View Full Version : Нещо интересно! Историята на моя живот:) (Резюме)
djumerka
03-12-2008, 20:59
здравейте, ето една по различна тема!
ще ви разкажа за моя живот! цветущ, с много емоции, малко по необичайни преживявания... за мен е Много зле, но се благодаря на Господ, че съм жив и здрав:) което е най-важно!
та нали бединчък съм си аз... та като ви го казвам, го казвам на 99%, стигнал съм до дъното! радвам се, че от както се помня нямаме пари, иначе незнам какво щях да правя сега, тоест един вид съм свикнал да си живея по-скромно без парички за деня като другите деца. Или така наречените съученици, които ми се подиграваха, че си носех закуска и си я хапвах в междучасието.. още по-гадно ми ставаше като се сетя, че нямаше месце между филииките:) кашкавалец, сиренце... до 4ти клас я карах така, всеки ден ме биеха, както и аз тях! не им се оставах! има ли смисъл? после влезнах в гимназия и майка ми се принуди/горката жена, по-добре да не ви разравяш за нейния живот, че :((((/ да ми дава по 50 стотинки на ден да не ми се пресмиват децата, че съм без пари... но това важеше само за 1я срок:) после пак останахме без:) кофти късмет а? баба ми(бог да я прости) добра жена! винаги ми даваше парички(даже си поплаках сега като го пиша това). та да не се отплесвам... живея си животеца безпаричен:) весел, щастлив навънка си ритах с приятелите от квартала(едно безплатно нещо ОУ ЕЕАХ) а вечер си се прибирах. другите пък на дискотечка ходеха:) за разлика от мен! винаги съм искал да отида, но отново Без пари. спомням си сефтето, на 17 години, само влязох с 1 приятел, но не си поръчах нищо хах... между другото бях най-дебелото момче.. ами много хляб хапвах тогава какво да се прави? като няма друго да се наситя?! няма значение, преди 2 години се хванах и отслабнах с 40кг:) сега съм 1,90см на 95кг с мускул да се изфукам :P. Отново да не се отплесвам -> гледах през годините как моите съученици по цял ден си говорят общи теми за новите си придобивки, гсм-и компютри, кой къде се напил почерпал, кой с кое момиче тръгнал! ето тук идва и по-веселата за мен част:) на 18години съм и ... си нямам приятелка;-)) "е па що да нямаш бре Атанасе"? е па пари нема бате :) за едно кафенце нямах да изведа и едното единствено момиче което харесвах ;\\\ под харесвах нямам впредвид външно:) аз си я обичкам, ноо в случая незнам и кakyв е проблема \Сигурно характера ми:)\ явно в това, че неможах да подкарам нещата правилно, а именно дори на едно кафе да я изведа, простотии мога да говоря много:) карах я да се смее много когати пожелая, но.. къде ли отиде проблема? в началото си имаше тръпка хах;-) клип на GSM-a(лол хаха:)) тя на мен първа ми клипна, ама аз пък нямах пари да и звънна(опа лоша работа а?) явно не съм си въобразявал погледите й... цЕло лЕто бачках и в крайна сметка нямах пари да я изкарам на кафе(опс, дори и на разходка неможех:) хех нямах дънкиии(здрави))? хмм, кофти късмет а? ами като трябва да се ходи на уроци как иначе... я вземат те оформят с малко по-ниска оценка като за повтаряне :)) котуй. след всичко го преживях, но останах с грешно впечатление за света, а именно, че той се върти около, опс май грешна дума! трябва да е Той се върти от парите:) можех да и купя цвете(много обича), да я изведа на заведение, нещо със сепаре(също много харесва), можех на концерт(и това обича), а аз си бездействах докато не стана и твърде къснооо:) хелоу old guy...
и до ден днешен нямам джобни, нито за деня, нито за седмицата, нито за нищо.... и така и така все още си се чудя как в България може да се живее нормално? как да не излизаме извън БГ да се реализираме? КАК?? плаче ми се! главно я пиша понеже ме е яд на всички които имат пари, а говорят, че нямат и същевременно показват без да се усещат, че имат в .. БИГ количества:))! обгърнат съм от самотата, че си нямам половинка в живота :( ... аз все още си обичам онова момиче, контактувам с нея, ноо.. си знам отговора. чувствам се тъпо понеже тя си е много земно момиче да се изразя един вид... умно:),красиво, грамотно:) хах(много важно е за мен).... и разсъждава трезво! не като 'яките' и съученички дето са състезават коя да бъде мис курва:)
сигурно се чудите"ами как пишеш във форума, как плащаш нета?" :) 2 лесни отговора. компютъра ми е от 8 години, подарък от леля ми(пари имат:)), а интернет не плащам понеже ... е не крада ама няма да кажа :))(не е wireless).
