PDA

View Full Version : Когато другите неща станат по-важни

Chikiponita
03-12-2008, 19:52
Случвало ли ви се е да забележите, че гаджето ви вече не се грижи толкова за вас, че си прави някои неща сам, въпреки че ги споделяте, че други неща за него, като че ли стават по-важни... Какво правите в такива случай? Карате го да ревнува ли, правите се на недостъпни ли или какво? Пишете : )

MakeMeLaugh
03-12-2008, 19:58
Нито 1 от двете.
Слагаш край и толкова. Явно вече няма чак такъв интерес.
Така става в повечето случаи след първата година..

Chikiponita
03-12-2008, 20:09
Не, нямам предвид чак раздяла. Просто е кофти и как оправяте вие нещата. Все пак се обичате.

MakeMeLaugh
03-12-2008, 20:56
Винаги я поставям на 1 място както и тя мен.
Гледаме да се разнообразим доколкото можем.
Опитвам се да бъда максимално мил и нежен.
Когато съм с нея и отделям цяяяялото внимание само за нея, като не съмс нея си мисля и върша моите си глупости.
Съобразяваме се един с друг.

Трудно е да имаш добра връзка, ако не ти идва отвътре :)

hooliganka89
03-13-2008, 08:14
E da be nai-lesnoto e da kajete da se razdelite...Ako ni boli rakata,vednaga da q otrejem li...?!Ne lekuva se.

I moq priqtel sega e mnogo obseben ot tova,da progresira sas svoq sobstvena firma,danaci gluposti,i vse e otnesen,no az nqma da go zareja zaradi tova...
Izobshto klucha ne e v razdqla,a v podkrepa i razbiratelstvo.

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-13-2008, 08:55
Случвало ли ви се е да забележите, че гаджето ви вече не се грижи толкова за вас, че си прави някои неща сам, въпреки че ги споделяте, че други неща за него, като че ли стават по-важни... Какво правите в такива случай? Карате го да ревнува ли, правите се на недостъпни ли или какво? Пишете : )
Аз съм отвратителна по това отношение, развалям си настроението (прекалено емоционална съм, на всичкото отгоре приемам връзката си прекалено насериозно и искам и той да се усети малко), питам го защо трябва да е така, той ми казва нещо в отговор, още 1 ден съм недоволна, понякога не се виждаме, вечерта като свърша училище (той е първа смяна), и то по мое предложение, а когато се видим между смените в училище, се държа малко по-дръпнато и студено. Той усеща, че е сгафил, показва, че съжалява искрено и много, и всичко се връща по място, а той се опитва да се поправи занапред. А и като видя с каква болка преживява това когато пак съм разстроена заради него, просто не мога да продължа да се правя, че не ме интересува, прощавам му, макар да знам, че до следващия проблем не остава много.

Alabalaportokala
03-13-2008, 09:15
Надявам се едно момиче от форума да прочете в тази тема. Тя си знае най - добре :-D . Любов, сериозна връзка съкс етц... :grin:

Chikiponita
03-14-2008, 21:03
И все пак какво правите, за да поддържате интереса?

MartiSSima
03-14-2008, 23:04
Случвало се е с бившите ми т.е с един двама и всичко е приключвало от тяхна страна.Когато дойде ето този момент знам че връзката ни е обречена.Това беше преди.Донякъде съм си виновна аз защото съм наивна.
Сега съм с много зрял човек.Поради разликата в годините ни която не е малка 6 са все пак, поради факта че както той така и аз сме минали през доста перипети.До сега не съм попадала със сегашния ми приятел в такава ситуация,(просто казвам за дребните неща които от които се дразним взаимно), но имайки предвид че съм мега емоционална и здраво обмислящ стъпките си човек никога не го карам да ревнува,защото до някъде ревноста убива връзката, пък и аз и той мразим тея работи.Просто разговаряме, обсъждаме случилото се и стигаме до решение което да удовлетворява и двете страни.

koalka
03-15-2008, 05:28
Не съм забелязала такова нещо, а вече две години сме заедно.
Но бих поговорила с него - стандартното.С него се познаваме достатъчно добре и никога не съм се правила на недостъпна...
Доста странно ще е, ако сега почна...след толкова много време.

