View Full Version : Аз го обичам, а той...
Bonbonche_to
03-08-2008, 10:07
sled 3 dni i priqtelq mi pravim 3 meseca.Istoriqta ni e mn zapletena,zashtoto az prekaleno mn go obicham,a ne moga da kaja sashtoto za negovite chuvstva kam men.Izneverih mu vednaj i kakvoto i da stani vinagi mi go natqkva i me pravi na typa. ](*,) ](*,) Mn ne izlaga nasqkade dori i pred priqtelite mi,a az ne iskam da go ostavq. Dri shtom nai -dobriqt mu priqtel mi kaza ,,Kak go traesh,, postoqnno me izlaga,ligavi se darji se kato nqkakvo lape .Postoqnno mi govori super lape si mn lapeshki se darjish,a spored men vsashtnost e obratnoto...Bqh mu kazala da se razdelim zamalko.Iskashe da izleznim s edni priqteli...izleznahme makar da znaeh che shte se saberem.No dori i da se razdelihme nqkashe nikakva promqna v otnoshenito mu kam men :x Naistina Mn gadno se darji s men a az neiskam da go ostavq...Kajete mi kakvo da pravq ne izdarjam veche taka Crying or Very sad
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
eclipseee
03-08-2008, 10:12
Мисля че е бесен за това, че си му изневерила. Седнете да поговорите и го питай дали е това, ако е-кажи му, че всичко е минало и че се опитваш да поправиш грешката.
Karamel4e_to
03-08-2008, 10:14
Мисля че е бесен за това, че си му изневерила. Седнете да поговорите и го питай дали е това, ако е-кажи му, че всичко е минало и че се опитваш да поправиш грешката.
abe ko da govori s nego toi s nego chovek ne moji da govori , super ama super mn q izlaga ,toi vinagi iska sichko da stava na negovoto , praq q na raznogleda napravo a , postoqnno zza kfoto i da bilo iskarva neq vinovna qvno ne mu e doshal akala oshte ,s nego ne moje da se govori shoto nqma smisal ne vazpriema nishto
eclipseee
03-08-2008, 10:23
abe ko da govori s nego toi s nego chovek ne moji da govori , super ama super mn q izlaga ,toi vinagi iska sichko da stava na negovoto , praq q na raznogleda napravo a , postoqnno zza kfoto i da bilo iskarva neq vinovna qvno ne mu e doshal akala oshte ,s nego ne moje da se govori shoto nqma smisal ne vazpriema nishto
Еми тогава или го реже или го търпи.
zvezdichka777
03-08-2008, 10:27
Остави го или ПОГОВОРИ С НЕГО !
Bonbonche_to
03-08-2008, 10:29
Taka e Karamelche_to e nai dobtrata mi pr koqto hodi s edno drugo momche ot kompaniqta i e prava.No priqtelq mi sashto mi kaza che se zaribqva s edno momiche ot dalgo vreme po skype i imashe mn neini snimki v telefona :cry: :cry: i az vechetra mu pisah sms che nqmam jelanie dori da go vijdam i vsi4ko beshe do tyk.No...pak sme zaedno :smt100 :smt100 :smt100 :smt100
eclipseee
03-08-2008, 10:38
Taka e Karamelche_to e nai dobtrata mi pr koqto hodi s edno drugo momche ot kompaniqta i e prava.No priqtelq mi sashto mi kaza che se zaribqva s edno momiche ot dalgo vreme po skype i imashe mn neini snimki v telefona :cry: :cry: i az vechetra mu pisah sms che nqmam jelanie dori da go vijdam i vsi4ko beshe do tyk.No...pak sme zaedno :smt100 :smt100 :smt100 :smt100
Зарежи го, кво се мъчиш, тфа си е чист мазохизъм. Щом по държание не го харесваш как може да ти е гадже още :-o
scene_lady
03-08-2008, 10:42
Spored men toi si ima nova avantiura i sega,za da si uspokoi s1vestta ti natqkva za iznevqrata ti.4estno kazano ne mislq 4e te zaslujava,vse pak 4ovek ocenqva ne6to,kogato go izgubi zavinagi,a ako ti si mu pokazvala 4uvstvata si dori kogato ste bili vremenno razdeleni,toi se e 4atnal 4e vse o6te si inlove v nego i nqma nujda da si promenq otno6enieto.Tak1v 4ovek ne ti trqbva,liubovta trqbva da e nai-qkoto prejivqvane,a ako toi ti go razvalq-zna4i trqbva da e OUT.Minala s1m prez podobno ne6to i znam kolko ti e tejko...