набързо ви разказах без да навлизам в детайли, че преживявани имам много, ама наистина много:) и се каръшкия късмет на МОА се падаше ;-) кофти батка, кофти тръпка... отивам да ям варени картофи, че салЯма скъп ей! хах
p.s.: ей :) към всички истински влюбени птички! дръжте се здраво заедно един за друг и не си изневерявайте! правете си взаимно компромиси, та на ли се обичате? аз зареждам се с позитивна енергия като гледам щастливи, хванати за ръце, двойки:)
Ми какво да ти кажа човек... наистина кофти тръпка. Наистина си търпял много лишения през годините. На 18 години си... значи още не си завършил, нали така? По това което описваш, не знам дори дали ще имаш възможност да учиш висше, за да си намериш после свястна работа, но и това може да стане на по-късен етап. В България наистина човек трудно може да се реализира, без финансова подкрепа от родителите си. Не виждам и възможност (не само за теб, а и за мен например) да се отиде в чужбина. Въпреки всичко, смятам, че ще успееш да си намериш работа с що-годе свястна заплата, а по-късно, дори може да успееш да наваксаш пропуснатите забавления досега. Вярно е момичетата обичат да ги водиш по кафета и др. но ако срещнеш правилното момиче, това няма да и представлява проблем. Другото, което е важно е да не се дразниш от хората, които имат повече пари (не че и аз не се дразня понякога), освен ако те не са си поставили за цел да се заяждат с теб, защото никога не знаеш, кои би могъл да ти помогне (няма значение в какво отношение, дори само да те запознае с някое свястно момиче). Иначе поне си се научил какво е да живееш трудно и съм сигурен, че скоро ще си по-щастлив от всички хора-материалисти.
Saymon90
03-13-2008, 07:02
Гадно, наистина. Хората с пари не могат да разберат какво е чувството да нямаш. До преди 2-3 години наще бяха много зле финансово, тъй че знам какво имаш предвид.
Искам само да ти кажа, че не си изпуснал кой знае какво като не си отишъл на дискотека, ами си се прибрал у вас. Напротив. Тези места не могат да те облагородят по абсоютно никаъв начин.
Това, което можеш да направиш, е да се постараеш да вдигнеш финансовото си ниво. На 18 си - работи, учи... знаеш как е. Знаеш какво се иска от теб и колко здраво трябва да се бориш, за да постигнеш нещо в тоя живот. Да, има хора, които получават материалното на готово - ми, браво на тях. Но има и такива, които трябва да си го изработят с пот на челото... това не те прави по-малко човек.
Виж сега, тук е само един форум и това са само приказки - сигурен съм, че няма да ти олекне особено много, защото и да си говорим и да не си, нещата пак остават същите. Но те ще се променят... от теб зависи :)
Не се отчайвай ... няма смисъл.
Seducti0n
03-13-2008, 07:21
Здравей.Не знам дали осъзнаваш, но хора като теб са може би един на милион.Ти още от малък си живял скромно, но почтено.Научил си се да цениш това, което имаш колкото и нищожно да е било то на фона на материалните възмжности на хората от обкръжението ти(съученици, съкварталници, етц) и нека все пак, не забравямае, че това не са техни пари, а на родителите им.Децата живеещи в добре осигурени, финансово семейства в повечето случаи са разглезени и егоистични.Научени, че каквото и да става те винаги ще носят хубави дрешки и джобните им за деня ще бъдат в достатъчно голям размер, способен да покрие абсолютно всички тяхни нужди(прищевки).Да ти кажа честно, ти може би си имал много по-щастлив и истински живот от този на горе описаните екземпляри, израстнали в заможна среда.Парите покварват душата, променят човека, колкото и някои от нас да не искат да го признаят.
