Влез

View Full Version : Колко са ви държали на сухо гаджетата?

CrazyBear
03-09-2008, 12:56
Imam pitane kam mom4etata!
Vqrvam 4e sqko mom4e e imalo prez jivota si gadje koeto ne mu e puskalo...ta vaprosa mi e sledniq...Kolko nai dalgo sa vi darjali na suho i 4estno za tva vreme izneverqvali li ste,poradi sexyalna nujda....
Momi4eta ako moje da ne otgovarqte s typizmi ot sorta...na...
Ami kak 6e mu pysna na 1vata godina :-D mn ste zle pove4eto devstvenici se imate za pozlateni!Ma kat vi vkarat nekoq pat*a stavate e*asi mrasnicite nenasitni :-D

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

MakeMeLaugh
03-09-2008, 13:11
Не мислиш правилно. :)
Не съм стоял на сухо, освен когато има гости от Червен бряг ;д
И ако видя, че някоя ме върти нарочно и ме държи на сухо - шута. Различавам това да не е готово момичето и това да сте го правили и да те държи на сухо щот са прай там на някаква си и мисли, че може да контролира всичко ;д
Относно девствениците. - те просто са неопитни и недоверчиви и затова така говорят, после 3/4 от тези мнения са мираж.. ;д

TheBlackStranger
03-09-2008, 13:15
Различавам това да не е готово момичето и това да сте го правили и да те държи на сухо щот са прай там на някаква си и мисли, че може да контролира всичко ;дВзе ми думите от клавиатурата ;Д

CrazyBear
03-09-2008, 13:20
Be gledam gi i tyka po forymite kak nekvi pi4`ki pi6at 4e tehnite gadjeta gi 4akali po nz tam kolko meseci dori i godina otgore :lol: ...tva mi e misalta...
Kolko nai dalgo ste si pozvolili da 4akate za sex nqkoe momi4e i dali prez tva vreme poradi sexyalni Nujdi ste i izneverili....
:?

MakeMeLaugh
03-09-2008, 13:29
Аз съм чакал моята пр-ка 7 месеца и полвина, щото беше девсртвена. тя бреше готова и преди това, ама понеже много държа на нея реших да не бързам и да го направим когато е уверена на 100% :)
Иначе не ми е отказвала досега, след като си върша работата добре тя самата няма полза да ме върти :Р

А относно сексуланите изневери. Момчетата изневеряваят в повечето случаи щото или са сексулано недоволни от полвинките си или щото ей тъй си мислявт, че могат да ги въртят и да си праят кот си искат и после хоп.. пишем по форумите що ме наоусна заради някаква дето я наебал.. е какщо.. като не опускаш, а се правиш все 1, че ти си единствената в п*тка или не си вършиш добре работта и седиш като пън как да не ти изневери.. няма да са лъжем.. всеки иска най-доброто за себе си ;)

MakeMeLaugh
03-09-2008, 13:31
ОФФ, извинявам се, че във всички теми допускам правописните грешки. Ама просто съм на неудобна клавиатура на работата, пък после като си отида в нас докато свикна на моята... Обстоятелствата са такива.

CrazyBear
03-09-2008, 13:38
Hyy de ma za teq 7meseca i polovina,ne ti li lipsva6e sexa,ne si li se zamislql da topne6 4u6kata pri dryga,pa tvoita kat se po4yvstva gotova da si kaje,az pa kat sam imala gadjeta s koit nqma da spa sam im kazvala 4e razbiram sexyalniq nagon si e ne6to otvratitelno i sled kat nqma da spa s tqh neka bydat s dryga....samo 4e iskah da me osvedomqvat s koq i koga...ne 4e se e nalagalo tolko.... :-D

v3n0ma
03-09-2008, 13:41
9 meseca

MakeMeLaugh
03-09-2008, 13:45
Ясна си ми.
Не си се влюбвала още истински ;)
Като започнеш да се влюбваш силно и почнеш да държиш мн на човека до теб спираш да мислиш затова колко ще го чакаш и т.н. ;)
Имало е моменти когато ми се е правило да.. но нищо повече.
Имал съм досега 3-4 оферти само секс без обвързване.. без да ме раязбере пр-ката.. отказвал съ. Просто си получавам всичко и няма липси и не искак да разваля нещо хубаво заради 30 мин кеф...
Ама разни хора разни идеали :)

CrazyBear
03-09-2008, 13:47
Za teq meseci i godini ne i li izneverihte be mom4eta?!Ludi li ste?!Za Vas seksyalen nagon nema li?!

