View Full Version : Usa вотинга е бил хакнат вярно ли е това?
Гледах филма Hacking democracy и там казват че вотинга на usa е бил хакнат вярно ли е това според вас , в нета има доста големи доказателства които го потвърждават.
Kakwo na USA???
Абсолютно нищо не разбрах...
swords1010
03-12-2008, 21:29
Понеже някои от нас може и да не са гледали въпросния филм, би ли обяснил/а подробно какво имаш предвид? :)
Вотинга за президент в usa е бил хакнат........ демек манипулиран. И подмен с фалшив.
swords1010
03-12-2008, 21:49
Ами не знам за подобно нещо. А за какви доказателства говориш? Въобще... предостави ни някаква информация, за да прочетем.
Ами не знам за подобно нещо. А за какви доказателства говориш? Въобще... предостави ни някаква информация, за да прочетем.
доказателство филма hacking democracy няма субтитри. Има го в арена бг.... както и документа със име Analysis of an Electronic Voting System може да се свали от гогъл на англииски е..... и там е обеснено също.
Ми че и в България много често укриват точната информация за инфлацията и други важни стойности, подават ни фалшива информация :D
В света всеки който може си прави нещата удобни само за себе си ;)
Ruthless
03-13-2008, 04:51
Това е документалния фил, нали? Американците направих още един филм по този случай, само че не документален. Всъщност, докато слушах показанията, които даваха, всъщонст е много вероятно.
ResidentEvil
03-13-2008, 13:19
Ма вие още ли вярвате че като гласувате (за кмет, президен или кавото ще да е там), някой ви слуша и ви зачита гласа! :D
Ма вие още ли вярвате че като гласувате (за кмет, президен или кавото ще да е там), някой ви слуша и ви зачита гласа! :D
Ти да не би да вярваш, че е по-добре да не се гласува, щото така и така не ти зачитат гласа?
ResidentEvil
03-13-2008, 15:51
Ти да не би да вярваш, че е по-добре да не се гласува, щото така и така не ти зачитат гласа?
Ми по е добре, да. Аз никога няма да гласувам, да не съм луд!
Дали си луд не знам, но със сигурност не си умен. \:D/
Това е документалния фил, нали? Американците направих още един филм по този случай, само че не документален. Всъщност, докато слушах показанията, които даваха, всъщонст е много вероятно. според мене е вярно теи като всичко което го има в филма като документи го открих........и там е описано от неутрални университети и специалисти и учени и други че софтуера има нарочно много врати за да се манипулира вотинга и още нещо самия шеф на фирмата им казва в интервюто че програмата джемс или там както беше е била качена на фтп......... Филма го има в арената документалния в и-нет може да се земе фрее от hbo е земан филма.
ResidentEvil
03-14-2008, 10:55
Дали си луд не знам, но със сигурност не си умен. \:D/
И понеже не съм тъп (за разлика от някой хора) спирам да спора!