PDA

View Full Version : И сега какво ?

sLadYrChoO
03-13-2008, 12:34
Вече незнам какво да правя.Преди няколко дни момичето в което съм влюбен се ми се сърдеше,че имам много момичета приятелки и все съм бил с тях насам натам. Аз се опитах да спра почнах да се държа много по-добре с нея и много си я заобичах всичко беше супер.Докато един ден нещо и викам,че една нейна приятелка е станала много хубава.И тая мойта от там като откачи и почна да ми се кара и аз викам ама аз просто казах,че е хубава нищо повече.Много се карахме и после тя седи на леглото аз на стола на компютъра и не си говорим.И по едно време тя ми вика "Мило,ела за малко трябва да ти кажа нещо" и аз отивам и сядам до нея и тя вика "Сега ще ти кажа нещо но неискам да откачаш" и аз викам ок НП.И тая ми вика "Ами досега ходех с едно момче ама го скъсах ама аз не ходех с него защото го обичам или нещо такова просто там го ебавахме" и аз много се ядосах защото тя все ми правеше проблеми и все аз бях лошия и като ми го каза това аз само я погледах и казах "Ок" станах отворих вратата и викам "трябва да си ходоиш".Тогава тя почна да плаче вика не моля те обичам те аз исках да съм честна с теб .. и аз викам или ти си тръгваш или аз (а ние бяхме в нас) и тя само седи и реве и аз викам "Ай махай се" и тя си тръгна.На другия ден ми пише по скайп "Обичам те съкровище,моля те недей така прости ми" и аз викам сори немога.Защото нейните приятелки преди не спираха там все да ми се карат викаха ми ти не я заслужаваш курвар съм бил,женкар съм бил,само съм я лъгал,но кво стана тя е била лъжкинята.Само,че снощи пак се скарахме и аз отидох на кафе.И една нейна фр ми звъни и вика какво е станало с Денито оправихте ли се и аз еми не и не искам и тя вика моля те поговори с нея тя е откачила вика че ще се самоубива не и се живеело и аз викам брау какво да направя.И от тогава нищо незнам сега влизам в скайп и нейната фр там и аз викам къде е Денито и тя вика незнам не съм я виждала от както свърших училище тя си тръгна по-рано.И аз викам ок и тя след 10 мин. ми пише и вика ами аз ходих до тях никой не ми отваря а трябва да си е в тях и аз и звъня на gsm-a на домашния никой не дига и се притеснявам.Обичам я много,но тя е много ревнива и все ми се кара за нещо и се разправяме и незнам какво да правя да и простя ли?

5StaR
03-13-2008, 12:43
Обичам я много,но тя е много ревнива и все ми се кара за нещо и се разправяме и незнам какво да правя да и простя ли?

Е ти май вече знаеш отговора?

thedutchess
03-13-2008, 12:47
Ами виж сега ти най-добре можеш да си прецениш дали можеш да й простиш, да продължаваш да й вярваш и за напред...само ти си знаеш колко наистина я обичаш... Обаче аз ще те питам нещо... Ти казваш че нейните фр. казвали, че си бил женкар и т.н. Не мислиш ли, че може би тя е била с онова момче само, за да ти покаже колко гадно се чувства когато ти си с други момичета?? Според мен ако й простиш /а аз мисля, че трябва/ можеш да й покажеш колко много я обичаш и й се доверяваш и да я накараш и тя да ти се доверява и така друг път да няма поводи за ревнуване... Айде успех! Дано се оправите! :)

ice_f90
03-13-2008, 12:50
ami kakvo da ti kaja nito ti si kitka za mirisane a qvno i tq nee no ako q obi4a6 i prosti no se izqsnete predi pak da badete zaedno i ne se lajete prostii :))) uspeh

h0t_bAbE
03-13-2008, 12:52
Ами виж сега ти най-добре можеш да си прецениш дали можеш да й простиш, да продължаваш да й вярваш и за напред...само ти си знаеш колко наистина я обичаш... Обаче аз ще те питам нещо... Ти казваш че нейните фр. казвали, че си бил женкар и т.н. Не мислиш ли, че може би тя е била с онова момче само, за да ти покаже колко гадно се чувства когато ти си с други момичета?? Според мен ако й простиш /а аз мисля, че трябва/ можеш да й покажеш колко много я обичаш и й се доверяваш и да я накараш и тя да ти се доверява и така друг път да няма поводи за ревнуване... Айде успех! Дано се оправите! :)
+1

spyk22
03-13-2008, 13:06
Като прочетох проблема ти не сванах какъв е това чете е наранила много или че те ревнува мното а можеби и двете.
Ако наистина я обичаш трябва да си дадете втори шанс ако пак не се получи значи нестаа. Но ти сам трябва да решиш дали ще се съберете отново, и ако решиш пак да сте заедно да поговориш с нея какво не ти е харесвало в отношенията ви преди за да може да се опитате да го промените.

