View Full Version : Духай ми!
MaxMaster
03-13-2008, 12:44
Момичета, как ви харесва, партньора да си поиска свирка или просто да ви хване за косата и да ви го поднесе, както аз лично предпочитам да правя.А вие момчета, какъв подход използвате? Става въпрос просто за свирка, извън секса.
aanitogb
03-13-2008, 12:47
az predpo4itam po derekni na4ini ne6to kato 6te mi napravi6 li svirka ili ne6to ai malko da mi dyha6 iska6 li no mai pri men rqdko se sly4va dasi poiska derekno pove4eto pati ose6tam kogato myse iska
лапай чуркатааааа животноооо
Абе,хвани ми косата и ме придърпай надолу,после ще видиш как за 3 секунди ще си смениш пола . ;)
SexYLipS
03-13-2008, 13:06
По принцип аз обичам да предизвикам един мъж а не да ми фане косата и да ми го подаде.. стигне ли се до там може да останеш без топки :lol:
amatorium
03-13-2008, 13:10
Момичета, как ви харесва, партньора да си поиска свирка или просто да ви хване за косата и да ви го поднесе, както аз лично предпочитам да правя.А вие момчета, какъв подход използвате? Става въпрос просто за свирка, извън секса.
Mdam. Tova e gotino ponqkoga. No kato cqlo i go podnasqm razlichno. V povecheto sluchai tq me subuva i si go poema. :-)
MishitoOo
03-13-2008, 13:10
:shock: :shock: :shock:
дръпни ме за косата пък смятай че директно съм ти обрсала един и по вече никога няма да ме видиш !!! Това е ебахти тъпота смятай че ако съм аз ще те пребия :o
poizon_avy
03-13-2008, 13:26
когато дръпнеш косата на момичето то в повечето случаи се вбесява и като нищо ще ти го отхапе...но при твоето момиче може да е различно...(но едва ли ще се зарадва ако направо и го завреш в лицето)
когато дръпнеш косата на момичето то в повечето случаи се вбесява и като нищо ще ти го отхапе...но при твоето момиче може да е различно...(но едва ли ще се зарадва ако направо и го завреш в лицето)
+1!
az ne 4akam da mi napravi namek ili da mi kaje direktno,use6tam koga mu se iska i deistvam,a i ne vinagi 4akam da mu se priiska,a prosto go predizvikvam....kvo 6 go 4akam da se seti! :)
Биеш два шамара една тупаница и и викаш духай ма докато я скубеш за косата :?
П.П.: Мноо тъпа тема :-o
hahaha....e 6to da mre 4oveka mlad?!?!??!
Абе,хвани ми косата и ме придърпай надолу,после ще видиш как за 3 секунди ще си смениш пола . ;)
+10 as da ne sum nqkva uli4nica 4e 6te me durpa i kara po toq grub na4in?!
Аз намеквам, момичето се усеща, или тя намеква-аз се усещам, но не съм подражател на грубостта. Все пак момичетата искат нежно отношение, нали? ;)
gergana_sweet
03-13-2008, 14:25
По принцип сама "падам" за свирката.След това може да ме държи за косата но не харесвам много грубостите.
amatorium
03-13-2008, 14:32
Ama tuk za kakvo govorim za grubo hvashtane za kosata i iztikvane na glavata i vuhu chlena? 8-) Tova samo chobanite go pravqt.
свирка или просто да ви хване за косата и да ви го поднесе
да бе поднасям го в чиния с майонеза и хлебче виличка ножче и едно цветенце
Anna5339
03-13-2008, 14:57
Предпочитам да си поиска. . . . Обичам да слушам какво той иска :)
По принцип сама "падам" за свирката.След това може да ме държи за косата но не харесвам много грубостите.
mili4ka,otdavna kato ti 4eta komentarite iskam da te pitam,na kolko godini si i dali tova na snimkata si ti?
ne si misli 4e se zaqjdam ili imam ne6to protiv komentarite ti,prosto si pitam informativno :)
Със сигурност не искам да ми го ""поднася"! :-D Предпочитам аз да усетя кога му се иска,или просто да го изненадам! :-P
питам я че да не се сърди че и ги набухвам в устата :)
mili4ka,otdavna kato ti 4eta komentarite iskam da te pitam,na kolko godini si i dali tova na snimkata si ti?
ne si misli 4e se zaqjdam ili imam ne6to protiv komentarite ti,prosto si pitam informativno :)
Баш заяждане си е.Доста лицемерно даже.Женска злоба в най-чист вид.
Ще ти каже че е на 15,ще каже,че на снимката е тя и ти ще се тупаш в гърдите,защото ще си мислиш,че ти си по-улегнала,мъдра и хубава. ;)
So unbelievable love..
03-13-2008, 17:39
Със сигурност не искам да ми го ""поднася"! :-D Предпочитам аз да усетя кога му се иска,или просто да го изненадам! :-P
:grin:
MaxMaster
03-13-2008, 17:49
Хаха прав си за чобаните amatorium :) въпросът беше за инициативата но карай, важнот е да има агресия :D
jim_beam
03-13-2008, 18:41
:lol: saglasna sam... :lol:
DevilWish
03-13-2008, 18:53
Men pyk 6e me izkefi da e po-gryb edin pyt . . . moq po princip "6e mi pomogne6 li malkO" :D :D tfa e kato e predi sy6tniskata 4ast /sled purviq rund/
aanitogb
03-13-2008, 19:03
4ydih se samo na men li mi haresva mom4eto dae po grybo s tiq ne6ta
mi az predpo4itam da me popita :) :) no i az inna4e bez da pitam po4vam dapravq :D :D :D
Аз обичам да си го извади и да почне да си играе с него и тогава просто не мога да устоя :oops:
Мойте пък все сами се сещат оО
Момичетата сте били по-перверзни от колкото ви взимах, бре :D ! Баси, повечето от вас са на принципа ,,сама се сещам да си го туря в устата,, :D :D :D :D
Ама много им се чудя на някои от вас дето се гнусят от това :shock: .Разбирам на момчето да му вони като на скункс, ок, ама иначе какво му е лошото :-o :-o :-o :-o ??? Нали и момчетата ви връщаме жеста. Значи може само вий да се кефите, а когато опира до нашето удоволствие - ,,бегайте да ви нема,,!?!
Просто правя намек със специфичния ми поглед .... никоя не ми е отказвала до сега 8)
beb4ence7o
03-26-2008, 23:18
Всеки път различно, обичам да го изненадвам и да поемам инициативата. С риск да съм срещу мнението на повечето момичета тук : супер ми е тъпо да чуя "Айде да ми направиш една свирка", "Ще ми подухаш ли" и т.н
И това с дърпането на косата много си ме кефи. :grin:
GetNasty
03-27-2008, 05:22
предпочитам нито да ми предлага, нито на сила; аз сама знам, че той иска свирка - готова съм да го направя на всякъде по всяко време.
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-27-2008, 05:51
Ако ми натисне главата надолу пък, ще си остане на сухо дълго време... особено след като довчера ми е твърдял, че не би ме накарал да му правя свирки. (говоря конкретно за моето човече).
Sawyer_94
03-27-2008, 05:55
Аз лично никога не бих правила свирки... :)
Аз лично никога не бих правила свирки... :)
и що...кфо толкоз
Е се пак е на 13 :razz: Нормално е да не иска сега :o
s3x_0n_th3_b3aCh
03-27-2008, 17:55
Kato me popita... :P 6t0o0 i b3z tva znae , 4e nikoga ne mu otkazvam :-P
SilverAngel
03-27-2008, 18:05
Не ми е много кеф, ама като видя че на другарчето му е хубаво и си иска тайничко в себе си продължение, що не? :-)
Suck my dick bitch! :evil:
Pri men pove4eto slu4ai momi4etata sami razbirat 4e mi se iska i ne e nujno da gi karam :D :D
УАПАЙ те тава е кой как иЗкЪ да гУ приемЪ :D :D
krem4et0
03-29-2008, 12:34
Отдаде ли се възможност за свирка, значи има възможност за секс. 3-4 пъти се е случвало да му направя само свирка и то в самото начало.
Но не помня да ме е молил или нещо такова. Искам ли и има ли как-свалям му гащите и почвам.
az predpo4itam po derekni na4ini ne6to kato 6te mi napravi6 li svirka ili ne6to ai malko da mi dyha6 iska6 li no mai pri men rqdko se sly4va dasi poiska derekno pove4eto pati ose6tam kogato myse iska
samoubiika
03-29-2008, 13:08
ahahahahahah *rofl*
+1000 :D
kirkolevka_love
04-04-2008, 15:05
+1 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Slun4evko
04-04-2008, 15:09
Ами..понякога аз се сещам самичка,но това е сравнително рядко. Повечето пъти той си ме моли,но определено не е брутален,тъкмо наопъки,казва го доста нежно и внимателно,за да ме предразположи да го направя,знае,че не си падам по грубостите при така наречената свирка.
sex_igra4ka
04-04-2008, 15:15
Ами аз не се сещам да са ми искали...Нали говорим ако е извън секса,само свирка ,обикновено става така: Някъде сме (където и да е,ама навън-примерно в заведение или на кино или в Мол-а...)и аз казвам : Хайде в тоалетната да ти го лапам...Ако момчето е леко притеснително...добавям и леко пускане на връхчето на езичето ми по ушето му и му казвам на ушенце : Ще те изпразня така,че няма да можеш да си вземеш дъх.
Е#стествено репликите не са заучени,така че варират,но смисълът е един и същ...
