View Full Version : Оргазмът, нещо невъзможно или...?
hooliganka89
03-12-2008, 08:17
Zdraveite,sujelqvam,che ne pisha na kirilica,no kirilizatora na saita e razvalen,a az nqmam kirilica na pc-to si.
Imam sledniq vapros:Znachi vse po-chesto se obsajda rannoto zapochvane na polov jivot,v drugi temi sashto obsajdame kak 13 ili 14 godishni momicheta pravqt sex na poraziq,v tazi tema ne mislq da se zaqjdam,koi koga i zashto pochva da pravi sex,temata e druga.
Interesno mi e,tezi momicheta,koito pravqt sex ot tolkova rano,poluchavat li orgazam?Zashtoto az sam na 18 godini,i oshte ne sam izpitala orgazam.
Chuvala sam,che pri momichetata neshtata s orgazma ne sa tolkova lesno postijimi,kakto sa pri momchetata.Imala sam 4 sexualni partniora.
S parvite trima ne samo,che ne izpitvah otgazam ami i pochti nishto ne izpitvah ot samiq sex,praveh go nqkaksi kato po zadaljenie.
Segashniqt mi sexualen partnior mi dostavq golqmo udovostvie,nqma nishto obshto s predishnite,no do orgazam vse ne se stiga :shock: Pochvam da se pretisnqvam,zashtoto povecheto mi priqtelki vrasnichki,sashto imaha takav problem,no veche vsichkite stignaha do tazi tochka osven az.Ne mislq,che vinata e v partniora mi,a v men.
Tolkova mi e hubavo s nego,che dosta pati kogato zapochnem da pravim sex i mi go vkara napravo mi se nasalzqvat ochite ot kef,tova go kazvam v smisal,che toi si e nared i pravi vsichko vazmojno na men da mi e kef,no ne e dostatachno qvno.Kakva moje da e prichinata,che oshte ne sam izpitala orgazam?Imali momicheta koito sa v moeto polojenie?A imali takiva koito sa bili,no sa opravili tozi problem?
Ako ima poveche ot 5 momicheta,koito sa na vazrast pod 16 godini,i kajat,che sa izpitvali orgazam,az shte vzema da se gramna.
Blagodarq predvaritelno na vsichki koito shte otgovorqt.
Molq ne se zaqjdaite,che i az hich ne si popluvam.
Imam vapros i go zadavam,i ne iskam da stavam obekt na podigravki.
angelqueen
03-12-2008, 09:58
Не мога да отговоря нищо по темата,но мога да кажа,че изпитах оргазъм още на 14.Забелязах разлика с онзи от на 14 и този в момента.Ясно е че колкото си по-малък оргазма е по-труден или не толкова хубав колкото може да бъде! :-D Обаче не знам какво да кажа по темата ти,може би ти очакваш да е нещо по различно :neutral:
hooliganka89
03-12-2008, 10:18
Не мога да отговоря нищо по темата,но мога да кажа,че изпитах оргазъм още на 14.Забелязах разлика с онзи от на 14 и този в момента.Ясно е че колкото си по-малък оргазма е по-труден или не толкова хубав колкото може да бъде! :-D Обаче не знам какво да кажа по темата ти,може би ти очакваш да е нещо по различно :neutral:
Mi i az ne znam,kakvo ochakvam da napishete...
Prosto e stranno,vse pak sam na 18.
Qvno problema mi e psihicheski,no trqbva da go preodoleq po nqkakav nachin,no po kakav?!
Mersi za mnenieto ti.
Не съм обедена , че е до възраст..по-скоро до нагласи и до време. Има жени, които почват сексуалния им живот на 20, но достигат до оргазъм еджа 2 години по-късно.
При мен първият ми пър беше на 16 , но първия оргазъм някъде на 17 или 18. До скоро трудно достигах до оргазъм - докато не срещнах сегашния ми партньор, с който не самл изпитвам всеки път оргазъм(или почти всеки път), ами понякога и по 2,3 !
amatorium
03-12-2008, 10:41
Orgazuma pri jenata naistina e dosta razlichen ot tozi na muja. Pri neq zavisi koga tq e psihicheski polovo suzrqla. Za tova igraqt rolq hormonite, otnoshenieto kum sexa i poznanavaneto na tqloto i. V povecheto sluchai, chrez dobur sex se dostiga do orgazum. Pod dobur sex imam predvid dobur partnior, podhodqshto stimulirane i sexualna vruzka. :-)
bahti temata .... newyzmojno ?OMG OMFG >>> OMFFFFFF F F F F F F G
glupaciiiiiiiiiiiiiiiii orgazmyt si e orgazym ... kat ne moete da se na4e6ete kat horata namerete si nqkoi s po gqlama pi6ka we bahti 4e se nerwq na takiwa wyprosi
т.2 и т. 9
krem4et0
hooliganka89
03-12-2008, 11:05
Drug maj ne iskam!!!I ako popitate kade mi e halkata,shte kaja na rakata :D Ahahaha poluchi se rima.
Nqma nishto toi nazeto vinagi si se izkazva taka nepodgotveno,az mu sviknah veche,no i az imam problemi,no ne sam tragnala da si go izkarvam na nego :D
Prosto tuk ima mnogo momicheta,koito ot rano pravqt sex,i se chudq te dali poluchavat orgazam.
Ako nqkolko momicheta kajat,che i te ne poluchavat orgazam mislq,che shte se uspokoq.
to4no taka :) .... pyk az kazah pri4inata da goworq gluposti .....
kato wi geldam si4kite podpisite ..... s edi koi si .... edi kolko si wreme
i az bqh taka godina i 8meseca i nakraq me precakaha i za twa mi e mn tejko i goworq gluposti ...... i nai malkoto ne6to mi se nabiwa w nerwa i mi izbiwat bu6onite
izwinqam sa na wsi4ki deto sym obidil i za wbyde6te 6te obidq ...... 6tot to nerwi ne se komandwat kato ti izbie ..... nqa spira4ka pyk i buldozer da ti e nasre6ta
sory !
Prosto tuk ima mnogo momicheta,koito ot rano pravqt sex,i se chudq te dali poluchavat orgazam.
Ako nqkolko momicheta kajat,che i te ne poluchavat orgazam mislq,che shte se uspokoq.
Ми защо да не са получавали? Аз не виждам причина да не са :? .
На 16 съм и все още съм невинен, но според мен зависи те колко са чувствителни и колко бързо могат да стигнат до свършването. Естествено, зависи и от момчето, колко добре се справя с работата си. В една от статиите четох, че само пенис момичетата не достигали до оргазъм или поне това е изключително рядко и затова трябва да се прибави и ръчната работа. Мисълта ми е, по време на секс, ако не гаджето ти, то ти опитай малко с ръчичка да потаковаш к*итора си :D и може да достигнеш до оргазъм, но все пак по-добре ще е, ако гаджето ти го прави? Също така опитайте с по-дълга любовна игра преди акта, включете и френска любов и няма как да не стане 8-) !
Успех! :-D
hooliganka89
03-12-2008, 11:34
Ми защо да не са получавали? Аз не виждам причина да не са :? .
На 16 съм и все още съм невинен, но според мен зависи те колко са чувствителни и колко бързо могат да стигнат до свършването. Естествено, зависи и от момчето, колко добре се справя с работата си. В една от статиите четох, че само пенис момичетата не достигали до оргазъм или поне това е изключително рядко и затова трябва да се прибави и ръчната работа. Мисълта ми е, по време на секс, ако не гаджето ти, то ти опитай малко с ръчичка да потаковаш к*итора си :D и може да достигнеш до оргазъм, но все пак по-добре ще е, ако гаджето ти го прави? Също така опитайте с по-дълга любовна игра преди акта, включете и френска любов и няма как да не стане 8-) !
Успех! :-D
Hah,toi mi pomaga s rakata si,no ne sme dovolni.Iskame kato normalnite hora i az da svarshvam.
So unbelievable love..
03-12-2008, 11:57
ами незнам какъв съвет да ти дам. Аз съм на 15 и до сега не съм стигала до оргазъм,но като че ли при мене е на психична основа, така че и с теб може да е така!
сега по - спокойна ли си :P ?
hooliganka89
03-12-2008, 12:11
ами незнам какъв съвет да ти дам. Аз съм на 15 и до сега не съм стигала до оргазъм,но като че ли при мене е на психична основа, така че и с теб може да е така!
сега по - спокойна ли си :P ?
Ahahaha,malko po-spokoina sam,i az predpolagam,che e na psihichna osnova.I kakvo mislish da pravish s tozi problem?
Wrathchild
03-12-2008, 13:00
Ами то си е до отпускане.
Пък и при повечето жени трябва повече време. Някои стигат едва след като напълно си завършат развитието...
hahavteen
03-12-2008, 13:00
Mi sly4va se..Az go napravih za purvi put na 17 i o6te togava poly4ih orgazum no puk mastyrbiram ot 13godi6na i znaeh kakvo me vuzbyjda.Sestra mi go napravi za purvi na 15 no zapo4na da vodi polov jivot 2 godini po-kusno i vupreki 4e s gadjeto i se obi4at i tia kazva 4e toi pravi vsi4ki kakto triabva i 4e mn se vuzbyjda nikoga ne e svur6vala... :-o
aanitogb
03-12-2008, 13:28
nz kakav tie problema no az orgazam izpitah predi nqkolko meseca i to ne samo vednaj sam iztipvala orjazam i to o6te na 15 godini
hooliganka89
03-12-2008, 13:37
nz kakav tie problema no az orgazam izpitah predi nqkolko meseca i to ne samo vednaj sam iztipvala orjazam i to o6te na 15 godini
Az si opisah problema.Bravo na teb :D
aanitogb
03-12-2008, 14:06
kvo se sdyha 4e spq da mi pi6e6 obzalagam se s teb ni6to 4e si na 18 4e znam pove4e za sexsa ot teb ot koga nikami nese razbira 4e sam momi4e
hooliganka89
03-12-2008, 14:32
kvo se sdyha 4e spq da mi pi6e6 obzalagam se s teb ni6to 4e si na 18 4e znam pove4e za sexsa ot teb ot koga nikami nese razbira 4e sam momi4e
Бе, за секса може и да разбираш повече от нея, но като ти гледам правописа, направо ми се ДРАААААЙФА!!
Жалко! Много жалко, че не си единствената :( !!
А бе, хора, едвам ви разбирам какво пишете, бе! Айде малко по-сериозно, де!
НЕ СТЕ В ЧАТА!
едит: Ха! Вече са ме изпреварили с критиката..... :razz:
едит2: А буквички като "Ш","Щ" и "Ч" няма ли на клавиатурата ти някъде? :razz: :razz:
Някъде там трябва да имаш и ",","." и "Shift". Ако не знаеш, да те светна - "Shift"-а е за главни букви. :D :D :D :D
Леле, ама как обичам да се заяждаааам! :D :D :grin: :razz:
Momicheto kam koeto otpravqsh zabelejkata si,e kraino malumno,zashto q nakara da pishe na kirilica?
Az nqmam kirilica na kompa si,a kirilizatora na saita e razvalen,i az nqmam jelanie da pisha na latinica,no...