comics
03-13-2008, 14:06
То0 станаха много курвите напоследък. Дай й втори шанс и виж какво ще стане- ако ситуацията се повтори, повече не се занимавай с нея. А пък ако не се повтори... значи е било, за да ти покаже как се чувства. Пък като се замислиш, всеки си има повратни точки в живота. Това е моят съвет- ти каквото си решиш прави !

evelinka1122
03-13-2008, 14:10
Никога не прави комплименти на други момичета пред твоята приятелка... и аз да съм и на мен няма да ми стане приятно... Е какво да се прави като момичето е искало да бъде честно с теб и не е като другите ПУТКИ дето уж си имат за гаджета най-готините батковци и въпреки всичко се целуват надрусани с всеки по дискотеките... Ся и двамата сте квит, простете си и започнете на чисто, кажи и че и прощаваш при условие примерно тя да си владее малко ревността... Не я изпускай, сам казваш че я обичаш много !!! Потърси я... пиши какво е станало после! Интересно ми стана :) УСПЕХ !!!

NightGuardian
03-13-2008, 14:12
Щом е споделила с теб за изневярата , значи тя те обича и държи на теб. :) Прости и. :grin: Ако се повтори зарязваш и това е , но гледай и ти да не правиш изцепки ! :lol:

betyrk
03-13-2008, 14:29
М не..Според мен няма симсъл да продължавате.От личен опит казвам..После ще ви боли много повече.Не си гуебете времето наистина няма смисъл.Ако се обичахте нямаше да има изневери и т.н а за ди е изневерила значи тя в другия е видяла нещо което ти нямаш..Така че остави това момиче да разбере какво е болка щото то така ако и се прощава за всичко до никъде няма да стигне. :)

MartiSSima
03-13-2008, 14:34
Съгласна съм.Ако искаш даже си дай на себе си някакъв пробен период с нея.Ако нещата не вървят просто сложи края.Няма смисъл да се мъчите взаимно.Успех и пиши какво е станало!

sLadYrChoO
03-13-2008, 14:53
ami predi malko az otidoh do magazina i q vidqh s edna neina priqtelka. I vikam ei ko pai6 q ela malko i tq doide i tam sme se podpreli na moq vhod i si govorim i tq samo sedi i me gleda takava i mi se usmihva .. vika mi kak si kvo pravish .. i az tam ne6to kazah i tq vika am ve4e ne se durjish s men kakto se durjeshe predi .. ( az predi vseki den i se obajdah sms-i viangi bqh mn mil) i az i vikam 4e e normalno sled vsi4ko koeto stana i tq vikam mi dam az drugo ne o4akvam ot teb .. i men mi stana nekfo gadno i vikam ok i se pribrah. I sled 10 min mi pi6e v skype i po4vame si pi6em nekfi obiknovenni ne6ta koi kvo pravil nekfi kliuki i takiva i ni6to za nas ..

betyrk
03-13-2008, 14:54
Ми какво чакаш...Поговорете си за вас де..Питай я :shock:

MartiSSima
03-13-2008, 15:04
Май това момиченце незнае какво иска или си играе с тебе!?
Я и поговори малко директно да видим...ааа

Sintya
03-13-2008, 15:20
Поговори с нея, без да я пъдиш и разбери какво й е в главата...
и ако тя те обича и ти нея, къв е проблема...?

sLadYrChoO
03-13-2008, 15:31
ne e az znam 4e me obi4a prosto az ne sym siguren dali iskam pak razpravii i sceni na revnost ii vupreki 4e sum vliuben v neq i to mnogo ne sym siguren dali iskam da si pri4ina tova otnovo za6toto az sym po4ti na 18 i edin put sa mi razbivali surceto tova be6e predi godina i pove4e daje ii ot togava ne se bqh vliubval i sega se vliubih ii neiskam da se 4uvstvam taka kakto predi godina i polovina :(

betyrk
03-13-2008, 15:34
Ами в такъв случей по добре нерискувай миличак..Веднаж направила ли го е и втори път ще стане..ще сренеш по добра :o

sLadYrChoO
03-13-2008, 16:51
am ot 7 4asa si govorim po mikrofona i samo sedim takifa i az i vikam i sa kvo praim s nas i tq em kvoto kajesh i az em ti kakvo iskash i tq em tfa deto go iskam nemoje ti nqma mi prosti6 nqmash mi doverie a y i az seda takuf i vikam ne ne neznam ai ostai i samo si lafim takifa i tq samo se smee ina4e teq dni samo pla4kashe ;( pyk sega samo se smee i nekfo qko :P :grin:

5StaR
03-13-2008, 16:55
:smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt068 :smt070 :smt070 :smt071 :smt071 :smt071 :smt075 :smt075

tan0
03-13-2008, 16:59

e napravo mi chetesh mislite Miss cherry