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-15-2008, 05:47
И все пак какво правите, за да поддържате интереса?
Пф, май си има някои трикчета, за които обаче не съм много сигурна до каква степен действат, само съм чела за тях. Едното е да покажеш, че си свободно и подвижно същество, при това много подвижно. Започни да не отделяш цялото си време за него, остани заета почти винаги, излизай с хора, особено с момчета, които не познава - тогава ще осъзнае, че може да ти изгуби. Смени си стила леко, започни да отделяш повече внимание на външния вид и той ще разбере, че в живота ти става нещо ново, щом му отделяш толкова внимание.
Всъщност, по мое мнение не знам дали действа. :? Аз съм опитвала подобно, когато излязох с един приятел, с когото не се бях виждала половин година, който по едно време ме харесваше доста и за когото приятелят ми знае, настана едва ли не краят на света. Аз му се ядосах, че той постоянно питаше кога съм щяла да се видя с него (искал е да покаже, че съм свободна, че не ме държи на каишка все едно), той ми се ядоса, че аз се обидих, че толкова настояваше да се видя с другия, макар да не му е присъщо и да не го очаквах... С дрехите по би станало, защото по принцип съм по-спортна и с по-широки дрехи, но понякога слагам и по-стилни за разнообразие, но засега не съм си прежалила краката да стъпя на токче за повече от няколко часа...

Има обаче и друго, щом момчето спре да показва интерес. Понякога по този начин иска на момичето да му писне и не той, а тя да сложи край...

Mementomori
03-15-2008, 07:52
Най-добре е да поговорите,на мен не ми се е случвала подобна ситуация!Ако се правиш на недостъпна или искаш да го накараш на ревнува,най-вероятно ще се отдалечите един от друг и като нищо всичко пропадне,така че недей!Явно се появава леко раздалечаване,затова чрез разговора ще намерите раздорническия проблем и ще го решите заедно!Словото преди всичко!Успех!

PepiDesigns
03-15-2008, 09:51
Значи .. не ми се е случвало ..
И все пак , ако стане .. ще си поговорим за това ;)
Ако не обръща внимание на мен , или аз на нея , предпочитам всичко да се изястни :)

btw интерес винаги може да има м/у двама , но винаги може да има нещо странично , което малко или много да попречи , на това да се "изяви" интереса , рано или късно , тази пречка няма да я има..

Относно поддържането на интереса - не съм мислил още ..

summergir1
03-15-2008, 10:01
ох не знам, но определено не го карай да ревнува, когато не сте в идеални отношения, това само създава още напрежение и нищо чудно да скъсате след това(това е от личен опит :? )
P.S. - мн интересна тема

ad_infinitum
03-15-2008, 10:03
СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е НАЧИ РАБОТАТА НЕ Е НА ХУБАВООООООООО :o 8) 8) 8) :? :? :lol: :lol: :booooomb:

vamp
03-15-2008, 10:25
Случвало се е с бившите ми т.е с един двама и всичко е приключвало от тяхна страна.Когато дойде ето този момент знам че връзката ни е обречена.Това беше преди.Донякъде съм си виновна аз защото съм наивна.
Сега съм с много зрял човек.Поради разликата в годините ни която не е малка 6 са все пак, поради факта че както той така и аз сме минали през доста перипети.До сега не съм попадала със сегашния ми приятел в такава ситуация,(просто казвам за дребните неща които от които се дразним взаимно), но имайки предвид че съм мега емоционална и здраво обмислящ стъпките си човек никога не го карам да ревнува,защото до някъде ревноста убива връзката, пък и аз и той мразим тея работи.Просто разговаряме, обсъждаме случилото се и стигаме до решение което да удовлетворява и двете страни.

Така правят истинските хора!
Другото са номерца...