Влез

View Full Version : най-най

mar4ety
03-13-2008, 16:22
Коя е най-конфузна ситуация която сте имали по време на секс?

Boss
03-13-2008, 16:26

Да се наакам :razz: ...а иначе дядо ми влезе един път...и набързо си излезе :grin:

gergana_sweet
03-13-2008, 16:32

Да се наакам :razz:

Аз също ....но след анален.... :oops:

eblio
03-13-2008, 16:33

А после лапаш ли го пак?

gergana_sweet
03-13-2008, 16:35

А после лапаш ли го пак?

Не не съм извратенячка.

Boss
03-13-2008, 16:37
Тука го обърнахте на лайна O:)

mar4ety
03-13-2008, 16:38
gergana_sweet
само 1 въпрос4е кам теб на колко си :?
ако може разбирасе :P :P :P

gergana_sweet
03-13-2008, 16:39
gergana_sweet

Почти 16

mar4ety
03-13-2008, 16:41
мхм миси за инфото :P
ам то наистина го обърнахте на лайна :razz: :razz: :razz:

buxbull
03-13-2008, 16:45
мхм миси за инфото :P
ам то наистина го обърнахте на лайна :razz: :razz: :razz:
ми такъв въпроса..

darla
03-13-2008, 16:48
miiiiii pravihme seks na ednoto ot si4kite tepeta v pld kum 5-6 sled obqd-be6e mai mesec i be6e svetlo...i nakraq kato svur6ihme se okaza 4e nqkolko du6i sa sedqli malko po nastrani ot nas i sa ni gledali...ma 4udo golqmo...stanahme,zakop4ahme sei s usmivki na licata si tragnahme po jivo po zrdavo!

tan0
03-13-2008, 16:54
miiiiii pravihme seks na ednoto ot si4kite tepeta v pld kum 5-6 sled obqd-be6e mai mesec i be6e svetlo...i nakraq kato svur6ihme se okaza 4e nqkolko du6i sa sedqli malko po nastrani ot nas i sa ni gledali...ma 4udo golqmo...stanahme,zakop4ahme sei s usmivki na licata si tragnahme po jivo po zrdavo!
e tva e sichko za sporta i mediite :D:D:D

Anna5339
03-13-2008, 16:54
ами. . . . да паднем и двамата от леглото. . . . . Но после си умряхме от смях.....и след около 10 мин започнахме на ново ;)

darla
03-13-2008, 17:23
e tva e sichko za sporta i mediite :D:D:D
osobeno za mediite! :razz:

Foromo
03-13-2008, 17:36
Много пъти са ме хващали на калъп, ама най-голямата беля, която е ставала е момичето, да ми.. такааа... осере всичко след като го извадя от задния двор :D Иначе редеовен номер е като го извадя от дупето, да засмърди на пръдня, та чак да не се търпи :D

RAWRRR
03-13-2008, 17:40
Ами,казах на момчето,че нищо не прави..той се движеше напред-назад над мен поне 5-10 минути,но не ми го беше вкарал..и той се сдуха и си легна спокойно до мен и дотам беше секса. :D

bebe_zaiche
03-13-2008, 17:47
Когато открих, че пyтките ”пръцкат”.

darla
03-13-2008, 17:51
:razz: :razz: :razz:

AR147
03-13-2008, 17:54

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

darla
03-13-2008, 17:54
Много пъти са ме хващали на калъп, ама най-голямата беля, която е ставала е момичето, да ми.. такааа... осере всичко след като го извадя от задния двор :D Иначе редеовен номер е като го извадя от дупето, да засмърди на пръдня, та чак да не се търпи :D
be tva mladejta ne znae li,4e ima metodi za klizmi -savsem bezbolezneni v doma6ni usloviq i mogat da se izbegnat tezi izdanki.......UJAS!!!Ina4e sa otrakani da pravat analen seks?!?!??!

hottie
03-13-2008, 18:10

Anna5339
03-13-2008, 18:22
Бля. . . . ужас. . . .

Xtuning
03-13-2008, 18:28
Незнам ще се смеете ли . ще плачете ли .........

ама най-конфузната ситуация беше : ЗАБРАВИХ ДА ДРЪПНА РЪЧНАТА ,и колата тръгна надолу към язовира :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: .... Тогава и сефте карах гол ахаххаа :razz:

lithium4e
03-13-2008, 18:29
darla_f не е нужно да си правиш клизма..достотъчно е приятеля ти да бъде внимателен и ти да си ходила до WCто преди това.. а Foromo искам да ти кажа,че причината не е в момичето дето ти осира всичко най-редовно,както ти каза..причината си е в теб..бъди по-внимателен..най-вече при изваждането
[/quote]

ubuntu
03-13-2008, 18:50
Бля. . . . ужас. . . .

За тва не ходя в задния двор . .. а и някой се изрази много добре ...

be tva mladejta ne znae li,4e ima metodi za klizmi -savsem bezbolezneni v doma6ni usloviq i mogat da se izbegnat tezi izdanki.......UJAS!!!Ina4e sa otrakani da pravat analen seks?!?!??!
На 15 почти на 16 и ми прави анален ... ми тя на 20 трябва да ходи с памперс бе ... или с коркова тапа в гъза че лайната сами ще си изтичат ... пффф .... нз кво ще е следващото поколение на малоумници .. 3-4 клас сигурно ще е срамно ако си девствен .........

buxbull
03-13-2008, 18:55

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

darla
03-13-2008, 18:57
Бля. . . . ужас. . . .

За тва не ходя в задния двор . .. а и някой се изрази много добре ...

На 15 почти на 16 и ми прави анален ... ми тя на 20 трябва да ходи с памперс бе ... или с коркова тапа в гъза че лайната сами ще си изтичат ... пффф .... нз кво ще е следващото поколение на малоумници .. 3-4 клас сигурно ще е срамно ако си девствен .........
mi a de!!!!! :?

DevilWish
03-13-2008, 19:02
Emiiiiiii to sme nqmali gafove nie ,4estno kazano ;) ili pone kato 4eta va6te i vijdam ,4e ni6to naistina ne e stavalo ;)

Xtuning
03-13-2008, 20:35
Emiiiiiii to sme nqmali gafove nie ,4estno kazano ;) ili pone kato 4eta va6te i vijdam ,4e ni6to naistina ne e stavalo ;)

Нищо лично ама вече в няколко теми те засичам да пускаш некви отговори , све едно че си висяла всичко в секса...... а предвид тфа че си на 15 .... и така като те гледам ,не си правила секс повече от 10-тина пъти .....

Не искам да те обидя с нищо ама .....

mother
03-14-2008, 06:21
Еми като изключим това с пръцкането и това че веднъж леглото се срути, един път тъкмо щях да свършвам за трети път, а поне при мене това не е толкоз лесно и малоумния ми бивш съквартирант ми звънна по тела и ме сецна, и сега ако го срещна някъде ще го помеля...
Иначе друга сконфузна ситуация беше един път като и свърших на лицето и като и влезе в очите и и смъди и боли и почервеняха и така бяха цял ден, много се бях притеснил тогава....пу, пу да не дава господ :)

sexnaeks
03-14-2008, 10:19

А после лапаш ли го пак?

Не не съм извратенячка.

лъжеш-обичаш вкуса на суха паста Балкан с изтекъл срок на годност i`m sure

amatorium
03-14-2008, 10:27
darla_f не е нужно да си правиш клизма..достотъчно е приятеля ти да бъде внимателен и ти да си ходила до WCто преди това.. а Foromo искам да ти кажа,че причината не е в момичето дето ти осира всичко най-редовно,както ти каза..причината си е в теб..бъди по-внимателен..най-вече при изваждането
[/quote]

Naprotiv mackata e prava. S klizma se reshavat mnogo problemi.

zay4e
03-14-2008, 11:14

:razz: :razz: :razz: maleeeeeeee ujas xaxaxaxaxaxaxax :razz: :razz: :razz: :razz: gorkiqt :razz:

krem4et0
03-14-2008, 12:13
Еми като изключим това с пръцкането и това че веднъж леглото се срути, един път тъкмо щях да свършвам за трети път, а поне при мене това не е толкоз лесно и малоумния ми бивш съквартирант ми звънна по тела и ме сецна, и сега ако го срещна някъде ще го помеля...
Иначе друга сконфузна ситуация беше един път като и свърших на лицето и като и влезе в очите и и смъди и боли и почервеняха и така бяха цял ден, много се бях притеснил тогава....пу, пу да не дава господ :)

това е отврат. И на мен ми е попадала сперма в окото. Добре, че ходя с лещи и повечето остана по лещата(а аз си имам разтвор в чантата). Беше ужасна болка, червевина, абе имах чувството, че ми режат окото с нож. Най-ужасното преживяване в секса. По-гадно дори и от хапането на клитор, което също е доста болезнено.
А после бяхме на купон със сестра ми и приятели. Помислиха, че ме е пребил до смърт.

mother
03-14-2008, 12:19
Браво, накара ме да се чуствам още по зле....