И все пак на пук на всичко, което написах по-горе ще кажа, че има и деца на богати родители, които са пълната противоположност на разглезени хлапетии.Давам за пример самата себи си-живея в сравнително заможно семейство, на почти 16 години съм и до сега не съм усетила каквато и да е липса от материално естество.Понякога се чувствам кофти от това, че коствам толкова много пари на родителите си, но знам ли явно така съм научена и все пак, дупе знае и 2 и двеста.
Тааа да не се отклонявам много от темата, моя основен съвет към теб е да си потърсиш някаква работа и най-вече да съчетаваш работното си време с училището.Нека двете неща да вървят ръка за ръка.Каквото и да си говорим, парите имат значение, може би поне малко ще вдигнта самочувствието ти и най-вече пролбелам с кафетата ще се разреши.
А относно любовта, хммм болна тема и за мен.Знам, че звучи клиширано и празно, но един ден без да я очакваш тя ще кацне ина твоето рамо в целия си блясък и красота.И сега моята любима фраза, когато тя дойде-"Пусни я да премине през теб, а не покрай теб!"Успех! :)
WaPiSiMa
03-14-2008, 14:56
em gadny e ...a az napalno te razbiram ...do predi nqkolko godini moeto semeistvo be6e v sa6tata situaciq,jiveehme pod naem,imalo e dni v koito e trqbvalo d ahodim da qdem ili da se kupem v baba mi za6toto ne sme imalo pari za da platim smetkite... prosto kato se setq mi se pla4e...Nai gadnoto be6e kogato edin den ba6ta mi s poslednite pari koito ima6e be6e trygnal da kupi hlqb i az go sre6tnah pred bloka i mu vikam tati 6a mi zeme6 li hamburger i toi mi vzel i posle kato razbrah 4e se e li6il i negyi mama ot hlqb za da moje mi kupi hamburger mi be6e mn gadny :(( no kakvo da sepravi...I edin den ba6ta mi vze nazaem pari i zamina za ispaniq zapo4na da ni izpra6ta pari na men i maika mi mama si nameri svesna rrabota i se opravihme malko
na sledva6tata godina nei s mama zaminahme za ispaniq i maika mi ostana tam a az se vyrnah v bg za da u4a za6toto tam nemi haresva6e.ostanah da jiveq s baba mi.opravihme se gore dolu vsqko lqto hodeh pri na6te v prodaljenie na 3 godini sled tova nai nakraq si kupihme apartament...mn se radvah nai nkaraq imahem ne6to na6e...zaminah za ispanqi i ostanah d au4a tam i v momenta sam tyka v ispaniq...ve4e sme mn po dobre.
A otnosno temata priqtel znai 4e si4ko 6te se opravi ranoili kysno :) pojelavam ti kysmet :)
freaky_angel
03-14-2008, 17:48
:) ти си страхотен човек ;-)
ПОхвално, да! Но спрете да му давате съвети, той се е научил през това р=време как да живее и ще продължи. А щом е токлова позитивно настроен значи и към добро върви)) Честно да ти кажа аз не търпя лишения, но аз отхвърлям сичко което ми дават,не го искам този живот. Защото мен ме смятат като абсолютния глупак,и всички ме отхвърлят а аз се затварям при това което имам и го мисля за спасение. Просто парите НЕВИНАГИ са всичко. Пожелавам ти сичко най-добро и бъди честен и земен човек.
Em iztarpql si mnogo li6eniq za tezi 18 godini kofti naistina...no kakvo da se pravi sadba saveta mi e pone ti da uspee6 da se realizira6(smisal da napravi6 vs po silite si) i da se pogriji6 da u4i6 dobre slked vreme i dobre platena arbota za da ne mogat tvoite deca da jiveqt i izpitvat 4ustvata koito izpitva6 i si izpitval ti .. :]
Em iztarpql si mnogo li6eniq za tezi 18 godini kofti naistina...no kakvo da se pravi sadba saveta mi e pone ti da uspee6 da se realizira6(smisal da napravi6 vs po silite si) i da se pogriji6 da u4i6 dobre slked vreme i dobre platena arbota za da ne mogat tvoite deca da jiveqt i izpitvat 4ustvata koito izpitva6 i si izpitval ti .. :]
+1 :)
Хубаво е ,че въпреки всичко това,ти имаш дух на един човек,който е щастлив.Говориш с думи,иэпълнени с оптимиэъм.Поэдравления от мен.И дано стабилиэираш финансите си,эащото наистина ще се почувстваш доста по-добре.Не става само с искане обаче,главно трябва труд.Един съвет от мен-никога не се откаэвай от това,което наистина искаш.Каквото и да ти се иэпречи,продължавай.Драпай :D Това е нещото,което и аэ следвам.Нещо като мое мото.И ЭНАМ (не каэвам НАДЯВАМ СЕ,эащото мраэя тоя тъп иэраэ),че ще успея.Няма да се конкретиэирам в какво.Както и да е.Чао.