A inache temata mi e za varha na udovolstvieto,a ne tova koi kolko razbira ot sex.Vie kakvo razbirate pod tova,che tq razbira ot sex,a az ne?
aanitogb
03-12-2008, 15:03
за6то ли всички тук се заяждат, всеки пише както му е удобно и тва проблем ли?А за всички тук 6те кажа че годините неса определящ фактор кой колко знае за секса и колко познания има тва че сам на 16 незначи нищо.
aanitogb
03-12-2008, 15:07
въпроса ми е защо правиш секс като неизпитваш ни6то аз небих правила такав секс за6тото за мен тва щее ни6то ако неизпитваш удоволствие
krem4et0
03-12-2008, 15:11
А изпитвала ли си оргазъм по друг начин- от петинг, от облизване и прочие ? Ако не си - опитай така първо. после бих ти препоръчала по време на акта да свиваш волево вагиналните мускули и да намериш поза, която да доставя удоволствие и в областта на клитора или на ануса. Последният път бях в поза близка до свещ, ама целият ми гръб беше на леглото. Изпитах 3 оргазма за 2-3 минути. Подред и мнооооого силни. А по време на секс не бях свършвала от Нова Година.
И да вметна, че оргазъм по време на секс изпитават едва 16% от жените в света, а 44% никога не получават никакъв оргазъм, дори и от мастурбиране! не вярвай на тия дето ти казват, че свършват всеки път(особено, ако са под 17-18) и че имат 350 оргазма на ден едва ли не.
Секс се прави и по други причини, освен оргазма. Ама какво ли разбират 15 годишните момиченца.
hahavteen
03-12-2008, 15:17
Последният път бях в поза близка до свещ, ама целият ми гръб беше на леглото.
Ne6to ne moga da si go predstavia.. :-o
hooliganka89
03-12-2008, 15:18
А изпитвала ли си оргазъм по друг начин- от петинг, от облизване и прочие ? Ако не си - опитай така първо. после бих ти препоръчала по време на акта да свиваш волевовагиналните мускули и да намериш поза, която да доставя удоволствие и в областта на клитора или на ануса. Последният път бях в поза близка до свещ, ама целият ми гръб беше на леглото. Изпитах 3 оргазма за 2-3 минути. Подред и мнооооого силни. А по време на секс не бях свършвала от Нова Година.
Maleee,svesh znachi :-D Shte experimentiram dovechera :-D I izpitvala sam otgazam,chrez mastrobaciq i kogato priqtelqt mi mi pomoga s rakata,no ne i obknoven orgazam.
macka123
03-12-2008, 15:19
Ми аз от 14 годишна водя полов живот и може би около 1-2 месеца след тфа почнах да си изпитвам оргазъм.Естествено , че този сега е по силен от този тогава , но и тогава имах...
krem4et0
03-12-2008, 15:21
Последният път бях в поза близка до свещ, ама целият ми гръб беше на леглото.
Ne6to ne moga da si go predstavia.. :-o
Ами легнала съм по гръб и съм с вдигнати нагоре допрени 1 до друг крака. Е, може и на рамнцето му да ги подпра. Той е на колене. И изобщо беше страхотно като усещане. толкова бързо(без преди това да съм свършила) не съм стигала до оргазъм, а бяха 3 и невероятно силни.
I izpitvala sam otgazam,chrez mastrobaciq i kogato priqtelqt mi mi pomoga s rakata,no ne i obknoven orgazam.
че то това си е оргазъм. Аз не намирам оразмът по време на секс за по-хубав от този с облизване да речем. по-различно е, но в никакъв случай не бих казала, че е по-хубаво. Оргазмът си е 1 и същ. Само дето става от стимулиране на различни зони.
hooliganka89
03-12-2008, 15:22
въпроса ми е защо правиш секс като неизпитваш ни6то аз небих правила такав секс за6тото за мен тва щее ни6то ако неизпитваш удоволствие
Ti opredeleno si malumna...
Pravish li razlika mejdu orgazam i mejdu nqkakvo chustvo?