SINDEL
03-14-2008, 12:21

това е отврат. И на мен ми е попадала сперма в окото. Добре, че ходя с лещи и повечето остана по лещата(а аз си имам разтвор в чантата). Беше ужасна болка, червевина, абе имах чувството, че ми режат окото с нож. Най-ужасното преживяване в секса. По-гадно дори и от хапането на клитор, което също е доста болезнено.
А после бяхме на купон със сестра ми и приятели. Помислиха, че ме е пребил до смърт.

Хапали ли са те там?

krem4et0
03-14-2008, 12:23
е, не нарочно. Ама като смуче и без да иска става. не е било особено силно, а по-скоро като дране със зъби. Ама и това си боли доста.

mother
03-14-2008, 12:24
е, не нарочно. Ама като смуче и без да иска става. не е било особено силно, а по-скоро като дране със зъби. Ама и това си боли доста.

Рисковете на професията :D , засега да чукам на дърво не съм захапвал там :)

krem4et0
03-14-2008, 12:26
Не исках да ти стане гадно. Просто споделих, че беше наистина много лошо преживяване.

mother
03-14-2008, 12:27
Знам това. Всъщност се радвам че го сподели.

gafinka
03-14-2008, 12:29
gergana_sweet

Почти 16

aha ti puk taka....

Yoyoyoyoyo
03-14-2008, 12:32
Ами веднага ми иэникна в главата една случка.Не беше много отдавна.Поканих приятеля ми на гости,эа да гледаме един филм,които бях иэтеглила.Седнахме ние да го гледаме и по едно време от целувки и милувки,та до секс се стигна :D Мама си беше дошла от работа и беше в хола.Решила да дойде да ме пита нещо.Тя энае,че водим полов живот,поэнава го и него,но ми стана ужасноо неудобно от ситуацията,която се получи...отвори вратат и ме эавари между краката на приятеля ми,правех му френска :D Каэвам ви,почувствах се ужасно.Секна ми и въэбуда и сичко.После бях една такава эасрамена.Даже почнах да и се оправдавам,ама тя каэа,че тя била виновна,че не се е усетила и е нахълтала :-D Абе луда раота. :oops:

amatorium
03-14-2008, 12:51
Ima nqkoi neshta, koito prosto ne gi udobrqvam i gi namiram za strashno nekolturni i izrodeni i edno ot tqh e tova da si pokazvash sexualniq jivot ili vsqkakvi drugi poroci pred roditelite. O:)

Yoyoyoyoyo
03-14-2008, 13:43
Не демонстрирам сексуалния си живот пред родителите си.Просто това беше еднократен случай,стана сручайно.Не съм щастлива от случката,но вече не ми пука,эащото не е станало голямо чудо в крайна сметка,нали?А пък не энам эа какви пороци говориш,но специално секса эа мен НЕ е порок. :)

amatorium
03-14-2008, 14:01
Не демонстрирам сексуалния си живот пред родителите си.Просто това беше еднократен случай,стана сручайно.Не съм щастлива от случката,но вече не ми пука,эащото не е станало голямо чудо в крайна сметка,нали?А пък не энам эа какви пороци говориш,но специално секса эа мен НЕ е порок. :)

Ne go piemai lichno. Samo kazvam. A inache sexa ne e porok opredeleno 8)

hottie
03-14-2008, 14:02
ауууу спермата в окото - това така боли ! Помислих си,че нещо съм се повредила мислих даже на лекар да ходя. Бях си изкарала акъла. Червено,щипе,боли ! :-x

_ivi_
03-14-2008, 20:27

Ти се базикаш нещо.Чувала съм подобни истории ,но винаги съм си мислела че са митове.Мноого sorry ако наистина ти се е случило

WhiteOneBG
03-14-2008, 21:22
ауууу спермата в окото - това така боли ! Помислих си,че нещо съм се повредила мислих даже на лекар да ходя. Бях си изкарала акъла. Червено,щипе,боли ! :-x
начи незнаш какво е конюктивит по средата на ремот .. най лошото е че 1 месец тряя да седиш в няква отварителна пушилка прах и вс останало с него
Най сконфузнта ... ми нз подсигурявам си спокойствие , не съм фен на аналния , още се намират тесни пут*и ...

sexita
03-14-2008, 21:26

А после лапаш ли го пак?

Не не съм извратенячка.
боже господи... :( :?

Rise_Against
03-15-2008, 06:31
+1 :lol: takuf smqx i ednovremenno sram.. :lol: :lol:

baby_inloff
03-15-2008, 12:50