Влез

View Full Version : Карък

the_real_f
03-10-2008, 21:47
здравейте!Зна4и имам един мъничък проблем,който всъщност малко по малко се превръща в голям..Девствена съм и с приятеля ми няколко пъти опитваме да поправим това :-D 1-вия път стигнахме само до 1 пръстче и после аз се отказах понеже мн.ме болеше(или пък съм лигла не знам).После оиптвахме 2,3 пъти...пръстчето си влиза добре,но пенисът му не!В смисъл просто не влиза ..Направо е ужасно!Не ме боли понеже той въобще не прониква..знам,че си я тясно,но нормално ли е чак пък толкова до никъде да не успява?След това опита с 2 пръста(излишно е да споменавам за болката).Целта беше да "си проправи път",но уви..Вече не знам какво да направим.Не че сме мн опитни и двамата.Аз въобще не знам каво да правя,а той не е спал с девствено момиче.Че така де помогнете моля,че вече ми писна да ме боли и нищо да не става, а и него да го мъча така.Коя поза е за предпочитане?Да опитаме ли с възелин?Или нещо друго ако се сещате,което да помогне?Не знам къде бъркаме...

eblio
03-10-2008, 21:57
Опитайте с по-продължителна любовна игра, така че да стопите притеснението и напрежението от цялата процедура.

nohuty
03-10-2008, 22:02
стъпка 1 - ласки
стъпка 2 - пръстче
стъпка 3 - езиче (колкото се може повече)
стъпка 4 - повтаря се реда на стъпките
стъпка 5 - от тук на сетне няма да има проблеми ;)

ghostwisper
03-11-2008, 07:19
ами мацка трябва малко да се помъчиш..в смисъл такъв,че явно не те възбужда като хората и затова те боли..пък и вие защо бързате,опитайте се да вкарате няколко пръстчета после пенис,щот иначе не става..а и ти рефлективно се свиваш,щот си мислиш,че ще те боли ;)Някой път като имате цяла вечер на среща го давайте спокойно и дълго ;) за да се отпуснеш максимално ;) и не забравяйте презерватива! ;) .. иначе бих ти предложила ти да си отгоре(аз бях така и е по-лесно според мен;))

hooliganka89
03-11-2008, 07:23
Abe ne samo tova ti e problema,men ako pitash.

MoHuTo
03-11-2008, 07:29
Като за начало трябва да се отпуснеш, и да забравиш поне малко за болката, а приятеля ти трябва да е внимателен и да се опита да те възбуди максимално. Ако не си възбудена добре нищо няма да стане.

hottie
03-11-2008, 07:31
Ако не се отпуснеш приятеля ти няма да успее да проникне в теб. Стегнеш ли се край ! Дори при гинеколога като те преглежда и ти казва да се отпуснеш. Дишай дълбоко и се отпусни.

foxy-to
03-11-2008, 07:33
Лизане му е майката. Според мен това е начина да се отпуснеш и да се възбудиш достатъчно че да успеете.

aanitogb
03-11-2008, 08:38
Съгласна сам че с лизане нещата ще станат

amatorium
03-11-2008, 08:58
A toi vuobshte s momiche spal li e? Ako priatelqt ti nqma golqm opit ne ochakvai defloraciqta da mine kato turkalqne v polqna s cvetq. Nai-dobre da produljite s 1 prustche za zagrqvkata samo i posle da pronikne v teb. Sudeiki ot dumite ti, che e nepohvaten nai-dobre ti da se otvorish s nego otgore mu ili da otidesh pri nqkoi batko O:)

Grishata
03-11-2008, 11:18
Идеята с лизането е най-добра , но не прочетох някой да препоръча някакъв лубрикант ?

ubuntu
03-11-2008, 14:29
А с отварачка за консерви пробвахте ли :? :-o
НЕ се обиждай но може би си падаш малко лигличка ... изтрай малко болка за да ти е густо после ако не се беше отказала първия път сега вече всичко щеше да е минало ... ;)

v3n0ma
03-11-2008, 14:50
trqa samo da se otpusne6

MalkiqPrinc
03-11-2008, 20:22
Може да повторя някое мнение, но така като го описваш, липсата на опит е причината, не ти!
За да проникне пенисът, момичето трябва да е възбудено, тоест влажно долу-иначе и да не е девствено, дори и пръст не можеш да вкараш( лубрикантите са за жени с медицински проблеми и едни други входове, случая не е такъв). За целта е необходима любовна игра- ласки, целувки, езичета, нежни/мръсни думи и т.н. Времето за това определяш ти, и в никакъв случай не се съсредоточавайте само върху "нея"-възбудата ти ще е много по-голяма и трайна, ако се сети, че цялото ти тяло е ерогенна зона и заслужава внимание. След като решиш, че си възбудена достатъчно, той с пръст да си проправи леко път, за да се увери, че влиза донякъде. Не да се опитва с пръст или пръсти да разширява! ПОсле внимателно да започне да навлиза, да се отдръпне малко, после пак, като постепенно навлиза все повече. Това трябва да стане докато си възбудена, макар че с болката възбудата ти ще намалява-тоест не трябва да е много бързо, но не и много бавно. Ако усетши, че постепенно той стига все по-навътре, и си още възбудена- продължете, ако не- отново любовна игра, но задължително трябва да има напредък...За това може да ви е необходима и цяла нощ, а може и по-кратко. Запомни- ако си възбудена-продължавате въпреки болката, ако не си-няма смисъл, защото нищо не би влязло "там". Може би стана прекалено дълъг пост, но това е важен момент за теб и колкото по-бързо и лесно мине всичко, толкова по-добре. Бил съм с няколко девствени момичета, и по този начин не е имало проблеми с нито една-става от първия път.

Zeratuul
03-12-2008, 03:08
profesionalist ! =))

A inache az si tyrsa virgin ne sym bil s takova momi4e vse o6te i se nadqvam skoro popadna btw ne me li 6te6 ? ubav sam

pyfpaff
03-12-2008, 18:32
ole az imam sushtiq problem kakto avtorkata na temata.. obache az si znam..mn se ligavq..toi samo me dokosva i az vikam.. bez da me boli osobenno :( veche dori me e strah da probvame otnovo :((

eblio
03-12-2008, 18:35
ole az imam sushtiq problem kakto avtorkata na temata.. obache az si znam..mn se ligavq..toi samo me dokosva i az vikam.. bez da me boli osobenno :( veche dori me e strah da probvame otnovo :((

Може би просто не се отпускаш достатъчно, притесняваш се, срамуваш се и всякакви подобни симптоми. Затова опитайте се да свикнете един с друг, бъдете по-интимни, отпуснете се и пробвайте след време, когато тези чуства отслабнат.

TopTa
03-12-2008, 18:35
na zadna stava po-lesno! ako i na zadna se zatrudnqvate polzvaite malko lubrikant ili ne6to.

pyfpaff
03-12-2008, 18:43
mi principno nanego ne mu pyka..v smisal ne se pritesnqva (pone ne go pokazva) a az dosta..ot 7 meseca sme zaedno obache ..otpyskaneto neshto ne stava pri men .. shtom..liza me tolkova vreme i ne pochustvah pochti nishto... :( srammmmmmmmm

DevilWish
03-12-2008, 18:44
M . . . prosto iztyrpi bolkata ,nqma drug na4in i men mnogo me bole6e i prosto mislih ,4e umiram no mul4ah ,za6toto iskah da stane ;) edin pyt 6te te boli i krai sled tfa . . . struva si da iztyrpi6 . . . ;)

eblio
03-12-2008, 18:45
mi principno nanego ne mu pyka..v smisal ne se pritesnqva (pone ne go pokazva) a az dosta..ot 7 meseca sme zaedno obache ..otpyskaneto neshto ne stava pri men .. shtom..liza me tolkova vreme i ne pochustvah pochti nishto... :( srammmmmmmmm

Защото си прекалено напрегната и много се напрягаш с мисли ;)

pyfpaff
03-12-2008, 18:48
ohh..taka e..drygiq pyt shte stiskam zubi i mulcha..ne kakto minaliq..pishtq pri vsqko dokosvane :D.. eblio ..kaji poza be..est podhodqshta za 1vi pyt :)

eblio
03-12-2008, 18:50
ohh..taka e..drygiq pyt shte stiskam zubi i mulcha..ne kakto minaliq..pishtq pri vsqko dokosvane :D.. eblio ..kaji poza be..est podhodqshta za 1vi pyt :)

Най-важното е да ти е удобно/комфортно. Не е нужно да бързате :) Опитайте с мисионерската (ти отдолу, той отгоре), или ако искаш да имаш контрол над 'развитието на процеса' ти бъди отгоре.

pyfpaff
03-12-2008, 18:52
:-) :-) mn sym vi blagodarna :)

Fanatichka
03-12-2008, 18:59
po dylga lubovna igra ..

eblio
03-12-2008, 18:59
:-) :-) mn sym vi blagodarna :)

Ако имаш други въпроси можеш да ми пишеш и ЛС.

batkodoki
03-12-2008, 22:42
лубриканти моето момиче, гелчета му е майката - всичко друго са алабализми

SaM1
03-14-2008, 08:24
Пробайте с ГРЕЗ по дяволите :D

ReNiTy_VArna
03-14-2008, 13:38
Mмм ти трябва да търпиш а той трябва мн да лиже :).Аз..лично бях изпила 50 гр водка само колкото да се отпуснат мусколите ми малко(щот с 50 гр... не може мн да се иска) ... ае успех в секса :P :-P :oops: :razz:

peshogo
03-14-2008, 14:02
Възможно е да те боли и месеци след това при първото проникване.Всъщмост доколкото знам не при всички първият път е перфектен!Имай си едно наум,че трябва да потърпиш!

alexisonfire
03-20-2008, 17:22
ела тука , аз ще те оправя :grin:

sex_igra4ka
03-20-2008, 18:11
Според мен най-добре ще да се целувате,галите ,докосвате и там в каквото ви се изразява любовната игра дотогава,докато ти не усетиш наистина силна възбуда.През това време може да подгрява с пръст или два ако е ок с болката ,но да не бързате да го вкарвате.И когато усетиш,че много силно искаш да ти го вкара,му кажи и мисля,че би трябвало да стане.

Puky
03-29-2008, 16:50
По -добре да си силно възбудена 'щото при някой момичета се получава така че ако не са били възбудени дотатъчно после ги боли със седмици ... затва удалжете любовната игра .. :grin: :grin:

s3x_0n_th3_b3aCh
03-29-2008, 16:55
Taq tema q ima sigurno o6te okolo 5000000000 p1ti.. predi malko pisah po podobna..

aanitogb
03-30-2008, 09:47
Лигла!