View Full Version : Място за секс?
Michelle_666
03-10-2008, 21:01
Студено е, трябва да се видите с гаджето в чужд град, не си падате по хотели. Къде и как бихте прекарали нощта ? :)
Според зависи колко е студено, в какво настроение сме и какво ни предлага обстановката в града ;)
napivate se edno hubavo za da ne vi e studeno ,otivate v mestniq park ,nabarvate nai udobnata peika i se po4vate :d :D
Michelle_666
03-10-2008, 21:07
napivate se edno hubavo za da ne vi e studeno ,otivate v mestniq park ,nabarvate nai udobnata peika i se po4vate :d :D
това ми допада :lol: ама искам още предложения :) Целта не е да се ... :oops:
ImmortallyInsane
03-10-2008, 21:31
#-o :-s no comment...
haha :-D Izberete si edin visok blok, piinete si i prekaraite no6tta na pokriva ;-) 6te e hubavo ako ima zvezdi, pyk ako nqma...prosto 6te si pravite kefa :-)
Ou7taControL
03-11-2008, 00:17
В тоалетната на някое заведение :razz: да това е идеален вариант и е приятно! :)
В тоалетната на някое заведение :razz: да това е идеален вариант и е приятно! :)
Особено ако е от типично българските - мръсни, с една "приятна" миризма ;)
Особено ако е от типично българските - мръсни, с една "приятна" миризма ;)да ти напомня на старото школо :Р
Девойче виждам че си имаш приятел от др град а ? :)
Ами просто идете в някой парк или краен квартал където кучета ви яли :Р:Р:Р
Не ве - вие не разбрахте- целта й "не е да се... :oops: " :D
Еми стой си у вас т0гава
ghostwisper
03-11-2008, 06:56
ахахаха е за ко ще се срещате в друг град не ми стана ясно.. ама по темата-приятелски семейства има(ако не сте от притеснителните и естествено ако всички знаят за приятеля;))-ако става въпрос за цялата вечер..иначе ако има кола,в колата..ако във въпросния град има море може и в някое барче около морето(сиг ще има денонощни ддз)или пък на плажа с едно одеало и многоооо вино ;) за да се сгреете..друго не можа да ми роди мозъка ;)
Ако толкова се разгорещите ще се сетите сами :)
amatorium
03-11-2008, 09:05
Ami namirash si purvo nqkakvi poznati studentki v toq grad na kvartira. Ugovarqte se za kuponche kato otidesh. Vzimash mackata i q pochvash pred studentkite. 8-)
e ti ne ostawi nikwi wyzmojnost .... kak na studenoto .... ne mi se hodi w hotel ......ebahti le6a w 4ujd grad ...... u tqh sigurno ne stawa ....... mi nz bih oti6al w nqkoi kenef na diskoteka :D
LoLiPoP4o
03-11-2008, 10:09
ae pod dyjda eee na studenoto :)
Еми аз не го правихме ама само френска любов в един строеж изоставен разбира се в една горичка или някъде изоставени сгради дето има или някаде извън града ;)
:razz: :razz: :razz: :razz: