакви пречки ;(

zvezdichka777
03-08-2008, 06:55
Ами здравейте :) искам да ви разкажа нещичко .. от две години познавам един човек,човек със който пораснах,човек с който преоткрих новите неща в живота,страшно помогнал ми да открия новото си ''аз'' и т.н. ... бях малка лигла на 13 (не искам да обиждам 13 годишните и не че сега съм голяма) и не знаех какво искам от едно момче .. имахме много проблеми,ходихме по месец,два,разделяхме се .. и след време пак на ново всичко . Обикнах го.беше толкова трудна връзката ни защото се появиха проблемите с РОДИТЕЛИТЕ МИ (които не ми дават да бъда с него) .. интригите,лъжите и всичко останало,тфа че и двамата сме огромни инати,не отстъпвахме .. и .н. .. догодина отивам да уча в пловдив ( и той е там) и няма да имаме никакви проблеми каквито сме имали досега .. може би отново ще бъдем заедно тъй като нито аз нито той може да ме забрави ..
Снощи бях на клуб,където беше и той.. отидох да го видя и той ме целуна .. дръпнах се но след тфа и аз го целунах :( днес сигурно ще иска да говорим и отново да се хванем .. но не мога,като се сетя колко проблеми ще имаме докато не отида в плд .. ще е ужасно,последният път не можах да издържа и скъсахме,много е трудно .. ще ни бъде лесно чак след няколко месеца ... но се чудя кфо да правя през тези месеци ,как да се преборя с мъката и любовта по него ;( как да се сдържам да не плача всяка вечер за това че не е до мен .. и най-вече как да задържа вниманието му докато всичко се оправи .. незнам,незнам ..мисля че ме обича аз СЪЩО ГО ОБИЧАМ но ... каква ли ще бъде съдбата ни

благодаря че ме изслушахте .. неямам определени въпроси но ако някой има да каже нещо по темата ще му благодаря ... трудно ми е , обичам го ;( .. всъщонст ще имаме ли бъдеще,при положение че от две години сме така .. и все чакаме момента когато всичко ще потръгне .. незнам,да имам ли надежди ?

Naughty_
03-08-2008, 07:18
Винаги има надежда :) особенно всичко това ,което сте преживели е доказателство че наистина се обичате и искате да бъдете заедно!Ще се справиш,през тези тежки месеци,които предстоят :) Щом си се справяла до сега,значи и този път ще успееш :) ти сама казваш че си инат - ами докажи го за пореден път :) и когато ти стане гадно си мисли че идва края на мъките и щастието тепърва предстой :)

sexa_na_kompleksa
03-08-2008, 07:21
Ако наистина чувствата ви един към друг са толкова силни, ще издържите тези няколко месеца. Според мен все още има надежда за вас. :)

JUST_ME_
03-08-2008, 08:37
Здрасти! :)
От това, което прочетох разбрах, че родителите ти са проблем. Така ли? Аз също имах този проблем. Бившия ми приятел беше доста "пропаднал". Всъщност беше страхотен човек, но хората го мислеха за пропаднал. Та когато тръгнах с него реших да кажа на наще. И седнах нали на масата с тях и им обясних как стои всичко, че е страхотен човек и че не искам да ми пречат да съм с него, защото дори да ми попречат аз пак ще съм с него и няма смисъл да се крием, заради тях. Кажи им точно това, че ти така или иначе ще си с него, със или без тяхното одобрение. Кажи им да не се притесняват. Кажи им, че той е страхотен човек и че те кара да се чувстваш желана и важна за някой. НО НЕДЕЙ ДА КАЗВАШ, ЧЕ ГО ОБИЧАШ ПРЕД ТЯХ!!!! Ако им кажеш, ще се помислят, че се филмариш и ще почнат да ти обясняват, че не е така и най-много да се скарате.

УСПЕХ, МИЛА :)

_BoSSy_
03-08-2008, 09:31
Маика ми беше против моя приятел от началото,защото бил женкар и т.н. Но аз и казах,че нямам намерение да го оставя,защото наистина го харесвам и мисля,че е по-добре тя да знае с кои излизам вместо да се крия от нея и да я лъжа.
Родителите не бива да са ти проблем,докажи им,че момчето е пич и ще видиш как нещата ще се променят коренно.
А за месеците в които няма да се виждате..недеи да мислиш за тях,мисли за тези през които ще сте заедно.Няма да усетиш колко бързо ще ти мине времето :-) :-)

zvezdichka777
03-08-2008, 10:03
мерси много на всички
за родителите ми: ами преди 2 месеца седнах при майка ми и казах всичко,това че съм с него и се чуствам добре,това че е човек който ме прави щастлива и просто не мога без него,това че сме изтърпяли толкова много и т.н. ... (тфа беше вечерта) прие го добре.На сутринта обаче мислеше по съвсем различен начин и ми каза че ако аз не се разделя с него,тя ще го направи вместо мен(защото го е правила вече веднъж) .. проблема е в това,че не ме пускаше в началото до късно и я лъжех само и само да съм с него тя разбираше за всичко и от там си извади извода че е лош човек,който не е за мен :( оф незнам вече,но мисля да се боря за любовта си
още веднъж мерси !

KimBerLy1912
03-08-2008, 13:29
А тя защо не ви дава да бъдете заедно.. :?

zvezdichka777
03-08-2008, 14:09
ами съзадала си е некфо гадно мнение за него.. нз за кфо.. може би щото в началото закъснявах доста (тя разбираше че съм била с него) лъгах я , само и само да сме заедно и тя разбираше всичко .. всичко се натрупваше и накрая осъзнах че си е изградила неправилно мнение за него ..тфа е , според нея аз не мога да бъда с такъв човек ...

MiMcHeToOo
03-08-2008, 15:01
Рискувай..

Mi6i4ka
03-08-2008, 18:22
spored men kakto si i izgubila doverieto taka se probvai i da si go v1rne6 no mu obqsni i na nego pribirai se po-rani4ko razkazvai i kak ste prekarali ne q l1ji sedni i govori s neq kato s golqm 4ovek i ne samo kogato polojenieto stane kriti4no a kakto govori6 i spodelq6 s priqtelkite si ot li4en opit moge da ti kaja 4e maika ti e nai-dobrata priqtelka koqto 6te ima6 tova 4e ti e povi6ila ton ili te e nakazala ozna4ava 4e se bezpokoi za teb ne 4e iska ne6to lo6o da ti napravi dokaji i 4e ve4e si po-golqma i ima6 mqrka za vsi4ko =]