View Full Version : Стимулация на вагината през дрехи
Какво мислите за стимулацията през дрехите (по конкретно момичетата) .. яко ли (то ест че е яко ма се пак мнения ), е близко ли е до стимулация на голо 8-) ..и дайте някои савет как да се справяме по добре :) ..
ПС ..ако се чудите какво имам в предвит под стимулация (търкане пипане ала бала )
skatemore
03-12-2008, 20:30
ся да се изкефя и аз да отговоря в няква такава тема
гърчи са чи , гърчи са 8)
VilleBaby
03-12-2008, 20:36
попринцип си е по-хубаво без дрехи :D но и така не е зле :D
FOREVAR_ALONE
03-12-2008, 20:37
tva e kato da "blije6 zahar prez staklo" :P :D
Бившата не можеше да определи дали я пипам през гащите или не :)
На вагината или на клитора???
swords1010
03-12-2008, 21:22
Определено нямаш предвид стимулация на вагината... нали? През дрехи можеш да стимулираш само клитора. :-D
Определено нямаш предвид стимулация на вагината... нали? През дрехи можеш да стимулираш само клитора. :-D
Ако се направи прорез всичко е възможно :-D
Nik4o_Spain
03-12-2008, 23:07
Az pak pove4e se kefq da me barat za u6ite po qko mi e 8-)
marina star
03-13-2008, 03:52
est 4e e qko,daje na men ponqkoga mi haresva pove4e prez tqh z\a6toto klitora e mn 4uvstvitelen i pri direkten kontakt me boli ponqkoga
_Radostina_
03-13-2008, 07:09
Да, особено ако си с боди е толкова яко,че.... :o
На вагината малко трудно :-o Но ако имаш предвид другото аз лично предпочитам на голо!
има топчета дето мое си ги нахакаш и да се разкарваш с тях където си искаш
ми пробвай направо с шкурка бе мен :D 8)
hooliganka89
03-13-2008, 08:55
Momcheto sigorno imashe vpredvid klitor,a ne vagina.
FunnYboY
03-13-2008, 08:56
Сиг. ги кефи сливките :P
четем...
да де имах в предвит клитора ..извинявам се за неточния израз :oops:
да де имах в предвит клитора ..извинявам се за неточния израз :oops:
А така ;)
Да , супер яко е :)
Все пак на обществени места няма как да се събуваш :P
да предполагам, че е готино :D :D :D
ad_infinitum
03-13-2008, 12:08
КАРАЙ, МАЛКО СЕ Е ОМОТАЛ :razz: АМА НИЩО ПО ПРИНЦИП Е ЯКО ДА И Е ЯКО, ТОЕСТ ПРАВИ ВСИЧКО ДА И Е ЯКО, КАК НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ! :oops: :-P :booooomb: :-)
aanitogb
03-13-2008, 12:16
za6to prez drehite
ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!!!!!!!!!!!!!!
Научи първо какво е клитор,както вулва и какво вагина!
hahavteen
03-13-2008, 12:42
Da haresva mi mn i poniakoga e dori po-vuzbyjda6to otkolkoto na golo.
shadow4e
03-13-2008, 12:47
В грешка си :D На едно рд бях с пола, при което една приятелка реши да си разтегне крака, а аз точно ставах и в крайна сметка токчето на обувката й влезна право в целта /заедно с прашките ми/. :D
В грешка си :D На едно рд бях с пола, при което една приятелка реши да си разтегне крака, а аз точно ставах и в крайна сметка токчето на обувката й влезна право в целта /заедно с прашките ми/. :D
Ето сега се възбудих :-)
Интересна ситуация :razz: :P
hahha vidqh zaglavieto i mn se smqh :lol: priemam go 4e ima6 predvid klitora! mi men mi e mn hubavo kato priatelq mi si pluzne rukata po belioto mi :) osobenno ako e mn finno ili sateneno ... podludqva me :) no samo pres belioto nestava! trqbva i na golo, tva prosto e hubavo na4alo :)
So unbelievable love..
03-13-2008, 17:25
ами да харесва ми,разбира се,когато неможе да е на голо и така става :P иначе ако може и на голо, а той не го прави само ме дразни и ми се губи желанието :x
sladka_celuvka
03-13-2008, 18:51
когато сме на обществени места това е най-добрия начин да ме възбуди.осещането е много приятно :grin: :grin: :grin: :grin:
DevilWish
03-13-2008, 19:37
est 4e e qko,daje na men ponqkoga mi haresva pove4e prez tqh z\a6toto klitora e mn 4uvstvitelen i pri direkten kontakt me boli ponqkoga
I na men mn. mi haresva prez drehite ,osobeno kato go pravi moq priqtel neznam kak se e u4il ama . . . :oops: :grin:
never-gonna-leave-u
03-13-2008, 19:50
az pa obi4am da ma barat p0 nosa .. eexxx bazikam se e :D:D .. xhahhxhhahhxhhhahhhxhhhxhhhahhhxh..........afyyyyy :-)
На вагината малко трудно :-o Но ако имаш предвид другото аз лично предпочитам на голо!
+1 :)
Anna5339
03-13-2008, 20:17
+1 ;)
candy_little_girl
03-14-2008, 15:09
az predpo4itam na golo 6toto ako primerno s1m s d1nki po nqkoe vreme zapo4va da me boli malko ot natiska :-) a in14e ako nqma drug na4in i tova stava stiga da e nejno i da znae6 4e po v1zbujda kato momi4eto nz kakvo sledva (bavno b1rzo nejno...) ai uspeh :)
SeXyAdrenaLinka
03-14-2008, 15:26
+1 :-D
Ами то си зависи от "барача" :-P Иначе на мен и с дрехи и без дрехи все ми е хубаво :D
besnicataa
03-14-2008, 15:51
LiveFlower
03-14-2008, 15:58
Ama az kak da se zadovolqvam nali na ob6testveno mqsto,kato daskaloto :D edin ot moq klas mn 4esto me vuzbujda samo kato go gledam i staa mn gadno kat nemoga da se po4e6am,e kak? :shock:
LiveFlower
03-14-2008, 17:46
a weeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee pls kajete
tva e kato da "blije6 zahar prez staklo" :P :D
Тука някой ми краде лафчетата но заменя меда със захар ... няма лошо ...
А ти брато ходи малко прочети ... и тогава говори ...... въпроса ти е аналогочен на . . . Мога ли да си бръкна в дебелото черво докато съм седнал без да си събувам дънките .... извинявам се колкото можеш да си набиеш чикия с крака толкова и вагината можеш да стимулираш през дрехите :grin: :grin: :grin: :grin:
поправих се по нагоре бе стига :oops: ..имах в предвит клитор ;)
tva e kato da "blije6 zahar prez staklo" :P :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: