PDA

View Full Version : голяма обърквация:(

vqra_
03-12-2008, 13:13
При мен стана голяма обърквация...Излизах с едно мом4е,една ве4ер се понапихме и двамата,и започнахме да го правим.На мен ми беше за парви път и затова той внимаваше много...май дори прекалено много:(.Нямаше и една капка кръв,а болка по4ти не усетих...Бях замаяна,затова нищо не усещах,дори незнам проникна ли нацяло в мен или не.Пък и на него му бе6е за първи път,затова свърши страшно бързо.На два пъти усетих лек натиск,което предполагам е било от девствената ципа,но незнам скъса ли се или не,понеже той се движе6е едва-едва.След тази ве4ер се разделихме,а сега ве4е няма как да го попитам.Проблемът ми е,4е излизам с брат му,ходим ве4е 4 месеца,и ве4е искам да сам с него,но незнам какво да му кажа.Те не се разбират,затова съм сигурна,4е не знае ни6то от брат си за онази ве4ер,вса6ност дори не си говорят изобщо.Притеснявам се,4е ако му кажа,4е не сам девствена,а ципата ми не е скъсана и има кръв,ще реши,4е го лъжа,а ако му кажа,4е ми е за парви път и няма кръв пак ще реши,4е го мамя...В никакав случай не искам да злепоставям барт му,затова не мога да му кажа истината,а толкова го оби4ам...Моля ви дайте ми съвет излищно ли се притеснявам

hottie
03-12-2008, 13:20
Трудно ще разбере дали си наистина девствена, тъй като много момичета не кървят, а някои дори не ги боли. Само ти и гинеколожката знаете най-добре :)

hooliganka89
03-12-2008, 13:20
E zashto be?Kaji mu,che si devstvena.
Vij ne e imalo krav,tq ne e zadaljitelna,a edvali priqtelqt ti shte ochakva edin litar krav,i sled sexa shte se oglejda da vidi dali ima krav...
I pri men parviq pat ili nqmashe krav ili ne sam q vidqla,no ne pomnq da sam se oglejdala i da q tarsq.Aide uspeh i poveche ne se zanimavai s dvama bratq,che ne e krasivo otstrani.

amatorium
03-12-2008, 13:23
Izlishno se pritesnqvash. Zarovi q taq sluchka i prikluchi da q mislish. 8)

vqra_
03-12-2008, 13:43
И аз мисля да му кажа,4е съм девствена.Само 4е се притеснявам има ли на4ин да разбере,4е не е напално така?По какво съдят мом4етата,4е си девствена,освен по кръвта?

marina star
03-12-2008, 13:47
6tom ne si devstvena zakvo 6te go laje6 kaji mu 4e si go pravila 1 pat i to4ka

macka123
03-12-2008, 13:52
при мен и втория път имаше малко кръв , така че ако при 1 път е имало мисля , че и при втория трябва да има..... нззз

vqra_
03-12-2008, 13:52
не искам да го лъжа,но кажа ли му,4е не ми е за парви път,ще запо4не да ме разпитва за подробности-къде,кога,с кого,как...той си е такав,всичко иска да знае,а ако не му кажа ще реши,4е му нямам вяра-все лошо:(((((

MakeMeLaugh
03-12-2008, 13:53
Изобще не се изкарвай, чего обичаш, не лъжи хората. :-x
Ако го обичаше, нямаше да си раздваш пундата наляво и надясно...
Аз хем съм момче маамму стара и като се напия въпреки всичко се контролирам пфффф :x
Всиичко се връъщааааа...

vqra_
03-12-2008, 14:02
Make-me-laught,моля за съвети,а не за критика.Когато се напих(междувпро4ем парвото и последното ми напиване) преди пове4е от половин година,изоб6то не познавах сега6ния си приятел,а с брат му никога няма6е да си легна,ако бях трезва.Освен това използвахме презерватив,така 4е явно не сам толкова тъпа,за колкото ме мисли6.И ти не можеш да си в сърцето ми,за да знае6 колко много го оби4ам...Благодаря за вси4ки останали отговори:)

amatorium
03-12-2008, 14:03
Nqma smisul da si uslojnqvash jivota. Estestveno, che moje da razbere strashno lesno dali si devstvena ili ne. 8)

vqra_
03-12-2008, 14:10
Зна4и може да разбере,4е някой ве4е е прониквал в мен,макар и не нацяло,вапреки 4е е минала половин година?Аз пък си мислех,4е все още съм тясна:((((((

amatorium
03-12-2008, 14:20
Tq devstvenaata cipa ne se zatvarq sama kato ne pravish sex :)

vqra_
03-12-2008, 14:23
Нямах предвид,4е ципата ми се е затворила сама.В интерес на истината,ако знаех сас сигурност скасана ли е или не,6тях да си спестя много мислене относно това какво да кажа на приятеля ми

infern00
03-12-2008, 14:47
Кажи му,че си девствена и като го правите се прави,че те боли и да спира.Все едно си девствена.Пък за кръвта не всеки път тече.

barbolinka
03-12-2008, 19:25
ami ne pri vseki te4e kryv taka 4e kaji 4e si devstvena i ne se pritesnqqi

eblio
03-12-2008, 19:27
При мен стана голяма обърквация...Излизах с едно мом4е,една ве4ер се понапихме и двамата,и започнахме да го правим.На мен ми беше за парви път и затова той внимаваше много...май дори прекалено много:(.Нямаше и една капка кръв,а болка по4ти не усетих...Бях замаяна,затова нищо не усещах,дори незнам проникна ли нацяло в мен или не.Пък и на него му бе6е за първи път,затова свърши страшно бързо.На два пъти усетих лек натиск,което предполагам е било от девствената ципа,но незнам скъса ли се или не,понеже той се движе6е едва-едва.След тази ве4ер се разделихме,а сега ве4е няма как да го попитам.Проблемът ми е,4е излизам с брат му,ходим ве4е 4 месеца,и ве4е искам да сам с него,но незнам какво да му кажа.Те не се разбират,затова съм сигурна,4е не знае ни6то от брат си за онази ве4ер,вса6ност дори не си говорят изобщо.Притеснявам се,4е ако му кажа,4е не сам девствена,а ципата ми не е скъсана и има кръв,ще реши,4е го лъжа,а ако му кажа,4е ми е за парви път и няма кръв пак ще реши,4е го мамя...В никакав случай не искам да злепоставям барт му,затова не мога да му кажа истината,а толкова го оби4ам...Моля ви дайте ми съвет излищно ли се притеснявам

Защо просто не му кажеш, че си пробвала преди, но не си сигурна дали девствената ципа е все още на място или не ;)

Един въпрос, спала си с брат му докато ходите, или преди това?

MakeMeLaugh
03-12-2008, 19:38
Според мен, ако преди това е правил ще те разбере.
Пък и рано или скоро лъжите се разбират ;)

Ако толкова много го обичаше няма да го излъжеш, а ще си признаеш, ако се усети ;) Така, че...

sladkoto8801
03-12-2008, 20:28
rano ili kusno vsi4ko 6te se razbere taka 4e po dobre da go nau4i ot teb .ako naistina durji6 na nego i toi na teb kakuv e problema.puk i do kolkoto rszbrah togava ne si bila s nego.
uspeh
kolkoto po kusno mu kaje6 tolkova po zle

sexnaeks
03-12-2008, 23:08

понапихме се и започнахме да го правим ... моя съвет мацка е да гледаш от сродните си души - простите(или простоустроените)-те никога не се притесняват и вианги са си щастливи ...за да не ме опрекнеш че съм прекалено груб ще ти обясня дори и защо ме дразниш...как може да искаш съвет от мене кво да кажеш на пича ..в крайна сметка ти градиш твоята Истинска и Щастлива връзка с него на основата на вашите и само вашите взаимоотношения ...а не на мойте и на неговите примерно

who cares?
03-13-2008, 07:08
Vqra_,не знам дали 6те разбере,4е не си девствена.много си зависи от мом4ето.На моят бив6 приятел хем му казах,4е ми е за парви път,хем знае6е,4е е парвото мом4е,с което ходя,хем треперех цялата от страх...ама като няма6е кръв,и тои ре6и,4е сам го излагала,и като ме по4на с едни обвинения...Според него ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябвало да има кръв,и никакви обяснения не приемал,така 4е не се знае и твоя как 6те реагира:(