View Full Version : сутрешна възбуда
masacra_
03-10-2008, 15:01
Мъжете природно ли си са възбудени сутрин ?
Лично за мен това важи с много голяма сила.
Да, определено си е природа. И на мен ми се случва често, но не винаги :oops:
So unbelievable love..
03-10-2008, 15:51
neznam :-D :-D
Strifonov
03-10-2008, 15:54
еми нормално си е :) при мен не всяка сътрин, смисал една сутрин е мн силна ерекцията другата сутрин слаба и такам :) :-D
Grishata
03-10-2008, 16:47
Нормално е и аз всяка сутрин съм стомана перник :lol:
До колкото съм запознат сутрешната ерекция е свързана с пикочният мехур и неговото повишено съдържание :razz:
Electronic
03-10-2008, 19:36
SEKA SUTRIN BATKA !!!
kat stana kat murqk sedi i samo me 4aka ! nemam dumi biq mu tupanici 6amrai nema da padne dokato ne swur6a neznam we4e kwo da go prawq ...
mislq da go pra6tam kazarma ama ne sum re6il o6te
Нормално е и аз всяка сутрин съм стомана перник :lol:
До колкото съм запознат сутрешната ерекция е свързана с пикочният мехур и неговото повишено съдържание :razz:
Точно така! Щото ни се пишка, затова става така. Поне при мен след WC ми пада доста бързо :P
моя си е отишал до тоалетна, свършил си е работата и си пие кафето аз като се събудя :) нали едната глава докато спи другата получава сили
моя си е отишал до тоалетна.......аз като се събудя :)
:D :razz: Хаааааа имаме си пииикльооо, имаме си пииикльооо :D :D :D :D Спинкаш ли с найлончета, а? :razz: :razz: :razz:
НЕ БЕ БЪЗИКАМ СЕ :P Всичко си е в кръга на шегата
cecko_boy
03-10-2008, 21:04
сутринта,ако не ти е станала патката значи не си мъж :D:DD
swords1010
03-10-2008, 21:13
Да, но не е толкова възбуда. Просто ерекция. :)
моя си е отишал до тоалетна.......аз като се събудя :)
:D :razz: Хаааааа имаме си пииикльооо, имаме си пииикльооо :D :D :D :D Спинкаш ли с найлончета, а? :razz: :razz: :razz:
НЕ БЕ БЪЗИКАМ СЕ :P Всичко си е в кръга на шегата
Бе ти въобще схвана ли кой го пише и какво има предвид , че да се изказваш така смахнато?!?!?
MakeMeLaugh
03-11-2008, 09:12
сутринта,ако не ти е станала патката значи не си мъж :D:DD
Говириш най - големи глупости...
Ето ти пример..
Мъж съм, не всяка сутрин имам ерекция!
При секс с момиче издържам по 3 часа, следователно?
Да ти кажа, бая мъж си се чувствам .... А и никъде във това да си мъж не е упоменато задължителната ерекция сутрин, така че ;)
+1
Макар в 90% и аз да имам. Или понякога съм се усещал, как през нощта преди да се събудя съм имал и после след събъждането нямам вече.
Пък и с порастването сутришните не са чак такива, когато си на 14-15 и ти се ебе ма 2 не виждаш, особено, ако не си го правил и нямаш пр-ка...
Моми4е съм си ама и аз тва искам да питам нормално ли е съртин като се събудя и да съм възбудена при условие 4е нямам спомени да съм сънувала някви по специални сънища? кажете моля ви 4е съм по4нала сериозно да се замислям???? :shock: :shock: :shock: [/b] И забравих да кажа 4е съм на 15 :) :)
MakeMeLaugh
03-12-2008, 12:00
Нормално е.. почнал е просто да те пере яко хормона..
Ма това не значе, че сега трябва почнеш да се чукаш наляво и надясно...
Пипай се засега като за начало и толкова, ако не издържаш ;)