Kazah,che ne sam izpitvala orgazam,a ne che ne mi e hubavo po vreme na sex,ama to ti si tapichko i pak nishto ne razbra.
aanitogb
03-12-2008, 15:22
започнах дасе заяждам с теб за6тото ето това ме издразни :Ako ima poveche ot 5 momicheta,koito sa na vazrast pod 16 godini,i kajat,che sa izpitvali orgazam,az shte vzema da se gramna.:аз сам една от тях, а за другите 4 6тесе обедиш не зарад друго.
hooliganka89
03-12-2008, 15:23
започнах дасе заяждам с теб за6тото ето това ме издразни :Ako ima poveche ot 5 momicheta,koito sa na vazrast pod 16 godini,i kajat,che sa izpitvali orgazam,az shte vzema da se gramna.:аз сам една от тях, а за другите 4 6тесе обедиш не зарад друго.
I kakvo obidili se?I ako da,zashto?
aanitogb
03-12-2008, 15:31
ми ти ако неможеш незначи,че другите немогат нещо против ли имаш за момичетата които под 16 са изпитали оргазам или какво
съвета който ще ти дам е да опиташ сама ... клитор ли ще бъде .. както искаш ... но стимулирай и търси токчи движения скорост .... може да продължи време но би трябвало да се получи .... поне ще разбереш какво точно трябва да бъде .... поне така мисля аз ....
hooliganka89
03-12-2008, 15:35
съвета който ще ти дам е да опиташ сама ... клитор ли ще бъде .. както искаш ... но стимулирай и търси токчи движения скорост .... може да продължи време но би трябвало да се получи .... поне ще разбереш какво точно трябва да бъде .... поне така мисля аз ....
Az orgazam izpitvam pri mastrubaciq,ne e problem,kogato spriqtelqt mi me stimolira s rakata sashto,no prosto da si pravim sex,kato normalnite hora,i az da svarsha ne e stanalo.
Osven ako ne tvardite,che priqtelite vi,vinagi vi pomogat s raka,togava tva shte e normalniq orgazam,no ne e tova.
Inache mersi :)
hahavteen
03-12-2008, 15:40
Ами легнала съм по гръб и съм с вдигнати нагоре допрени 1 до друг крака. Е, може и на рамнцето му да ги подпра. Той е на колене.
Mda i az taka si pomislih...Men puk to4no v tazi poza mi e mn hybavo no ne svur6vam po4ti nikoga :-o
amatorium
03-12-2008, 15:41
ми ти ако неможеш незначи,че другите немогат нещо против ли имаш за момичетата които под 16 са изпитали оргазам или какво
Haide stiga ste se zaqjdali dvete. Ima strashno mnogo momicheta na pod 16, koito dostigat do orgazum. Az veche kajah na mackata kakvo da napravi. Dano da se poluchi. :-)
Vampirella
03-12-2008, 21:09
Опознай собственото си тяло... по време на секса стимулирай горещите зони или насочи приятеля си към тях. Отпусни се и не поставяй оргазма за цел... той сам ще дойде, а се наслаждавай на всяко едно усещане :) Успех!
Така...
- първо не съм съгласен с това, че жените по-трудно достигат до оргазъм, при мен доста често се е случвало аз да свърша веднъж, а момичето вече ме 'води' с три-четири.
- второ, много жени, обаче които имат доста опит, не са изпитвали оргазъм съзнателно, може през живота си да са изпитали стотици, но да не са го разбрали.
- трето, защо правиш секс, след като не те удовлетворява (визирам първите ти три партньора) ?
- четвърто, може да комбинирате няколко вида стимулация за увеличаване на усещането.
- пето, също така има много жени, които през живота си не са изпитали оргазъм, това явно си им е вродено ;)
- шесто, не се отчайвай, още си много млада и зелена, че да го приемаш за проблем. от подобно нещо може да се оплаче и притесни жена на 30-35.
- седмо, не вярвай на всичко което ти казват твоите приятелки, хората обичат да послъгват за да бъдат "фиешън" и изобщо в център на вниманието, въпроса е, че това няма нищо общо с това обаче ;)
hooliganka89
03-13-2008, 07:14
Така...
- първо не съм съгласен с това, че жените по-трудно достигат до оргазъм, при мен доста често се е случвало аз да свърша веднъж, а момичето вече ме 'води' с три-четири.
- второ, много жени, обаче които имат доста опит, не са изпитвали оргазъм съзнателно, може през живота си да са изпитали стотици, но да не са го разбрали.
- трето, защо правиш секс, след като не те удовлетворява (визирам първите ти три партньора) ?
- четвърто, може да комбинирате няколко вида стимулация за увеличаване на усещането.
- пето, също така има много жени, които през живота си не са изпитали оргазъм, това явно си им е вродено ;)
- шесто, не се отчайвай, още си много млада и зелена, че да го приемаш за проблем. от подобно нещо може да се оплаче и притесни жена на 30-35.
- седмо, не вярвай на всичко което ти казват твоите приятелки, хората обичат да послъгват за да бъдат "фиешън" и изобщо в център на вниманието, въпроса е, че това няма нищо общо с това обаче ;)
Emi s tvoite partniorki e bilo taka,da dostigat orgazam,che i poveche ot edin,az nqmam takav kasmet.
Samnqvam se da sam izpitala orgazam,i da ne sam go razbrala.
Sex s parvite partniori ne,che tochno po zadaljenie,no naeh,che shtom imame nqkakvi vzaimootnosheniq,trqbva da pravim sex.
Ne bih jelala da sam ot jenite,koito nikoga ne sa izpitvali orgazam.
Mesri mnogo za mnenieto ti.
На 14 съм,не съм изпитвала оргазъм. :(
hooliganka89
03-13-2008, 10:01
Nqma nishto,az sam na 18 :D
amatorium
03-13-2008, 10:42
Nqma nishto,az sam na 18 :D
Grupova terapiq ili vzaimna uteha :-) Q vzemete se nastroite malko po-sexualno i shte vidite kakvo stava ...
:( аз пък незнам дали съм получавала оргазъм до сега... :? смисъл с гаджето ми много се обичаме и тои прави всичко възможно да ме задоволи по всякакъв начин и ми е мн хубаво с него но незнам... :( мисля че не съм изпитвала до сега и незнам къде е проблема... моля помагайте,.....
So unbelievable love..
03-13-2008, 18:37
Опознай собственото си тяло... по време на секса стимулирай горещите зони или насочи приятеля си към тях. Отпусни се и не поставяй оргазма за цел... той сам ще дойде, а се наслаждавай на всяко едно усещане :) Успех!
+1 :) i az mislq da napravq taka :) Yspeh na vsi4ki :) :P
bebe_zaiche
03-13-2008, 18:51
Започнах да правя секс на 14. На 16 свърших за пръв път. Оттам насетне започна да става все по-лесно да достигам до оргазъм. Сега когато правим секс с моя приятел свършвам за точно 6-7 минутки. Преди около 9-10 месеца за пръв път свърших сама (сега съм на 18 ) и оттам нататък като усетя възбуда свършвам сама за 10-ина минути.
Така...
Така ,първо,много си неориентиран,препоръчвам ти да почнеш да правиш секс и тогава да даваш такива мнения..
Но да видим по подробно.
-първо,да,жените по-трудно изпитват оргазъм.Често симулират,така че това че някоя ти е казала,че е свършила 3-4пъти си е доста плоска лъжа,може даже подигравка.
-второ,няма как да подминеш и не усетиш оргазъм.
-трето,защото харесваме близостта с половинката си и знаем,че му доставяме удоволствие.
-четвърто- с това съм съгласна
-пето- НЕ Е ВРОДЕНО.Щом има толкова много нервни окончания там,значи може да получи оргазъм.Въпрос на техника е,ако си вързан в ръцете,много ясно че няма как да свършиш или да накараш някой да свърши.
-шесто, липсата на оргазъм е бял кахър,за жените на 35.
пробвай с жена може там да е проблема ;)
hooliganka89
03-15-2008, 06:14
пробвай с жена може там да е проблема ;)
Probvala sam,no predpochitam mujete :D