здравейте, ето една по различна тема!
ще ви разкажа за моя живот! цветущ, с много емоции, малко по необичайни преживявания... за мен е Много зле, но се благодаря на Господ, че съм жив и здрав:) което е най-важно!
та нали бединчък съм си аз... та като ви го казвам, го казвам на 99%, стигнал съм до дъното! радвам се, че от както се помня нямаме пари, иначе незнам какво щях да правя сега, тоест един вид съм свикнал да си живея по-скромно без парички за деня като другите деца. Или така наречените съученици, които ми се подиграваха, че си носех закуска и си я хапвах в междучасието.. още по-гадно ми ставаше като се сетя, че нямаше месце между филииките:) кашкавалец, сиренце... до 4ти клас я карах така, всеки ден ме биеха, както и аз тях! не им се оставах! има ли смисъл? после влезнах в гимназия и майка ми се принуди/горката жена, по-добре да не ви разравяш за нейния живот, че :((((/ да ми дава по 50 стотинки на ден да не ми се пресмиват децата, че съм без пари... но това важеше само за 1я срок:) после пак останахме без:) кофти късмет а? баба ми(бог да я прости) добра жена! винаги ми даваше парички(даже си поплаках сега като го пиша това). та да не се отплесвам... живея си животеца безпаричен:) весел, щастлив навънка си ритах с приятелите от квартала(едно безплатно нещо ОУ ЕЕАХ) а вечер си се прибирах. другите пък на дискотечка ходеха:) за разлика от мен! винаги съм искал да отида, но отново Без пари. спомням си сефтето, на 17 години, само влязох с 1 приятел, но не си поръчах нищо хах... между другото бях най-дебелото момче.. ами много хляб хапвах тогава какво да се прави? като няма друго да се наситя?! няма значение, преди 2 години се хванах и отслабнах с 40кг:) сега съм 1,90см на 95кг с мускул да се изфукам :P. Отново да не се отплесвам -> гледах през годините как моите съученици по цял ден си говорят общи теми за новите си придобивки, гсм-и компютри, кой къде се напил почерпал, кой с кое момиче тръгнал! ето тук идва и по-веселата за мен част:) на 18години съм и ... си нямам приятелка;-)) "е па що да нямаш бре Атанасе"? е па пари нема бате :) за едно кафенце нямах да изведа и едното единствено момиче което харесвах ;\\\ под харесвах нямам впредвид външно:) аз си я обичкам, ноо в случая незнам и кakyв е проблема \Сигурно характера ми:)\ явно в това, че неможах да подкарам нещата правилно, а именно дори на едно кафе да я изведа, простотии мога да говоря много:) карах я да се смее много когати пожелая, но.. къде ли отиде проблема? в началото си имаше тръпка хах;-) клип на GSM-a(лол хаха:)) тя на мен първа ми клипна, ама аз пък нямах пари да и звънна(опа лоша работа а?) явно не съм си въобразявал погледите й... цЕло лЕто бачках и в крайна сметка нямах пари да я изкарам на кафе(опс, дори и на разходка неможех:) хех нямах дънкиии(здрави))? хмм, кофти късмет а? ами като трябва да се ходи на уроци как иначе... я вземат те оформят с малко по-ниска оценка като за повтаряне :)) котуй. след всичко го преживях, но останах с грешно впечатление за света, а именно, че той се върти около, опс май грешна дума! трябва да е Той се върти от парите:) можех да и купя цвете(много обича), да я изведа на заведение, нещо със сепаре(също много харесва), можех на концерт(и това обича), а аз си бездействах докато не стана и твърде къснооо:) хелоу old guy...
