View Full Version : Проблем с акнето...
Transporter
03-12-2008, 19:46
Здравейте!Знам че има един милион такива теми!Но реших да ви попитам за съвет относно това шибано акне...защото вече 3-4 години не мога да се оттърва от него!Ту спира ту пак се появява...УжасТ!Та пробвал съм 134165136 неща като започнеш от акне аут(значи това го слагах към един месец с бялата капачка и крема с червената капачка,имаше ефект но кратък а и ми се появиха някакви петна и ми се обели кожата(тя ми е много чувствителна и суха),но около устата и по брадичката са ми най много и не знам не се чувствам комфортно като съм сред хора...!Пия и бирена мая и Дермабион таблетки,но пак тея гадни боклуци не се махат...!Бихте ли ми препоръчали нещо ефикастно?!Моля ви се защото вече съм много отчаян....Благодаря ви предварително!
П.С Имам и Гарниер 3 в 1 но правя процедурата за акне(измиване ама то некво докато се намажа и то засахва тва по лицето ми и после като се измия и на др ден сякаш имам повече пъпки....)
angellove
03-12-2008, 20:12
Хммм, явно че наистина доста неща си пробвал... Обаче щом не става по никакъв начин, ходил ли си на дерматолог или поне при личния лекар? Ако не си - време е да идеш. :)
Transporter
03-12-2008, 20:17
Ходил съм при личния лекар и той ме прати на Дерматолог и дерматолога ми изписа някакво Лизанел Гел и в продължение на 2 седмици се миех с него и имах голям ефект но след това кожата ми толкова се олющи че ходих 1 месец като циганин и затова не искам и да чуя за Дерматолог нито пък за козметик....
angellove
03-12-2008, 20:20
Амии щом се е излющила, значи препаратът е бил силен и просто е трябвало да го ползваш или по-малко, или да ползваш някакъв друг крем с него. :)
Transporter
03-12-2008, 20:28
Ами да но не искам да рискувам отново с него!Имаше ефект,но нали ти казвам направо още повече ме беше срам и ме питака да не съм се залепил някъде че да съм се изгорил....и не знам вече какво да взимам какво да правя....
Transporter
03-13-2008, 06:33
Добре ами поне да ми препоръчате някакъв крем с който да се мажа след като използвам Лизанел Гела(който е силен за моята кожа но ще слагам по малко) та някакъв крем който облекчава кожата да ми препоръчате ?!
vik4etoo
03-13-2008, 11:36
Значи пьрво не обиждай кожата си..и аз сьм така и не искам да я обиждам,защото така сьм се родила и не могат да ми я сменят :o колкото и да искам..Просто и аз сьм ползвала толкова много неща..и накрая отидох на козметик и взеха да намаляват..Мия се с сапун Имекс и след това с памуче си отривам лицето с отвара от лайка и жьлт кантарион..Бях доволна от Гарниер 3 в1 скоро пак го почнах..Освен това ведньж в седмицата правя маска с прясно мляко и мая..лимона сьщо помага!!И пия и ирена мая...Леле много неща станаха :shock: ама пак ефекта е минимален..Така,че незнам какьв е този продукт,който са ти изписали и не мога да ти помогна с този проблем..Успех!! :P
Добре ами поне да ми препоръчате някакъв крем с който да се мажа след като използвам Лизанел Гела(който е силен за моята кожа но ще слагам по малко) та някакъв крем който облекчава кожата да ми препоръчате ?!
Опитай с Пантогел - български продукт с пантенол. Със сигурност няма да ти навреди, не е мазен и хидратира и регенерира кожата. А освен това е и много евтин. Но все пак се консултирай пак с лекаря си. Успех!
elitututu
03-13-2008, 14:03
ходи на козметик и даже попитаи козмети4ката да си купиш от нея маска анти акне ..
направи си маска за лице с натрошен аспирин в кисело мляко
мии си лицето с по4ивстващи трици
ако имаш въпроси пиши на л.с
Transporter
03-13-2008, 19:12
Ами имам Nivea той дали ще ми помогне защото знам че е много добър...?!
Krucifix
03-13-2008, 23:28
Skinoren се казва решението! Преди 4-5 години и аз имах супер много пъпки :) Купих си Скинорен (към 20 лева) и ги изчиства с 2-3 намазвание :)
marina star
03-14-2008, 03:44
pri olojenie 4e ima6 tolkova seriozen problem kak o4akva6 nie da ti pomognem