PDA

View Full Version : Искам съветче

PocuTy
03-08-2008, 10:15
Пърдо честит празник на всички дами! :)
А сега и моята история:Бяхме с едно момче почти 2 години и после незнайно защо,а може би вече се знае се разделихме!(по -скоро той с мен де,защото знаел,че не може да направи всичките неща,които ми е обещавал)Аз неисках обещания....исках просто него и все още го искам...толкова много го обичам,той казва същото,но просто незнам...хората казват,че колкото повече време минава,толкова по-добре всичко се забравя.....ДА,но не е така!Дните си минават,всичко се промени,но не и любовта ми към него,а бяхме повече от щастливи.... :( Много ми е трудно,защото го обичам и незнам какво да правя...постоянно мисля за него,когато ми пише милите думички просто се разтапя,а казва,че се е променил много и не бил същия...Сълзите не спират да капят от очите ми...до кога ще страдам от любовта.... :( :( :( :( Просто искам савет как да оправя нещата или жъобще какво да правя!Благодаря на всички ,които изчетоха моята доста объркващо написана история !

hooliganka89
03-08-2008, 10:16
Da,naistina ti e obarkanna istoriqta,ne mojah da razbera nishto.

zvezdichka777
03-08-2008, 10:25
да оправиш кои неща , кой е бил виновен за раздялата ви,не разбрах ?

Karamel4e_to
03-08-2008, 11:04
да оправиш кои неща , кой е бил виновен за раздялата ви,не разбрах ?

do kolkoto razbrah roditelite im sa gi razdelili ama samo tfa shvanah zashto sa gi razdelili nz

prettyIdeath
03-08-2008, 11:29
Ами ти няма какво да оправяш. След като той е скъсал с теб, защо продължава да те обърква с това което ти пише. Не знам - не мога да го разбера. Излезте и поговорете . Какво му е имало, че се е променил?
Ти искала ли си му някаква промяна? :?

PocuTy
03-08-2008, 13:17
Ами ти няма какво да оправяш. След като той е скъсал с теб, защо продължава да те обърква с това което ти пише. Не знам - не мога да го разбера. Излезте и поговорете . Какво му е имало, че се е променил?
Ти искала ли си му някаква промяна? :?

Не,не съм му искала никакви промени...харесвам си го и си го обичам такъв,какъвто е!Да,но лошото е, че ни делят 300км ;(

evelinka1122
03-08-2008, 13:58
Направи последен опит да се съберете! Ако не стане забрави го вече... с времето и това ще стане :) УсПеХ!!! :-)

PocuTy
03-08-2008, 14:04
Направи последен опит да се съберете! Ако не стане забрави го вече... с времето и това ще стане :) УсПеХ!!! :-)
Да ,мила,но какво да му кажа....толкова го обичам,а ми е толкова объркано!

Mi6i4ka
03-08-2008, 18:26
300 km :shock: neznam daje kak ste izd1rjali tolkozva vreme spored men edna vr1zka se nujdae ot vseki svoi moment ne kazvam 4e ne ste izjivqli va6ite momenti no 300 km hi4 ne sa malko a i smqtam 4e sled 2 godini trqbva da se izpravi6 i da prod1lji6 sama jivot1t ti ne e zapo4nal s nego a i ne sv1r6va s nego

koalka
03-08-2008, 18:32
Той обича ли те?Ако е така, трябва да поговориш с него задължително!Кажи му, каквото написа тук, искаш да си с него и го обичаш.Това е най-важното.

PocuTy
03-08-2008, 19:41
Благодаря Ви много за съветите,ще опитам да поговоря със него!

gandji
03-08-2008, 19:46
Отиди при него , кажи му там за чуствата ти и т.н. и ако са сагласи пак да сте заедно ОК , ако не .... някой друг по опитен ше трябва да ти помогне . Касмет

SoulSteal
03-08-2008, 20:13
Той обича ли те?Ако е така, трябва да поговориш с него задължително!Кажи му, каквото написа тук, искаш да си с него и го обичаш.Това е най-важното.+1

iva_16
03-08-2008, 20:24
koalka +1 :) ако те обицха поговори с него, ако не не се занимавай :)))))))))) знам че ти е трудно.. сажелявам ако можех да помогна, но немога ... :(:(

scene_lady
03-09-2008, 12:32
Spored men ne trqbva da se izm14va6 pove4e!Prosto otidi pri nego i go popitai ima li vse o6te 6ans da v1rnete zagubenoto.Pomoli go da b1de nap1lno otkroven i ostava samo otgovora mu.Ako kaje "da" -4estito :) Ako kaje "Ne" - prod1ljavai napred i ostavi tezi 2 godini da ti davat xubav primer za sled vreme.Ne sasipvai spomenite vi kato "jivee6" v tqh! :)