и до ден днешен нямам джобни, нито за деня, нито за седмицата, нито за нищо.... и така и така все още си се чудя как в България може да се живее нормално? как да не излизаме извън БГ да се реализираме? КАК?? плаче ми се! главно я пиша понеже ме е яд на всички които имат пари, а говорят, че нямат и същевременно показват без да се усещат, че имат в .. БИГ количества:))! обгърнат съм от самотата, че си нямам половинка в живота :( ... аз все още си обичам онова момиче, контактувам с нея, ноо.. си знам отговора. чувствам се тъпо понеже тя си е много земно момиче да се изразя един вид... умно:),красиво, грамотно:) хах(много важно е за мен).... и разсъждава трезво! не като 'яките' и съученички дето са състезават коя да бъде мис курва:)
сигурно се чудите"ами как пишеш във форума, как плащаш нета?" :) 2 лесни отговора. компютъра ми е от 8 години, подарък от леля ми(пари имат:)), а интернет не плащам понеже ... е не крада ама няма да кажа :))(не е wireless).
набързо ви разказах без да навлизам в детайли, че преживявани имам много, ама наистина много:) и се каръшкия късмет на МОА се падаше ;-) кофти батка, кофти тръпка... отивам да ям варени картофи, че салЯма скъп ей! хах
p.s.: ей :) към всички истински влюбени птички! дръжте се здраво заедно един за друг и не си изневерявайте! правете си взаимно компромиси, та на ли се обичате? аз зареждам се с позитивна енергия като гледам щастливи, хванати за ръце, двойки:)
Съжалявам човече,но искам да те попитам,сега как живееш?Правиш ли нещо да се измъкнеш от мизерията,мечтаеш ли?
Наистина животът те е подложил на изпитание. Но вземи за пример мен, аз не съм търпяла лишения като теб(не сме богати в никакъв слу4ай но все пак..) но аз никога не съм имала гадже а съм на 15. не съм по разли4на от другите с нещо... и самотата ме побърква....не разбирам защо се полу4ава така. та идеята ми беше да ти покажа 4е има хора които не са крайно бедни но пак са самотни. и накрая ЕВАЛА 4е си запазил доброто в себе си. успех. :)
Човече,БРАВО!Браво,за това,че колкото и да ти е трудно,ти не се предаваш!!!
Наистина страхотен човек! ;)))
И само едно нещо ще ти кажа(всъщност първото,което ми дойде на акъла докато четох)-бъди щастлив с това,което имаш,радвай се на всеки изгрев и бъди благодарен,че този живот е дарен точно на теб!!!
Забрави материалното,пари се печелят,вещи се купуват,но магазин за нови и ремонтирани души и сърца все още не е открит...
Ти заслужаваш много...и ще го получиш рано или късно!
Мн успехи и продължавай все така...с доброто си сърце!!! \:D/
Но помислете си колко е ни е лесно на нас да му кажем 'евала' или 'ти си страхотен 4овек' или 'радвай се на живота' ама той само си знае какво си е преживял и ние на дали ще можем да го рзберем. той е мн по зрял от нас и заслужава мн. дано успееш в живота, пожелавам ти го от сърце. :) :) :)
Seducti0n
03-15-2008, 20:37
Но помислете си колко е ни е лесно на нас да му кажем 'евала' или 'ти си страхотен 4овек' или 'радвай се на живота' ама той само си знае какво си е преживял и ние на дали ще можем да го рзберем. той е мн по зрял от нас и заслужава мн. дано успееш в живота, пожелавам ти го от сърце. :) :) :)
Сигурна съм, че всеки добронамерен човек, би му пожелал същото.Много от нас казват-"Представям си, какво ти е", но всъщност си нямат и понятие от мизерен живот изпълнен с постоянни лишения.
Обнадеждаващ е факта, че автора на тази тема е запазил човешкото и ценното в себе си.Обикновенно хора, със слаби финански се надпреварват по между си в това, кой да оплаче по възможно най-сърцераздирателен начин съдбата си.Това за съжаление, не ще реши проблема.Аз лично, възприемам темата, като поучителна история, същевременно реална и разтърсваща...отнесох се таааааа в заключение-Трябва да се научим да ценим това, което имаме, а не след като го изгубим да драпаме да върнем времето назад...
djumerka
03-15-2008, 21:41
Съжалявам човече,но искам да те попитам,сега как живееш?
как живея? ами бутам се, лутам се:) все като усмихнат идЕот ходя и кой знае какво си мислят хората за мен:)
Правиш ли нещо да се измъкнеш от мизерията,мечтаеш ли?
правя правя.. по-точно уча! то мечтането ми е от 8годишен си спомням:) тогава осъзнах в колко лоша ситуация живея! но въпреки това съм благодарен и на това което имам понеже, има други деца/хора в БГ (пък и извън) които нямат дори и това което аз имам! на мен ми става жал и за тях! я спомнете си един пресен пример с Данчо(6 кокошки) от мюзик айдъл. човека нямаше телевизор, а си мечтаеше за уредба... аз поне телевизор имам:) уредбите са си скъпи наистина;-)!
бях прочел някое мнение по-нагоре в което мисля, че се споменаваше за работа. ами да знам как се изкарват пари:) бачкал съм вече 2 лета! на морето бачках, ама на плаж не отидох:) още една яка ситуация за мен нали? по-рано ме оформяха и тръгвах да бачкам, а след като свършех, веднага почвах училищe и в крайна сметка йок море баня;-)
стига съм се оплаквал, и вие си имате вашите лоши дни, случки, ситуации. нека вярваме, че ще оправят нещата в България.
друго мнение което бях прочел! вярно е, че тези които сега са добре осигурени (младите), после (като завършат) ще се справят трудно. животът е суров, ние трябва да си го опЕчем:)
@ЦвЕтИт0- току що ти прочетох мниението.
съгласен съм с идеята за поуката! много често след като загубите нещо го оценяваме по истински начин! няма значение дали е приятел или вещ!
и още нещо към теб: тази тема не я правя да ме съжаляват хората. понеже знам, че само ще се прочете от няколко души и след 3,4 седмици ще са я забравили, просто исках да го напиша някъде, да излея гнева си така да се каже... понеже последната седмица се случи нещо много лошо/грубо от едно момиче към мен! бях потресен от постъпката й след като я познавам от дълго време!!! просто не повярвах и все още немога да проумея постъпката й. случката няма да ви я кажа, понеже може да се 'разоблича' , а тази идея не ми допада. както казах необичам да ме съжаляват. до сега съм се държал и не съм искал на никого съжалението! аз съм си обещал да си намеря доходна работа и да си заживея добре! ами да гледал съм явно твърде много филми с хепи енд! само за едно съжалявам, че хепи енда няма да е с момичето което обичам ;(
и по възрастните от форума биха казали: ти си едва на 18, нямаш си понятие за любовта.... ами мислете си така. аз сам си вярвам, че съм доказателство за обратното! любов има, но в случая несподелена.....
Да ти обяснявам някакви тъпи "мисли" на "мъдри" хора..Няма да стане.
Бъди жив и драв, другото спокойно можеш да постигнеш сам. И аз като някой други преди мен искам да ти кажа-радвам се как го описваш,има много позитивизъм и сила в теб.И пак повтарям...Другото можеш сам да постигнеш :)
Seducti0n
03-15-2008, 23:47
Не виждам причина, някой да те съжалява.Разбирам да си сакат, сляп, глух и т.н., въобще да имаш някакъв физически недъг, който няма как да се оправи, е тогава вече с право някой може да те нарече-"Горкият", но в твоя случай, нещата са коренно различни.
По стечение на обстоятелставата, си израстнал в скромно семейство, търпял си и продължаваш да търпиш множество лишения и въпреки това от теб блика безкраен оптимизъм и благоразположение към света.Така и трябва да бъде!Вярвай в себе си и ще успееш, до сега си се справял с трудностите, бори се и занапред.
Колкото до любовта-Прав си, има я винаги я е имало, просто не винаги можем да я получим от обекта на нашите симпатии/чувства.В такъв случай болката е ужасна, но нали именно за това са трудностите-за да ни правят по-силни.Успех. :)
djumerka,кажи ми честно в сърцето ти има ли омраза,наистина ли си толкова добър колкото пишеш?Моето сърце е пълно с омраза и не претендирам да съм добър,но пък моето момиче ми каза,че съм най-добрия човек на света,може би защото с нея се държах добре.
Не искам да те съдя,защото е нормално да чувстваш омраза с живот като твоя,нормално е да бъдеш гаден и злобени се учудвам,че ти не си такъв...
Как може цял живот да се държат гадно с теб,а ти да бъдеш добър?
Не е естествено човече,няма логика.Струва ми се,че в удобен случай би прецакал всички за да им го върнеш...