SoulSteal
03-08-2008, 12:32
Spored men toi si ima nova avantiura i sega,za da si uspokoi s1vestta ti natqkva za iznevqrata ti.4estno kazano ne mislq 4e te zaslujava,vse pak 4ovek ocenqva ne6to,kogato go izgubi zavinagi,a ako ti si mu pokazvala 4uvstvata si dori kogato ste bili vremenno razdeleni,toi se e 4atnal 4e vse o6te si inlove v nego i nqma nujda da si promenq otno6enieto.Tak1v 4ovek ne ti trqbva,liubovta trqbva da e nai-qkoto prejivqvane,a ako toi ti go razvalq-zna4i trqbva da e OUT.Minala s1m prez podobno ne6to i znam kolko ti e tejko... +1
Mementomori
03-08-2008, 13:19
Поведението му е ужасно и колкото и да го обичаш,не можеш да си позволичш да си с него,защото той накарнява достойнството ти,твоите човешки права,преди всичко ти си човек,така че не се оставяй да бъдеш унизявана!Успех!
bavno i machitelno ti otmashtava za tva che si se otdala na drug.Golqmo govedo e :D :D :D
Karamel4e_to
03-08-2008, 13:23
bavno i machitelno ti otmashtava za tva che si se otdala na drug.Golqmo govedo e :D :D :D
otmashtava i za kfo be za 2 celuvki :x ne e tfa toi prosto ne znae kfo iska na 17 i polovina e a akala mu e v gaza navrqn :-x
Abigoria
03-08-2008, 13:25
Поведението му е ужасно и колкото и да го обичаш,не можеш да си позволичш да си с него,защото той накарнява достойнството ти,твоите човешки права,преди всичко ти си човек,така че не се оставяй да бъдеш унизявана!Успех!
УниЖАвана се казва...
Ениуей, Пт:
Заеби го... Ще ти е по- добре без него :P
h0t_bAbE
03-08-2008, 17:08
УниЖАвана се казва...
Ениуей, Пт:
+1
ponqkoga e nujno da pravi6 kompromisi s1s sebe si i az bqh taka s biv6iq mi no nakraq go ustavih i vidqh 4e bez nego mi e mnogo mnogo po-dobre a toi 4ak togava se useti 4e ne e trqbvalo da se d1rji taka s men no be6e k1sno (btw az dori ne bqh izneverqvala 4e da se d1rji taka s men)
Яд го е, че си му изневерила и има право да го е яд и да се ядосва, но в крайна сметка или трябва да ти прости, или да се разделите.Средно положение няма.Затова най-добре поговори с него и му обясни това.
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-08-2008, 18:22
УниЖАвана се казва...
Ениуей, Пт:
И унизявана става :) Иначе и аз съм съгласна с отговора. Тва не му дава право да се държи така, покажи му, че не е прав. ;)
Bonbonche_to
03-09-2008, 10:28
Da naistina sam unizqvana mn ot nego.No ne moga,ne iskam da go ostavq :cry: :cry:
FiRe_LaDy
03-09-2008, 13:16
Защо го търпиш още и се занимаваш с него?Не си заслужава да се тормозиш,заради такъв човек!
remember95
03-22-2008, 10:47
nai-dobriq lek e da pogovorite uspeh :grin:
Prossto e natqkva ti za iznevqrata ti zashtoto sam na sebe si ne vqrva i znae,che pri vseki udoben sluchai shte ti izneveri..Savetat mi e da go ostavish,a ne da se tormozish vse pak ne si mazoxistka nali? :)
soulja_girl4e
03-22-2008, 13:50
mi ti si mu izneverila kakvo o4akva6?! tova e ko6maryt na mom4etata! zareji go! i na teb 6te ti e po-dobre sigurna sym 4e i toi 6te se po4uvstva po-dobre!