View Full Version : ..а всичко беше идеално
DivoTo_KoTe
03-11-2008, 19:32
Здравейте...От половин час се чудя дали да пусна темата,пиша и трия..Никога не съм си мислила,че ще моля за съвет непознати хора.От доста време посещавам форума и винаги се опитвам да помогна на даден човек,ето дойде и моето време.Мислех си,че съм силна,че мога да реша проблемите си сама,но ето,че не е така.Започвам от там,че си имам приятел,вярно е имали сме си скандали и караници,но винаги се оправяхме след 30 минути най-много,днес е различно,въпреки,че не сме се карали аз чувствам,че става нещо.Сутринта се видяхме,държеше се толкова мило с мен,каза ми,че ме обича.Прибрах се вечерта и в скайп се беше сдухал,попитах го не ми каза причина,държеше се някак си резервирано,странно и нервно.Явно ставаше нещо,предполагам си има проблеми вкъщи,но ме заболя от това,че не искаше да ми каже,казваше,че уж няма нищо,но знаех,че не е така.Проблема е там,че винаги когато имам проблем той е до мен изслушва ме,дава ми съвет подкрепя ме,а в същото време не иска да му помогна,не иска да го утеша.Понякога си мисля,че просто съм момичето с което се забавлява,а не приятелка на която може да разчита.Боли ме...боли ме толкова много като гледам как страда,а не иска да се докосна до него,не ми дава да му помогна.
Дайте съвети какво да правя,че не издържам,вече не ми казва и че ме обича.Побърквам се.
Благодаря на тези,който прочетоха темата ми.
emi ....... pf bahti mn e slojno. I az sym imal syshtiq problem,. NEshtata ili se opravqha ot samosebe si ili ne se opravqlha i ... taka
evelinka1122
03-11-2008, 19:53
Ами според мен е достатъчно да му кажеш че винаги може да разчита на теб и че може да споделя всичко с теб.... другото остави на него... той ако има нещо или иска нещо да ти каже ще го направи... аз мисля че с тия думи си направила всичко по силите си... нали няма смисъл да настояваш да ти каже или да му се сърдиш :) Знам че боли миличка, но в тази ситуация така се получават нещата... айде УСПЕХ!!!!!!! :-) Надявам се да съм ти помогнала...
Оф ми той не е жена ...сам ще си реши проблемите,така прават повечето мъжли индивиди...(Нз ама рядко съм виждал някое момче да отиде при гаджето и да и каже абе неска кво ми се случи направо ми се плаче ..блабла бла ,схвана кво имам предвид)
NightGuardian
03-11-2008, 20:32
Какъв е смисала освен още да те притесни с неговите проблеми! Какво , ще можеш да направиш ти ? Освен да го излушаш ? :) Момчето не иска да те притеснява и т.н.Но все пак както казаха в горния пост кажи му "можеш да разчиташ на мен , можеш да споделиш" или нещо такова. 8)
Nefarian
03-11-2008, 20:35
То тфа си е от възрастта, няма за кфо се притесняяш.Се пак го питай да не е станал емо :booooomb: 8-)
Scared_Straight
03-11-2008, 20:41
Просто може да не обича да си споделя проблемите
myjete ne si kazvame kato ni e gadno priroda
Като прочета някоя такава тема и се эамислям,че ние хората,или поне някои от нас,когато нямат проблеми,си ги иэмислят.Не энам дали просто беэ проблеми им е скучно.Не энам каква ли е причината.Ако искаш ми кажи :D Иэлишно се вкарваш в някакви драми.Имаш си връэка,която явно върви добре.Така,че не си иэмисляй проблеми.Момчето може и да има проблеми-окей.Но може просто да не му се говори эа това,да не иска да се уплаква и да мрънка на някой на главата.Може да няма нужда от слушатели.Има и такива хора,които предпочитат да преодолеят проблемите си сами,беэ куп слушатели и успокоения.Поэнато ми е ,и аэ съм такава.Тъпо е да мислиш,че эаради това нещо между вас не е наред.
MakeMeLaugh
03-11-2008, 21:57
Просто му е такъв характера.
И аз съм малко такъв..
Не обичам да ми се месят в нещата. Искам сам се оправя и да не занимавам другите. Не искам чуждо съжаление.
Когато имам нужда и наистина не мога да се справя - тогава споделям и искам помощ. Най-малко пък искам да обременявам човека до себе си..
Сякаш не искам да му падам в очите, а да ме вижда само в добрата светлина. Пък и понякога нещата са по-вътрешни.. които само аз мога да разбера и оценя на 100% и затова не искам чужда помощ. и т.н.
Различно е. Но това не значе, че не държа на пр-ката си и т.н. изобщо не е вярно :)
Може и при него да е така. Пък може да е депресия. Може пък да иска да премисли нещата първо. Ти го познаваш най-добре. Разучи го. Ама действай мн тактично..
acidburn1
03-11-2008, 23:53
Се пак го питай да не е станал емо :booooomb: 8-)
:-D :-D :-D
Не знам как ще го накараш да ти каже, ако наистина не иска...може просто да си е инат.По принцип момчетата и мъжете обичат сами да разрешават проблемите си и никой да не им се бърка, така че не го приемай толкова навътре.Просто го остави да се оправи сам и таака.
Spider4eto
03-12-2008, 11:01
ми повечето момчета не обичат да си споделят проблемите и после някой да ги утешава. Просто са по затворени, а и все пак са "силния" пол. Остави го, ще му мине :-)
Е какво толкова, една вечер.Има си проблеми, може да не трябва да ги чуваш (а може би просто не иска да те занимава с проблемите се).Ако продължи да се държи така , тогава трябва да си поговорите.
Може това да е неговият начин да преодолява проблемите си ,като си остават само вътре в него.... :smt024
Не можеш да го накараш да ти споделя, а щом той не го прави, значи или не иска да те занимава с проблемите си или просто не обича да споделя..моя приятел също не обича да споделя, но аз го приемам такъв, какъвто е. Приеми го и ти. Явно просто си е такъв.