Аз за съжаление цял живот вече ритам света отзад,защото все съм бил ритан и тоя живот не е забавен и безгрижен,пълен е с тъга и не мога да се измъкна...
Бъди жив и здрав и прави каквото смяташ за правилно!Успех!
hooliganka89
03-16-2008, 13:04
Az sam palna protivopolojnost na avtora.
Roditelite mi ne sa milioneri,no ot padaneto na Bai Tosho :D ,sa se zaeli s chasten biznes i do dnes e taka.
Kogato bqh malka ne sam bila lishavana ot nishto,ne sam bila razglezena i da poluchvama neshta koito sa na neveroqtna cena za godinite mi,no sam imala dostatachno oblagi.
S gore kazanoto,ne iskam da se hvalq.
Imam si priqtel ot pochti edna godina.
Moq priqtel e tvoe ogledalo(ako moga taka da se izrazq).
Kogato e bil malak,nikoga ne e poluchaval pari za zakuska,gospojite go sajalqvali i mu davali pari da si kupi banichka.Negoviqt sluchai e po-gaden i ot tvoq.Toi e dete na razvedeni roditeli,bashta mu do den dneshen ne go e poglednal,a maika u e bezotgovorna i toi poveche se griji za neq ot kolkoto tq za nego.Imal e dosta truden jivot.
Maika mu izbqgala v Germaniq i se ojenila za nqkva shvaba i sled godini uspqla da vzeme i sinat si s neq.Priqtelqt mi e doshal i kakto se predpolaga kakav e toi na germaneca,che toi da go obicha ili izobshto da ima nqkakvo dobro otnosheie am nego,i maika mu taka i ne se e zastapila za nego,zashtoto e edna tapa patka(moe mnenie).
Germaneca nadpisval hranata koqto e negova,kriel bezalkoholnite ot deteto i prez vsichkite 10 godini koito sa jivqli toi mu e dal 1 marka edin edinstven pat za sladoled,s uslovieto da mu gi varne na drugiq den :shock:
I dnes veche az sam s priqtelqt si,jiveem v Germaniq otdelno ot maika mu,koqto sega nqma nishto!
Priqtelqt mi raboti i izdarja i men i nego si,skoto misli da zapochne samostoqtelna rabota s firma.
Roditelite mi sa dobri hora i mislqt da mu kupqt kola,zashtoto razbirase negovata maika nito ima pari,a kogato imashe hilqdi v smetkata si reshi da gi poharchi za sobstveniq si zadnik,vmesto da kupi edna kola na edinstvenoto si dete,koeto taka ili inache cql jivot e lishavala ot mnogo neshta.
S istoriqta koqto ti razkazah,iskam da razberesh,che ima i po-losho ot tvoeto polojenie,tvoite roditeli nqmat pari,no ako imaha edvali biha postapili kato maikata na priqtelqt mi,da sloji sebe si na 1-vo mqsto.
Moq priqtel sas vsichkite nesgodi v jivota sega ima kasmet,nadqvam se i tvoq jivot da se razvie v tolkova polojitelna posoka.Jelaq ti mnogo uspeh!
djumerka
03-16-2008, 20:50
@vamp - ami ne съм изпълнен със злоба:) незнам защо. почти винаги съм усмихнат?!? госпожите много ми се радваха:) тук си правя егати авторекламата, но си е така. въпреки, че някои са ме гърбели много здраво(използвали в случая) съм го превъзмогвал, понеже си знам, че после след като завърша ще си намеря някоя доходна работа и аз ще си заживея щастливо като по филмите;)(малко .. не много си мечтая тук:)).
иначе от време на време си признавам съм супер гад:) но не си го изкарвам на приятелите ми де. моето изразяване на гняв е псуването:))) много лош мой навик и просто толкова гадно и грубо псувам, че ще ти настръхнат космите и ще окапят:))) другия начин е вдигане на тежестии или упражнения в нас;-)
@hooliganka89 - така е! както казах има хора Много по-зле от мен! и като гледам описания от теб случай, не става дума САМО за финансовото състояние... наистина ми стана жал. щом сега сте заедно и се обичате, се радвам за вас:) желая ви късмет за напред и ако забогатеете твърде много помнете откъде сте тръгнали понеже сега като гледам доста хора забравиха...(мои приятели)....
mihichkaaa
03-17-2008, 12:51
Човече,БРАВО!Браво,за това,че колкото и да ти е трудно,ти не се предаваш!!!
