View Full Version : Има едно момче..
barbolinka
03-12-2008, 19:38
zdraveite, na vsi4ki.. ot okolo 1 mesec ima edno mom4e koety super mnogy me kefi otna4aloto i toi me haresva6e daje mu bqh na fona na tela.. no posle ne znam kakvo stana po4na da se d1rji super gadno s men sega daje ne mi pi6e i v skype :( .. moita bf mu e bratov4etka i tvurdi 4e ne me haresva oba4e toi pokazva drugo.. samo ponqkoga haha po nqkoi put e super mil i mi pokazva 4e me haresva a ponqkoga se d1rji vse edno me mrazi ujasno mnogo ne znam kakvo da pravq.. :( :(
prettyIdeath
03-12-2008, 20:26
Не прави нищо! За кво то е такъв ... ?
VinDiesel
03-12-2008, 21:02
Ако е на 15 16 годинки нормално почни малко да му се дърпаш да му се сърдиш и може би ще има ефект
Перфектни неща (почти)няма :P,щом си го е харесала да действа
Визираш мене нали?
Аз съм перфектен.
Визираш мене нали?
Аз съм перфектен.
Тц, за (едит) нас двамата ,ама нали съм скромен и не го казах .. :smt098 :smt098 :razz:
едит: така по става ? 8-)
Ся излагаш се... сички знаем,че по-инлигентните требе да се подкрепят.
Визираш мене нали?
Аз съм перфектен.
Тц, за (едит) нас двамата ,ама нали съм скромен и не го казах .. :smt098 :smt098 :razz:
едит: така по става ? 8-)
Нека се присъединя :D
Членска карта имаш ли ? :)
Не :D
Не :D
Тука ще се наложи някакви алтернативни методи да търсим май [-o< [-o<
Darling88
03-13-2008, 05:50
:-o Ъъъъ момиче ти мазохистка ли си? Я да го разкараш тоя .... Като се вкопчим,значи в едно момче и край ...се едно няма други !
Морето е пълно с риби и то от големи ,по-големи :---)
reni7o0o
03-13-2008, 07:32
az imah sy6tiq problem. No edin den 4a6ata prelq i si zaminah, daje ne me potyrsi proli4a si kolko me e obi4al. Sled 3 meseca me potyrsi otnovo dyrjanieto mu be6e sy6toto i otnovo si trygnah oba4e treti pyt nqma da se vyrna ili mi dava qsna pri4ina za6to se dyrji taka ili KRAI.
Tova e ili pogovori s nego ili go ostvai da vidilm dali 6te te potyrsi vednaga, ako da zna4i te obi4a i prosto ponqkoga ne e v nastroenie :oops:
emi kat e neosaznat toq pich i nz kakvo iska takova e :D:D:D
barbolinka
03-13-2008, 20:33
toi dnes mi pisa v skype.. az pitah dali e brat4etka mu toi kaza da i az kazah dai snimkite (az se bqh ogovorila da mi prati nqkoq de negova snimka :twisted: ) oba4e neq q nqma6e a az mu poiskah na nego otgovora mu be6e..
[21:37:46] -‘๑’- ۵ . . .Deн!ту. . . ۵ -‘๑’- каза: q mi send nqkfi troi pics
[21:37:52] M
scanadal
03-14-2008, 07:57
Пффф,не се обиждай,ама какви са тези бебешки истории!Я го оставяй този мухъл и се пооглегай за някое по-свястно момче,което те заслужава и което ЗНАЕ какво иска.А този може да се прави на интересен,защото знае че си хлътнала по него.И сега вижте ме колко съм отворен и недостъпен.Според мен не си струва да си хабиш времето с него.Казваш му"чао чао",махаш с ръка и това е.Не е толкова трудно,ще го превъзмогнеш. :-)
MiMcHeToOo
03-14-2008, 08:07
Ако е на 15 16 годинки нормално почни малко да му се дърпаш да му се сърдиш и може би ще има ефект
аха +1 8)