PDA

View Full Version : Искам мнение

Slunchy
03-09-2008, 08:14
Вчера се видях с човека,към когото имам чувства от доста отдавна.Аз съм на 18,а той на 30.От самото начало на нещата между нас се уточнихме,че не можем да имаме сериозна връзка най-вече заради годините между нас.Той ми звъни от време на време да се видим и така...Проблема е,че той не иска да ме нарани и вчера ми каза,че е по-добре да стоя по-далеч от него,но самоя той уточни,че му е мн приятно с мен и заради това не може да спре да ми звъни.Не знам защо,обаче му казах,че искам да сме само приятели(защото иначе само ме наранява и ме кара да страдам)Според вас правилно ли постъпих,че му го казах това?Все пак не го мисля...Не мога да бъда само приятелка с него ....

bibo
03-09-2008, 08:16
Пропуснала си много важно нещо да споменеш - този 30-годишен мъж обвързан ли е?

Slunchy
03-09-2008, 08:18
Не е обвързан

bibo
03-09-2008, 08:24
Mи нз според мен ако се харесвате и двамата може да пробвате дали ще се получи нещо,но фактът че той ти е казал че може да те нарани говори много - т.е. той няма силни чувства към теб а може би просто го привличаш физически..според мен ще е по-добре да не се виждате повече,защото той очевидно не търси сериозна връзка(или поне не с теб)...от друга страна не знам колко го обичаш и дали въобще ще е възможно да го забравиш...

Slunchy
03-09-2008, 08:27
Проблема е,че той не иска никаква връзка с никоя.Просто смята,че 1 връзка би усложнила живота му..Много глупаво според мен.И едва ли не,когато се почувства самотен ми звъни. Мерси за мнението ти :)

bibo
03-09-2008, 08:32
Проблема е,че той не иска никаква връзка с никоя.Просто смята,че 1 връзка би усложнила живота му..Много глупаво според мен.И едва ли не,когато се почувства самотен ми звъни. Мерси за мнението ти :)
пф къв е тоя мъж дето на 30 год не иска сериознивръзки...той нещо май е бъгав..

kico
03-09-2008, 08:32
glei sa sa6tata slu4ka se slu4va v na edin priqtel klasa i to 4 pati ...toi taka i kazal...posle tq mu kazala taka... i nakraq nema da hodqt na abiturenskiq si bal za6toto sa s naduti koremi i v o4akvane na svadba ...taka 4e hvani si ne6to po svejo mani gi tiq dedovci ....sa 6e si kaje6 ama az go obicham hubavo mi e s nega bla bla tva e momentno posle kato zalu6ka6 bebeto nema da misli6 taka ;)

kico
03-09-2008, 08:37
пф къв е тоя мъж дето на 30 год не иска сериознивръзки...той нещо май е бъгав..

haha kakav... tiq kato nego sa na principa "4ukni hukni"

MiMcHeToOo
03-09-2008, 08:38
Правилно си постъпила ..

MakeMeLaugh
03-09-2008, 09:08
Правилно си постъпила!
Продължи живота си напред! ;)
След време ще съжаляваш, ако се върнеш пак... близките 2-3 години ще ти е яко, ама после ще ти дотежи!
Млада и зелена си.. тепърва още колко кеф те чака.. вземи си го. гледай напред ;)
Ние сме с теб :)

krisi_bep
03-09-2008, 09:37
Спорен мен си постъпила правилно!
Мисля,че няма защо да съжаляваш от това.

Mementomori
03-09-2008, 09:53
Това,че ти звъни,когато е самотен,е леко потресаващо,иначе сеща ли за теб?Или само,когато иска да се позабавлява?!Извинявам се за циничността.По-добре се отдръпни от него,не си заслужава да си губиш времето с човек,който не иска връзка.Но ако искаш да се самоунизяваш и да си с него,когато той го пожелае,го направи,но след време определено ще осъзнаеш,че това е голяма грешка!Не се оставяй да бъдеш третирана като вещ или просто безплатен отдушник за самотата на някого.Щом не иска връзка,сам той се обрича на такава,така че да не се оплаква,всеки сам решава за себе си!Успех!

Slunchy
03-09-2008, 16:41
благодаря за мненията. Аз ли съм слаба или не знам....какво да направя като все хуквам след него..или се сдържам,сдържам и точно когато си мисля,че вече имам сили да спра...пак хуквам тц тц

sexy_momi4e
03-09-2008, 17:05
съгласна съм със всички преди мен,забрави го,намери си някое момче на твоята възраст и няма да съжаляваш

Slunchy
03-09-2008, 17:40
дано така да направя.....въпреки,че с когото и да се захвана след него е някак....никакво пф много лоша ситуация ама дано наистина да се промени

tan0
03-09-2008, 19:17
aide sichki hubavi katerichki kam pensionerite malko si sa teeen i 24-26 dog maximum za teb ta na 30 otide
toi she iska i deca da mu rodish a si na 18 ako si gotova deistvai

Al3ksandra
03-09-2008, 19:43
ХАХ хахаха не искал сериозна връзка...все едн0 аз да кажа че не искам никой да е с мен никога.. хахаха. иска иска и още как ама нали трябва да има нещо пречка ... а и само тъи си мисли той.. но и ти мацка внимавай на 30 е и знае доста номерца... е тва че е честен с теб е добре... макар да мислиш че не си постъпила добре, че си поискала да сте само приятели, мислч че за начало е добре.. ;) дори чудесно... защото не знаеш какво да очакваш... трябва много добре да го познваш а и ще си имаш бая проблеми.. с околните.. особено ако си под 19 ... то и моита ще стане нещо такова... хах с 27-годишен ама слабо ме касае..(на 20 след 4 месеца ставам така че не съм тинейджърка ;))и ако не върви се разделяме и толкоз... ;) Ако пък мислиш че имате шанс ,бъди с него.. Разбираш ли сама трябва да прецениш до колко можеш да поемеш риска и отговорността мила:) .... това е....