Наистина страхотен човек! ;)))
И само едно нещо ще ти кажа(всъщност първото,което ми дойде на акъла докато четох)-бъди щастлив с това,което имаш,радвай се на всеки изгрев и бъди благодарен,че този живот е дарен точно на теб!!!
Забрави материалното,пари се печелят,вещи се купуват,но магазин за нови и ремонтирани души и сърца все още не е открит...
Ти заслужаваш много...и ще го получиш рано или късно!
Мн успехи и продължавай все така...с доброто си сърце!!! \:D/
+1 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
pomo6tplz
03-17-2008, 21:19
Цялата ти тема си противоречи моето мнение земи напиши книга имаш добра фантазия.
awe 4ovek va6ti kvo rabotqt 4e tolkoz pa da nqma6 pari?
NightGuardian
03-22-2008, 17:59
Успех за напред искренно ти го желая ! Моят баща е бил лишен от всичко , той е от село и дори няма средно образование , но сега има фирма за ядки и сме средно заможни...И за това се опитва да ми дава това ,което той е нямал и мога да кажа ,че съм много "разглезен" , за жалост ! Преди години са го измамили със 70хиляди лева... и сме били в много трудно положение , но аз съм бил малък , сега сме както казах средно заможни , но тва е ,ще разлиган съм и немога без пари и незнам какво е да нямаш , не го казвам със самочувствие , но е така...!
Брат наистина ти желая да откриеш любовта на живота си ,хубава работа,да си здравно усигорен и да наваксаш с щастието на пук на всичките тези осемнадесет години в бедност ! :)
djumerka
03-23-2008, 21:55
awe 4ovek va6ti kvo rabotqt 4e tolkoz pa da nqma6 pari?
аа... добър въпрос! и двамата бачкат в държавни учреждения!
майка ми е трябва да получава 350лв, но с одръжките получава 200, тоест по-малко от моята заплата когато работих през лятото! баща ми той поне е 250! (колкото мен хах:)) като си платим месечните такси + заемите към банките и оставаме почти с нищо. ем сега се нормализирахме малко понеже взехме рента и възстановихме част от заемите:) пък и завършвам тая година, дано всичко мине както трябва... следващото лято ще отивам като всички други в амерка да бачкам и аз:) единия брат'чед който беше беден като мен беше теглил там заеми само и само да замине! след като се прибра плати всички дългове на тяхните, купи си кола, техника, завърши и сега бачка доста доходна работа! бачкаше там на 2 места, но за няколко месеца там си оправи целия живот тук! след 2та година (тази 2007-ма) пак се върна, но си беше същия човек! не го бяха променили парите:) най-много ми хареса това! сега даже съм доста близък приятел с него, понеже му се кефя и радвам, че остана човечен! животът е пълен с изненади, дано успея да мина 1та година ако ме примат някъде и да замина за чужбина:)
PaNtoF4e
03-24-2008, 08:59
Ех,много се радвам,че има човечни хора в тая страна! :) Тука останаха само някви изроди вече,свястните дет ги бива за нещо си отидоха...Ама то така е,тука нищо не можеш да постигнеш...Като ти прочетох първото мнение,мед ми капна на сърцето,въпреки сичко дет си преживял,продължаваш да се бориш и не се отказваш,аз ако бях на твое място,незнам дали бих издържала дълго,за жалост...Трябва,мамка му,да има повече такива хора като теб!!!И да ти кажа,парите,които човек сам си изкара с пот на челото,струват хиляди пъти повече от тези,дет родителите ще ти дадат!!!Пък и като не си имал,ти вече можеш да ги оцениш,няма да станеш егоист и лигльо(каквито са повечето ''мамини момченца''(леле,колко го мраза...))!Ако момичето,което обичаш,(аз вярвам,че има любов,може би дори,взаимна :) :) ,просто не се отказвай,не си го направил до сега,защо да започваш??!)ще оцени това!Вярно е,че обичаме нещу на кафенце,туй-онуй,ама тФа ли е най-важното???Ако за нея е,значи тя не те заслужава,повярвай ми!!Емии,освен да ти пожелая успех,незнам друго какво да ти кажа! :-)