Влез

View Full Version : двама :(

lostsoul92
03-09-2008, 09:10
Imam edin golqm problem predi dve godini ta i pove4e se vlubih naistina v nai dobriq si priqtel v slu4aq toi ne razbra za6toto az ne mu kazah neiskah da si razvlaqme dobroto priqtelstvo,ta vse o6te ispitvam 4ustva kum nego i edvali nqkoga 6te go zabravq a vmomenta izlizam s edno mom4e ve4e ot edna godina po4ti i nego obi4am no mnogo puti se e slu4valo kogato go celuvam ili sum go gu6nala da si predstavqm drugiq kakvo da pravq kak moga da go zabravq ako moje nqkoi syvet :cry: blagodarq vi

[/b]

krisi_bep
03-09-2008, 09:30
А защо не си му казала,когато си имала възможност?Мисля,че си изгубила шанса си.

Спри да мислиш постоянно за него.По ефикасен съвет аз не мога да дам :?

Mementomori
03-09-2008, 09:35
Явно повече държиш и обичаш най-добрия си приятел,а към другия изпитваш някакво привличане,симпатии.По-добре поговори с първия,дори с риск да се влошат отношенията,може и той да изпитва нещо повече от приятелски чувства към теб.Така с риск поне ще си наясно дали си струва да таиш някакви надежди за двама ви или не.И ако наистина няма шанс,трябва да го забравиш като евентаулно гадже,всичко е преодолимо,не се притеснявай!успех!Колкото и да изглежда трудно,времето потушава всичко!

pampers
03-09-2008, 09:58
иди при най-добрия ти приятел и му кажи никога не е късно

djeini
03-09-2008, 10:01
иди при най-добрия ти приятел и му кажи никога не е късно

+1

fastlane
03-09-2008, 10:12
Кажи му

Karamel4e_to
03-09-2008, 10:15
kaji na nai dobriq si priqtel istinata moje i toi da e vliuben v teb no sashto kato teb da ne ti kazva idi i mu kaji :) moje i da otvarne na chuvstvata ti :)

Alice Fox
03-09-2008, 10:21
kaji na nai dobriq si priqtel istinata moje i toi da e vliuben v teb no sashto kato teb da ne ti kazva idi i mu kaji :) moje i da otvarne na chuvstvata ti :)
+1 от опит глава не боли.. ;)

BlueFace
03-09-2008, 10:31
+1 от опит глава не боли.. ;)
Зависи какво опитваш! :-D :-D
Кажи му!!! :wink:

miniCHka91
03-09-2008, 17:06
ne e trqbvalo da premal4ava6, jivotat e kratak i parvato lubov ne se zabravq kamo li izpuska... varvi i mu kaji 4uvstvata si ... moje i da spe4eli6 ne6to ot cqlata rabota

tan0
03-09-2008, 18:43
Явно повече държиш и обичаш най-добрия си приятел,а към другия изпитваш някакво привличане,симпатии.По-добре поговори с първия,дори с риск да се влошат отношенията,може и той да изпитва нещо повече от приятелски чувства към теб.Така с риск поне ще си наясно дали си струва да таиш някакви надежди за двама ви или не.И ако наистина няма шанс,трябва да го забравиш като евентаулно гадже,всичко е преодолимо,не се притеснявай!успех!Колкото и да изглежда трудно,времето потушава всичко!
+1

lipsvashh_mi
03-09-2008, 18:50
Моят съвет е да скъсаш с момчето,с което с..Какъв е смисълът да сте заедно,след като ти мислиш за другият още...Повярвай ми може само да го нараниш :x ....А за най-добрият ти приятел..какво да ти кажа..Ако е свободен..т.е. няма си приятелка,защо не си пробваш шанса..Успех и полека с лавирането между момчешките сърца :o

evelinka1122
03-09-2008, 19:20
оо да казвай му ! Не чакай повече... :?