PDA

View Full Version : вагина

ubuntu
03-09-2008, 11:12
В тоя форум гледам че само пишки се мерят....
Крайно време е да си попремерите вагините , да споделите каква ви е дълбочината и въз основа на фактите да пресметнем средно аритметичнo каква е дълбочината на българската ВАГИНА! :) ;) :P

menta_loverka
03-09-2008, 11:17
tva e nai-bezumnata tema v toq forum...........

MakeMeLaugh
03-09-2008, 11:20
Аз пък съм ЗА!
Писна ми само вие да ни критукувате. Крайно време е ние малко да ви се посмеем.. или ви е страх да си покажете кофите, а?
Нали уж всяка се хвали, че и е малка и тясна..
Сега ще си проличи, че жените имат повече комплекси от мъжете в тая тема и ще се затрие..

Като стана дума за вашите органи и темата стана безумна нали, ама като е за пишка се надприказвате ;д;д;д

Ice_Queen_
03-09-2008, 11:22
Момичета,вземете и си заврете по една линийка ... :shock:

SINDEL
03-09-2008, 11:35
:? Ъмм.. аз имам въпрос - как се мери дълбо4ината на вагината?!? :lol: :shock: :lol:

ubuntu
03-09-2008, 11:36
Аз пък съм ЗА!
Като стана дума за вашите органи и темата стана безумна нали, ама като е за пишка се надприказвате ;д;д;д
Aбсолютно съм съгласен ... много точно го каза !
Ако тая тема достигне 3 страници и не се заключи си поствам пишката! :grin:

Glezanka
03-09-2008, 11:36
:? Ъмм.. аз имам въпрос - как се мери дълбо4ината на вагината?!? :lol: :shock: :lol:

Е как така как?Със специален уред ... наречен вагинометър :) ахахаха

sweatkiss
03-09-2008, 11:40
И на мен и ми е чудно Как се мерят вагини.Би ли ни разеснил малко.........

ubuntu
03-09-2008, 11:43
С малко техническо мислене... хващаш един вибратор или предмет наподобяващ вибратор пъхаш си го, в един момент вагината спира да го поема понеже вече инструмента е достигнал шийката на матката отбелязваш колко е влезнал, вадиш го, после хващаш една линийка и мериш.... Или директно си пъхаш линийка
Елементарно ... ама не трябва само ядене трябва и акъл .... :P

MakeMeLaugh
03-09-2008, 11:43
Виж ги кви са прости... и са праят на остроумни.. с кво ваща 'слива' е по-ценна и е нещо повече от нашия *уй не мога да разбера??
С нищо.. само разликата е, че се мери по-трудно.. Тая тема не е за всяка

Ами как. примерно, ако мастурбирате с нещо (уред, пръсти, дезодорант с капачка ;д) мерите съответно предмета/пръстите и т.н.
Има ли желание има начин.

ubuntu
03-09-2008, 11:45
Ама доста интересно, като казах че ако темата достигне 3 стр. и не я заключат ще си постна пишката изведнъж стана много интересна тема ?аааа ненаситници такива :P

SINDEL
03-09-2008, 11:47
:-D Я и аз да допринеса малко... Поствайте, пийпъл, да видим на ubuntu пишката :P

ubuntu
03-09-2008, 11:49
:-D Я и аз да допринеса малко... Поствайте, пийпъл, да видим на ubuntu пишката :P
Всъщност само можете да си мечтаете на 2 стр и половина крем4ето ще заключи темата ... :P
А ти ако толкова много искаш да я видиш . . . направи така че да ти я покажа :-P
И допълнително условия .. патката я показвам при положение че 90% от жените посочат размер на вагината си :-P :-P :-P

stealthyGirl
03-09-2008, 12:10
@Make_Me_Laugh вие си оставате комплексарите(на тази тема поне).. ние няма да си мерим вагините, 'щото мислим по различен начин и колко са дълбоки няма да ни накара да се срамуваме (eстествено може и да има някое изключение)! Гледах веднъж по ТВ един, който си уголеми пишката и дори си каза, че никоя жена не му е казвала преди нещо за този "проблем"(според него) и всъщност изобщо не можеше да се каже, че е малка работата ( 8-) ), но той е искал мек да му е около 15см :razz: .