CrazyBear
03-09-2008, 13:51
Naprotiv,znam kvo e da obi4a6!I v momenta sam istinski vliubena v mom4eto mi...ot dosta vreme sme zaedno,no ne moga da vi razbera kak 6te 4akate tolkova vreme sex?!Ne e normalno...
Kat se setq baba mi se e ojenila na 30 DEVSTVENA!? :shock: Az edva izkarah do 15 pak sam momi4e ebati sexyalniq nagon me trese6e....A vas mom4etata...nz NE MOGA DA VI RAZBERA :shock:

MakeMeLaugh
03-09-2008, 13:53
Хм.. интересен подпис си си сложила предвид меннията детоп даваш...
Бах мааму.. всички женски пискат , че им изневеряват.. ти буквално ме караш да изневерявам ся на сила ;д;;д;

Знаеш ли.. порасни. Още си "ебливо" детенце в кавички ;)

Чао от мен :)

LetiCherry
03-09-2008, 14:06
Naro4no ne sum durjala gadjeto si na suho (tozi izraz zvu4i ujasno).
Bqh devstvena, kazah na gadjeto si, toi ne me e nasilval, a i v na4aloto nqmahme mnogo vuzmojnost da ostanem sami, nqkude ot vtoriq ni mesec zaedno zapo4nahme da pravim opiti, no men me bole6e, nito mi e govoril za sexualen nagon, nito 4e 6et me zareje. Durje6e se adski milo i toi se pritesqnva6e za men, pove4e kolko az. Na 4 mesec go napravihme i be6e mn 6tastliv, 4e mi e purviq. Nito se e oplakval ot lipsata na sex, nito ni6to. Sega kogato imame vuzmojnost si pravim sex, no nikoga ne sum mu otkazvala prosto ei taka, za da vidq kolko 6et izdurji ili ne6to takova. I bez tova u4a v 4ujbina i tova e dostatu4no mu4enie za dvama ni.

CrazyBear, ima6 mnogo stranno mislene! I kak si suglasna da pusne6 priqtelq si, kogoto obi4a6 da go pravi s druga?! Tova ne e normalno!

P.S. Sujalqvam za latinicata, ama za6to ve4e go nqma onovo kop4e, s koeto moje6e da si naglasq6 dali na latinica ili kirilica da pi6e6?

hottie
03-09-2008, 14:13
Отговарям вместо момче :) При първата 2 годишна връзка го държах на сухо 1 година, поради простата причина, че бях девствена и дълго време не се чувствах готова.
Не знам дали ми е изневерил, съмнявам се, а и той беше девствен.

CrazyBear
03-09-2008, 14:29
"CrazyBear, ima6 mnogo stranno mislene! I kak si suglasna da pusne6 priqtelq si, kogoto obi4a6 da go pravi s druga?! Tova ne e normalno!"

Kude sam kazala 4e sam obi4ala gadjetata si..?!Obi4ah edno ot tqh i iskah da mi e 1viq toi oba4e sa6to be6e devstven samo luje6e i t.n. i za tva go razkarah.... :?
Sled nego ne mi dreme6e -haresah si mom4eto s koeto sam i do den dne6en i legnah s nego e taka....bez liubov bez 4yvstva....no sega go obi4am ne za6toto mi e parviq a zaradi tova kak se 4yvstvam s nego i zaradi tva 4e sam vliubena v dy6ata mu....

sh3_1s_7h3_0n3
03-09-2008, 14:40
И ако видя, че някоя ме върти нарочно и ме държи на сухо - шута. Различавам това да не е готово момичето и това да сте го правили и да те държи на сухо щот са прай там на някаква си и мисли, че може да контролира всичко ;д

Ами ако те държи на сухо, въпреки че отдавна не е девствена, но се притеснява да не я помислиш за 'лесна'? Или пък за да те 'провери' до колко си с нея заради секса? :)

MakeMeLaugh
03-09-2008, 14:47
Не си допрочела май :)
Казах, ако сме го правили вече и се усетя, че ме държи нарочно след това на сухо и си мисли, че контролира всичко.. тогава ще ме отблъсне. Не обичам позьорки и т.н.

Пъки не ме познаваш.. аз не съм от тия дето мислят само за секс и прекаляват. Прекалено се съобразявам за да искат да ме тестват ;)

Ако си прочела по-горе колко съм чакал и т.н. мисля, че ще чатнбеш, че съм свестен в това отношение :P

bulgarche
03-09-2008, 14:48
Слувало се е. 2 месеца, понеже не сме били заедно, но като се съберем не правим секс...не знам защо. Все пак секса не е задължителен де, но все пак...не сме на 60 че да го правим чат-пат...

Не смятам за нужно да се изневерява в такива ситуации! Даже съм твърдо против :x

smiletome
03-09-2008, 16:56
haha....momi4ence sym ii men nikoga ne sa me darjali na suho ama..az pyrviq si priqtel s koito pravih sex goo nakarah da iz4aka polovin godina :oops: mn sym bila gadna...ama me iz4aka 4oveka i sega ne sajalqvam :grin:

rame
03-09-2008, 17:12
Za teq meseci i godini ne i li izneverihte be mom4eta?!Ludi li ste?!Za Vas seksyalen nagon nema li?!Нз кой е лудия... Сексуален нагон има,обаче хората не са животни и съм напълно съгласна с Make_Me_Laugh,че за 30 минути утоляване на сексуален глад не си заслужава.... :booooomb: Ти говориш като някоя ....нямам думи...едвам се удържала до 15 ..... :x

amatorium
03-09-2008, 18:59
Hah. Nai-mnogo sum se sedql na suho 2 sedmitsi. No momicheto si beshe devstveno togava. 8)