View Full Version : Дайте ми Съвет..Нуждая се от вас
sexymalinkaa
03-08-2008, 15:19
Здравейте,създадох тази тема..защото може би вие ще ми помогнете. от 1 месец съм се навила за обичка на пъпчето.Една фр си направи и изобщо не боли чак толкова..а аз много искам.../въпроса е че ме е страх да питам майка ми ..защото може би ще каже "Ти Луда ли Си ? " и така няма да ми даде а аз много искам :( :( :( :( Дайте ми начин да поговоря с нея спокойно и да и обясня че и други имат за да може да ми даде УМОЛЯВАМ ВИ !!! :( :( :(
chipi_kaoo
03-08-2008, 15:22
Питай я. Ти какъв отговор очакваш да получиш. И да й се подмазваш, мисля, че ако не го одобрява ще ти каже "не". Помоли я, пък ако не даде, действай :P
daisynka
03-08-2008, 15:22
emi p0g0v0ri s neq sp0k0in0..bez da p0vishavash t0n iiii ak0 se nalaga na max zamazvai pyk kv0t0 d0ide.. :oops:
Nadelina
03-08-2008, 15:59
Pyrvo shte kaja che bolkata pri vseki chovek e razlichna... Chuvala sym che boli ... chuvala sym i obratnoto... Edna moq priatelka ima obeca na pypa i q bolq ujasno... Ne mojeshe da sviva korema ot bolka... Ne hodeshe na diskoteka zashtoto ot tonkolonite q boleshe... Sumati vreme beshe cherveno i ne mojeshe da zarasne... Majeshe dupkata s nqkakvi kremove i spirtove i t.n.... I vse pak ustiska i sega ima obeca de... A otnosno vyprosa ti kak da govorish s maika si... Ne mislq che ima nachin da q ubedish ako mnenieto i e che ne e hubavo da imash obeca na pypa... Spored mene e nujno prosto da i obqsnish che tolkova hora imat obeci... che e mnogo krasivo i go iskash strashno silno... pyk i kakva e razlikata mejdu obeca na uhoto i obeca na pypa.... :)
ne kazvai na maika si .Predi 2-3god si slojih ne bolq maika mi nz dosta d1lgo vreme posle re6ih da si q mahna postoqno be6e b1zpaleno
SunSmile
03-08-2008, 16:23
:razz: колко мн се лъжат така... то не боли, ама се получават такива инфекциии... 4е ви е бедна фантазията. Една моя позната има и всичко и беше стерилно и професионално направано, обаче след няколко седмици едвам ходеше от болки. Забира гной, зачервява се и болките са неописуеми.... и са е правили операция, за да не стане гангрена на корема... Прави си сметката тогава ... Иначе на мен ми харесват, но риска е голям. Имах малка обица на езика преди3 години и поддръжката и беше мн тежка всяка сутрин и вечер с една течност, която миришеше на мента и беше мн студена като я сложиш в устата си...
TheNewReligion
03-08-2008, 17:10
Kato i kajesh , che i drugi momicheta imat nai-veroqtno shte ti kaje:" Ne me interesuvat drugite ! Interesuvash me ti ! Ne moje , zashtoto ne iskam drugite da smqtat deteto mi za razpusnato !" No ne poznavam maika ti za da znam kak shte reagira ! Ta misulta mi e da pogovorish s neq , no ako ne ti razreshi da ne go pravish taino ! Uspeh !
еми сядате на 4 очи с майка си, обясняваш й че няма нищо лошо в пиърсинга, че няма нищо опасно и че не го правиш за гъзария или за да се фръцкаш наляво и надясно, ами защото това ти е много голямо желание. В краен случй можеш да я подмамиш с добри оценки в даскалото, помагане вкъщи и т.н. Но в никакъв случей не се карай с нея за т'ва щот така до никъде няма да стигнеш.
asi_basi
03-08-2008, 18:44
Az kogato iskam ne6to a neznam dali 6te mi go pozvolqt, pravq slednoto - zna4i ako go vidq i pokazvam i vikam a gledai ne e li sladko tova? i 4akam da vidq kakav komentar 6te kaje ako e dobar pitam dali az moga da si go napravq i gotovo. Predi taka praveh, vee ne e nujno da gi pitam za vsi4ko ... osobeno takiva ne6ta Uspeh
scene_lady
03-09-2008, 13:35
Prosto sednete i si pogovorete na 4 o4i,pokaji na maika si,4e moje da ti ima doverie (ili ako ne si tolkova sig 4e e taka,bl1firai ;) :D ) i posle leko ob1rni temata v taq posoka i i iskai mnenieto.Ako kaje NE-iz4akai malko i pak q pitai. Pri men vinagi se polu4ava.Predi vreme kazah na na6ite,4e iskam da se zanimavam s muzika i te bqha pove4e ot 6okirani :shock: ,skarahme se mn lo6o,poneje ne me podkrepiha.Mina vreme i pak im kazah..slu4i se s16toto... a sega maika mi mi t1rsi u4itel po peene ;) Pravi si izvodite. ;)
Оо ама ти както се изказа ще кажеш , че майка ти е некфа зла ииии нищо не можеш да я питаш .... ама какту и да е ... таа по въпроса .... питай я , нищо не губиш ;-) ;-) ;-)