MakeMeLaugh
03-09-2008, 12:51
Аз не говоря за индивидуален случай.
Аз съм си доволен, пр-ката ми е доволна, сексулния живот ни е приказка...
Имах предвид, че много приказвате за чуждите работи, а като ви кажата на някоя от вас, че не сте тясна или сте бати кофата и почва едно сърдене за цял живот. от едни познати съдя момче и момиче.
И не съм съгласен, че ив няма от какво да се срамувате.. сме да кажа, че има доста грозни вагини... и как няма от какво да се срамувате след като се парадира, че всяка жена трябва да е с малка п*тка, а накрая не се окаже така.. кво няма ли да се комплексирате.
цялата комплексарщина идва заради вас. щот се бъркате в мъжките полови теми да го наречем, и опрейвате/хвалите, а за вашите не става нито дума...
Целта ми не е да споря, нито да обиждам, просто искам да стане ясно, че и вие има от кво да се червите и комплексирате, не само за нас да се приказва..
Ма карто се замисля.. мъжете се спичат за хуя.. жените за циците.. така, че.. просто не можеш да ми кажеш че мъжете са по-големи комплексари.. щщот вия с тоя силокон прекалихте ;д
Другия път като някоа фуста заговори на кой му е малък и на кой крив, нека първо да си погледне в гащите как е положението и да си погледе циците, че да не се обърнат нещата в другата посока 8-)

menta_loverka
03-09-2008, 13:45
moga da kaja 4e nqma tolkova dulug predmet u nas 4e da moga da premerq taka 4e sorka

MakeMeLaugh
03-09-2008, 13:49
ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕ че чак такава дълбока яма ли имаш бре :lol:
Евала, че си откровена :Д

Баязикам се, мисля, че схавнах горе-долу за какво говориш :)
Химикали нямате ли у вас бе, има едни жълви Шнайдер мн удобни изглеждат :Д;д;д;д

Забележка. Момичета не пробвайте с кухненския нож. не правете ртова у дома си ;д оставете опасността на 8-) нас

hottie
03-09-2008, 14:21
тясна, широка, раждала, неразждала има си упражнения за тази работа !Дават ги особено на жените, които са разждали, но дори и да не си пак не пречи да се парвят ако е като "кофа" 8-)

MakeMeLaugh
03-09-2008, 14:28
Друг е въпроса, че май почти никоя не ги прави, както почти никой не ползва помпа.. 8-) Пак се връщаме в началото... :-P

aanitogb
03-09-2008, 14:29
mi ako sadq po gadjeto mi negoviq my e dosta golqm okolo 22 sm i sam go poemala malko pove4e ot polyvinata 6te kaja akolo 10-14 sm dalbo4ina

hottie
03-09-2008, 14:36
Друг е въпроса, че май почти никоя не ги прави, както почти никой не ползва помпа.. 8-) Пак се връщаме в началото... :-P

Аз ги правя :-P не съм имала нужда ама да се презастраховам за всеки случай !

И за тези,които знаят английски да прочетат това, защото се наслушах на бая глупости !

Sex and women

Virtually every man forgets that it doesn't matter how long or how short your penis is, because the vagina will accommodate itself to any length.

The vagina of a woman who hasn't had a child is only 7.5cm (3 inches) long when she's not sexually excited. The figures for women who have had babies are only slightly different.

Even when aroused, a woman's vagina usually extends only to a length of about 10cm (4 inches).

This means any man's penis will fill her vagina completely, unless you happen to be one of those rare guys with an erect penile length of less than four inches.

You're probably now wondering how the average man with an erection of six inches manages to insert his penis into the vagina at all.

The vagina has the most remarkable capacity for lengthening if something is introduced into it gradually.

So the exceptional man whose erect penis is eight inches long can still make love to any woman, providing he excites her properly and introduces his organ very slowly. If he does this, her vagina will lengthen by 150 or 200 per cent to accommodate him.

MakeMeLaugh
03-09-2008, 14:54
Това можеш да го копираш в темата, че някакъв пич, дето се спича, че му е малък. Ще му свърши добра работа и ще се почувства добре ;)

ХехХехХЕЕх ма тука вече ме отрепа за упражненията. ТЦтцтц ейй :grin:

Мда ама аз мога да кажа: те и мъжките полови членове има-нямат разлика 3-4 санта.. дето не ви вършат работа предивд, че вагината достига 10 санта както пише, ама пак си предавате вазности.
И ние ще си предадем важност и ще кажем, че 2-3 санта в разлика в дълбочината са си разлика.
Пак можем да си поспорим и да си ги мерим :-P

TheBlackStranger
03-09-2008, 14:58
@Make_Me_Laugh

Прочети това пак.

So the exceptional man whose erect penis is eight inches long can still make love to any woman, providing he excites her properly and introduces his organ very slowly. If he does this, her vagina will lengthen by 150 or 200 per cent to accommodate him.

MakeMeLaugh
03-09-2008, 15:06
Е аз знаех за 15-16 см ама си замълчах, ама чак за 20 не знаех.. пфф Това още повече ви излага жени ;д;д;д

Е да ама това е просто доказателство, че може още да се разпъне, ако се действа бавно.. ама ти няма да седнеш да правиш секс така. Говорих за стандартния нормален размер (обичайния) при нормален секс/темпо :)
Примерно аз като се опитам да го вкарам докрай на пр-ката изревава на умряало (такъв е израза просто) и не става фокуса.
Той и моя хуй са разпъва кат го опъвам ама боли ;д;д;д;

Говорим за стандартни стойности, често срещаните :)

п.п. баси якото лилаво ауди А3 мина току що, мн ме зариби кво е сладко ;д;д;д хахах

Nik4o_Spain
03-09-2008, 15:10
V kraina smetka na kraq na 2-ra stranica sme i nikoe momi4e ne kaza dalbo4inata .... spored men zakliu4ete temata :grin:

apologize
03-09-2008, 16:04
a kolko trqbva da e spored vas :-o

dreamerka
03-09-2008, 16:12
:grin: :lol:

Liar
03-09-2008, 16:59
Ъъ кви упражнения ?!
Иначе темата е много глупава и не защото ме засяга лично а защото дълбочината зависи от вас момчета.
И какво си мислите че някоя ще тръгне да си вкарва разни предмети че да се разшири допълнително ?????

KoRn
03-09-2008, 17:05
показвай пишката :D 3 страници...

KoRn
03-09-2008, 17:05
fuck...ся вече трябва да са 3...

KoRn
03-09-2008, 17:06
Год дамн ит колко поста може да има на тая шибана страница

KoRn
03-09-2008, 17:07
Йеесс 3 страниции....+ тфа не мога да си покажа вагината заради инфекцията...нямам цикъл от 3 месеца...

rame
03-09-2008, 17:48
С малко техническо мислене... хващаш един вибратор или предмет наподобяващ вибратор пъхаш си го, в един момент вагината спира да го поема понеже вече инструмента е достигнал шийката на матката отбелязваш колко е влезнал, вадиш го, после хващаш една линийка и мериш.... Или директно си пъхаш линийка
Елементарно ... ама не трябва само ядене трябва и акъл .... :PХаха като си купя вибратор ще си я измеря обещавам ти..... :D Щото не ми се ще да си пъхам разни предмети .... :?
А иначе за темата мога да кажа,че израза "кофа" или "тясна" се казва за широчината на вагината......важно е да е стегната,за да се изпитва удоволствие.И упражненията,за които the_hottie спомена,се правят ,за да е по-стегната.Сега може би ще ни учиш как да си мерим колко са ни "широки" :D

ubuntu
03-09-2008, 17:52
Страницата е трета ама колко момичета си казаха размерите ... май имаше условие... ама айде от мен да мине ЦЪК пишок (http://bg-sexologia.info/novsmf/index.php?action=dlattach;topic=838.0;attach=3486; image/)

ubuntu
03-09-2008, 17:55
Сега може би ще ни учиш как да си мерим колко са ни "широки" :D
Тва вече е лесно - със шублер
Аре гледайте хуя и се радвайте преди да са заключили и изтрили темата ;) :) :P

rame
03-09-2008, 18:28
[quote=rame]Сега може би ще ни учиш как да си мерим колко са ни "широки" :D
/quote] :D :D Доколкото знам кво е шублер от часовете по трудово в 7-ми клас,ще е "много удобно" за измерване на широчината! :lol: Има ли желаещи??? :-P

ubuntu
03-09-2008, 18:34
:D :D Доколкото знам кво е шублер от часовете по трудово в 7-ми клас,ще е "много удобно" за измерване на широчината! :lol: Има ли желаещи??? :-P
И в крайна сметка ако нямате шублер ми пишете едно ЛС :grin: :grin: :grin: :grin:

hottie
03-09-2008, 18:37
Ъъ кви упражнения ?!
Иначе темата е много глупава и не защото ме засяга лично а защото дълбочината зависи от вас момчета.
И какво си мислите че някоя ще тръгне да си вкарва разни предмети че да се разшири допълнително ?????

Упражненияте представляват контракции на вагината. Мисля, че само момиче може да рабере ;) правиш контракции все едно се сдържаш когато ти се пишка.
Стегнете мускулите,Пребройте до 5,Отпуснете мускулите,Повторете упражнението 10 пъти.
Когато мускулите заякнат, можете да увеличите дължината и честотата на упражненията – до 8-10 пъти на ден. Можете да опитате упражненията по време на секс – партньорът Ви ще бъде приятно изненадан.

А самото разширяване на вагината става по време на акта! после се връща към изходното си положение.
:)

rame
03-09-2008, 18:38
:D :D Доколкото знам кво е шублер от часовете по трудово в 7-ми клас,ще е "много удобно" за измерване на широчината! :lol: Има ли желаещи??? :-P
И в крайна сметка ако нямате шублер ми пишете едно ЛС :grin: :grin: :grin: :grin:Шублер ще намерим ,ама ти така и не обясни как става номера?? 8-)

hahavteen
03-09-2008, 18:39
the_hottie ima predvid ypajneniata na Kegel.Potursete v google informacia.

hottie
03-09-2008, 18:45
the_hottie ima predvid ypajneniata na Kegel.Potursete v google informacia.

Да ;)

ubuntu
03-09-2008, 18:46
Шублер ще намерим ,ама ти така и не обясни как става номера?? 8-)
Не съм добър литератор. не мога добре да се изказвам затова пък мога добре да показвам :-P :-P :-P :grin:

50cent
03-09-2008, 18:46
ne e 4estno za6to nikoi ne e pisal za razmerasigurno vi e strah hahah momi4etata u6kilem sa 6tqli da vladeqt nad muja ama gi e strah da si kajat

hottie
03-09-2008, 18:49
ne e 4estno za6to nikoi ne e pisal za razmerasigurno vi e strah hahah momi4etata u6kilem sa 6tqli da vladeqt nad muja ama gi e strah da si kajat

ти не знаеш ли английски, че не си прочел? май нещо не разбра !

ubuntu
03-09-2008, 19:09
"the_hottie" - много ме радваш взе темата присърце тука даваш инфо опитваш се да бъдеш полезна с нещо, а останали пак не доволни и само питат как да си ги измерят... Браво на теб !

Georgi_pi4a
03-09-2008, 19:35
И аз съм съгласен, тука само се пише, че искат по-дебел и по-дълъг, ама като видят повече от 16 се чудят на къде да хванат, да има жени ден искат и и трябва по-голям, но според мен около 15 си е напълно нормално...Сякаш ние мъжете да гледаме на всяка цена гърдите колко са големи...Всмисъл 50% от жените по мое наблюдение са плоски или супер неуформени, я да видим какво ще кажат мъжете по въпроса ако земем да мерим гръдната обиколка или мвагината на жените. 100% ще стигнем до заключението, че на нито едно от трите (вагита,гърди и пенис)няма значение...Който си е подвижен и умее да си го прави и с 10см ще си свърши работата...То ако имаш пенис 20см, а свършваш за 10мин или момичето пищи от болка...Или пък момиче има големи гърди ама и е 100кг...Така, че стига с тия теми...Напълно нормалния пенис15-16смлллНе трябва повече...А за дълбочината на вагината жжените да се произнесат...Но да трябва да спрат тези коментари- искам по-голям, виж колко може да ти влезе пък говори!!! :-D

Vampirella
03-09-2008, 19:40
Аз пък съм ЗА!
ДЕЙСТВАЙ! :razz:

ubuntu
03-09-2008, 19:47
Аз пък съм ЗА!
ДЕЙСТВАЙ! :razz:
Ощe на трета страница я постнах... но е като линк че крем4ето ще ме застреля :grin:
за теб специално ТУК (http://bg-sexologia.info/novsmf/index.php?action=dlattach;topic=838.0;attach=3486; image080304_141500.jpg/)

SINDEL
03-09-2008, 19:52
:D Иска ти юзърнейм и парола.. Нещо гавриш форумците май май...
Ся кво - тряя се регвам ли? :?
Досадно...