Но като цяло не бих искала да ме карат...щом не съм го направила,значи не ми се иска сега...
Ами по принцип той досега само 2-3 пъти си е искал, иначе все аз се сещам, той даже понякога не ми дава, ама аз съм нагло същество и така... и не обичам грубостите по време на свирка... по време на сеь може, ама при свирка - не :?
princesa_viki
04-04-2008, 17:14
8-) Това ме изкефи.И аз съм на това мнение
alex_devv
04-04-2008, 17:37
съжалявам го тва момиче дето е с тебе...
Мразя, когато се опитва грубо да ми избутва главата към члена си - прави го на шега, но на мен по някаква причина не ми харесва. Замисляла съм се, че самата идея и фантазия за груб секс ми харесват, но реално не обичам моето момче да се опитва да се държи така с мен - дори и да е само за момента и само на игра. Единствените пъти, когато намирам такова отношение за възбуждащо, е когато съм доста пияна. :)
Ако си иска свирка, трабва да ми намекне много деликатно. Принципно аз сама искам да му направя и след като в дадения момент не съм го направила, значи нямам желание или искам първо да направя нещо друго. Когато ми изръси някоя глупост (тип "К'во ша кажеш да ми полапаш?") от една страна започвам да се задавям от смях и забравям за секса, от друга се дразня и ми иде да го оставя без свирка до второ причастие. Ако по-нежно ми намекне, че иска орална любов, веднага ще си я получи. :)
spark_94
04-04-2008, 18:32
Suck my dick bitch! :evil:+1 omg xhaxagaxga :razz:
xaxa mi ako se 4erpil mackata s nqkoi amfet ili ne6to takoa normalnu da ti duha bez da q pita6 Xahxa daje i dr raboti
_|_LolipOp_|_
04-04-2008, 21:32
mi nikoga nesam i butal glavata ili kvoto i da e bilo.....prosto i pravi kef da go pravi :P :-P :P :-P
Да ме придърпа.. :o Я бой ! :D Никакви дърпаници . Или ще ми каже или няма да го огрей.Ако аз сама си реша ще му духам . Или ако той ми каже. А пък доакто му лапам да ме пипа за косата да ми бута главата . Пак ще има бой :D
Miroslav__
04-05-2008, 12:41
Ama tuk za kakvo govorim za grubo hvashtane za kosata i iztikvane na glavata i vuhu chlena? 8-) Tova samo chobanite go pravqt.
+1
olive_oil
04-05-2008, 12:43
:grin: :grin: :grin: :grin: мн възбуждащо
По-добре да ми каже какво иска, щото на моменти бавно загрявам 8-)
kiss4itu
04-05-2008, 18:17
Suck my bitch, dick!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
rashito0o
04-05-2008, 18:19
Suck my dick bitch! :evil:+1 omg xhaxagaxga :razz:
ooooo да мн мило ще прозвучи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ANTIHUMAN
04-05-2008, 19:34
+1 Moje bi tozi koito e napisal temata da e 4obanin :lol: :lol: :lol: Prosto bih q pital dali iska da mi duha i tva e !
MaRiYa_86
04-05-2008, 20:54
Suck my bitch, dick!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Сигурно имаш предвид 'Suck my dick,bitch!!' Но те съветвам да не пробваш този метод,че може да е болезнено.
ако ми е кеф,ще му направя,ако ли не той да си духа :D
Ka qde kuftetata ne reva.. sq reve6 .. Lapai 4urkata jivotnoooooooooooooo :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ou7taControL
04-06-2008, 02:27
8-) Това ме изкефи.И аз съм на това мнение хаха +1
psychopath
04-06-2008, 02:30
По принцип аз обичам да предизвикам един мъж а не да ми фане косата и да ми го подаде.. стигне ли се до там може да останеш без топки :lol:ти не беше ли малка бре девойко :razz:
На мен свирките не са ми привилегия и въобще не карам приятелката ми да ми прави свирки... Тя ако сама реши няма да я спра,но да я карам,едва ли.
glezenata
04-06-2008, 06:57
моя никога не ме е карал аз го усещам когато иска и си го правя ,защото обожавам особено като гледам изгарящия от страст и удоволсвие поглед и откачам, а и да не съм усетила,то момче свирка не отказва :D
ANTIHUMAN
04-06-2008, 11:49
моя никога не ме е карал аз го усещам когато иска и си го правя ,защото обожавам особено като гледам изгарящия от страст и удоволсвие поглед и откачам, а и да не съм усетила,то момче свирка не отказва :D
+1 Emi az nikoga nqma da otkaja svirka mnogo qsno :lol: 6to za otka4alka trqbva da si? :? Makar 4e priqtelkata mi iska da mi pravi 6te se pozamislq no 6te i razre6a 6tom iska da go opita ok :oops: