Влез

View Full Version : Тъжна

cute_mimi
03-09-2008, 12:59
Значи запознах се преди 2 години с едно момче по нета. Станахме приятели и тн но само за чат и излязохме само 2 пъти. Един ден му казах че ми писна да сме само чат приятели и тои ми каза ако не си разбрала искам да сме само такива и ме изостави. Та така остнах само аз и най-добрата ми приятелка но и тя сякаш не е до мен. Имам и други приятели но аз съм винаги до тях, а когато имам нужда от тях никога ги няма и се едно не ги интересува. Не знам просто съм тотално сама и отчаяна :-k :smt022 :
ps:no boyfriend[/code]

MindYourMind
03-09-2008, 13:17
За подобни проблеми винаги има лесни решения. Нямаш приятели? Ами нали ходиш на училище - това е мястото, където социални контакти най-лесно се връзват. С класа си не излизаш ли от време на време? Няма ли готини хора около теб? Постарай се да завържеш някакви контакти с хората около теб, просто с оплаквания по форумите нищо не става. Е ся може да си нямаш гадженце, ама при момичетата тва лесно се оправя. Достатъчно е да отидеш на диско и да заголиш бедро, но според мен не ти трябва връзка освен ако не си тооолкова отчаяна и загоряла. Надявам се да не съм прекалено директен с теб, но просто не виждам обстоятелствата да те спират да си намериш някои дори още днес освен ако нямаш някакви сериозни комплекси.
А колкото до приятелката ти, ти не изтъкна някакви причини да те заебе. Сигурна ли си, че просто си спряла да я търсиш? Нещата в живота са взаимни, ако не се обаждаш на хората и чакаш да те поканят нищо не става. Губиш всичко. Така че давай малко по-експедитивно и организаторски, пиши на въпросната да се видите на по кафе до края на деня, може и на диско да отиде да зарибявате момчета, може всичко...
Само не се спичай и не запълвай времето си развивайки теории как ще си умреш сама или колко си самотна. Има много хора около теб, които може би просто не забелязваш!
Успех!

EJI4eTy
03-09-2008, 14:24
на колко годинки си :-D

cute_mimi
03-09-2008, 14:52
15

EJI4eTy
03-09-2008, 15:17
и се дрънкаш за някфо си момче от чата :shock:
както се казва "живей в реалноста"