sLaDkA_GrEsHkA
03-09-2008, 19:52
Виж ги кви са прости... и са праят на остроумни.. с кво ваща 'слива' е по-ценна и е нещо повече от нашия *уй не мога да разбера??
С нищо.. само разликата е, че се мери по-трудно.. Тая тема не е за всяка

Ами как. примерно, ако мастурбирате с нещо (уред, пръсти, дезодорант с капачка ;д) мерите съответно предмета/пръстите и т.н.
Има ли желание има начин.

a ne ne otkakto 4etoh edna tema kapa4ki ne polzvam 8-)

v3n0ma
03-09-2008, 20:02
boje i putkite vzeha da si merqt :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ubuntu
03-09-2008, 20:15
Досадно...
Па много ясно мойта пишка да не съм я намерил на улицата бе :P

hottie
03-09-2008, 20:19
"the_hottie" - много ме радваш взе темата присърце тука даваш инфо опитваш се да бъдеш полезна с нещо, а останали пак не доволни и само питат как да си ги измерят... Браво на теб !

Хора всякакви :-D

hahavteen
03-09-2008, 20:20
Досадно...

Az sum registrirana ama napravo me vkarva vuv foruma kato se regna i ni6to ne stava :?

ubuntu
03-09-2008, 20:27
Малиии колко ви се иска .. нещо линка се е бъгнал направих леко редактиране .. пробвайте пак :) и успех този път :oops:

hahavteen
03-09-2008, 20:31
Малиии колко ви се иска .. нещо линка се е бъгнал направих леко редактиране .. пробвайте пак :) и успех този път :oops:

Sega ve4e moga da zaspia spokoino :grin:

ubuntu
03-09-2008, 20:35

Sega ve4e moga da zaspia spokoino :grin:
А преди да заспиш няма ли да кажеш нещо ... ?
Или ще си заета с малко ръчен масаж :? :-P :-P :-P

SINDEL
03-09-2008, 20:52
Слън4ицеее.. мързи ме да се регвам
Пусни ми я на ли4но, плз?
:P

hahavteen
03-09-2008, 20:53
А преди да заспиш няма ли да кажеш нещо ... ?
Или ще си заета с малко ръчен масаж :? :-P :-P :-P

Xaxa kakvo da kaja naprimer? Leka no6t? :P

hahavteen
03-09-2008, 20:58

Gotovo 8)

MakeMeLaugh
03-09-2008, 20:59
Ъъ кви упражнения ?!

Упражненияте представляват контракции на вагината. Мисля, че само момиче може да рабере ;) правиш контракции все едно се сдържаш когато ти се пишка.
Стегнете мускулите,Пребройте до 5,Отпуснете мускулите,Повторете упражнението 10 пъти.
Когато мускулите заякнат, можете да увеличите дължината и честотата на упражненията – до 8-10 пъти на ден. Можете да опитате упражненията по време на секс – партньорът Ви ще бъде приятно изненадан.

А самото разширяване на вагината става по време на акта! после се връща към изходното си положение.
И това ли са прословутите упражнения..
Лееелее пък пр-ката ми е мн добра в това, ама много! Като се стегне и виждам аз самия как се стяга и променя, а като съм внея и като стегне.. пффф доста силно ми стиска оная работа и е много яко.
Бре гордея се с нея :>
Даже като почне бързо да стяга и да отпуска имитира все едно баси якия силен оргазъм :lol:

Пък аз сексам яко п*теее 8) МеммМЕмемеМЕмеме :grin:

hottie
03-09-2008, 21:02
Ъъ кви упражнения ?!

И това ли са прословутите упражнения..
Лееелее пък пр-ката ми е мн добра в това, ама много! Като се стегне и виждам аз самия как се стяга и променя, а като съм внея и като стегне.. пффф доста силно ми стиска оная работа и е много яко.
Бре гордея се с нея :>
Даже като почне бързо да стяга и да отпуска имитира все едно баси якия силен оргазъм :lol:

Пък аз сексам яко п*теее 8) МеммМЕмемеМЕмеме :grin:

Eee браво на момичето ! ;)
И моя много обича да застане неподвижно за малко и да стягам :D било хубаво :-o

Spider4eto
03-09-2008, 21:04
ае зимам линийката :razz: :razz: :razz:

SINDEL
03-09-2008, 21:08

Gotovo 8)