View Full Version : А вие как мислите...
Значи нещата са следните,днес поканих едно много готино момиче в нас да си поговорим..защото от много време не я бях виждал!Та вапроса ми е дали съм се изложил според вас?Поканих я седнахме да си говорим извадих бутилка бяло вино(тя червено не пие) сипахме си и седнахме да си говорим,пуснах и музикалния канал..!После си порачахме пица да ядем и аз си изкарах много добре,леко и намекнах че ме подлудява но не съм я карал да правим нищо а като си трагна само ме целуна..
как мислите дали ще има 2 серия???
BlueFace
03-14-2008, 16:14
Значи нещата са следните,днес поканих едно много готино момиче в нас да си поговорим..защото от много време не я бях виждал!Та вапроса ми е дали съм се изложил според вас?Поканих я седнахме да си говорим извадих бутилка бяло вино(тя червено не пие) сипахме си и седнахме да си говорим,пуснах и музикалния канал..!После си порачахме пица да ядем и аз си изкарах много добре,леко и намекнах че ме подлудява но не съм я карал да правим нищо а като си трагна само ме целуна..
Ще има !!! :grin:
Mislish li az prez cqloto vreme mn se pritesnqvah da ne se izloja i gledah mn mn da ne malchim a da ima za kakvo da si pogovorim na dalgo i na shiroko i moslq che s razgovora se poluchi de ama inache sled kato si tragna ne sam i zvanql i sega nz da q tarsq li ili da izchakam malko
Търси я разбира се,но не ставай прекалено нахален..Вес пак не сте гаджета.Просто и пиши някое смс-че звънни и след 1 ден да се видите нещо такова.Все пак те е целунала значи има нещо...Успеееххх
No ima i drug problem az si ima priqtelka na koqto darja
prosto tova momiche go pz ot mn vreme i go pokanih da se vidim da si pogovorim i taka kato fr i tq stana edna sq :? :? :?
BlueFace
03-14-2008, 16:22
No ima i drug problem az si ima priqtelka na koqto darja
prosto tova momiche go pz ot mn vreme i go pokanih da se vidim da si pogovorim i taka kato fr i tq stana edna sq :? :? :?
Ooooo тогава недей се занимавай с нея!Стой си с сегашната!!! Поне аз така мисля!!!
ООооо Ми така Кажи...Хахха..Дръж си приятелката све пак а и казваш че държиш на нея.След като държиш на нея не кани други момичета..или поне ако каниш им казвай че неискаш нищо да се случва :?
ama tva momiche det pokanih se pz i s maikami i bashtami i se znaem ot mn vreme i az kato priqtel si q pokanih i iskah da i e hubavo i az da sam dobar domakin a tq stana edna
ти пък и ти си я забъркал една......Закво кръшкаш бе младеж....????
Имаш си момиче стой си при нея щото после ше пишеш напраих голяма грешка,обичам я ,как да си я върна....АИде стои си при твоята без да заглеждаш ....Поне аз щях така да направя,даже и изобщо нямаше да я каня..Тъи мен друг път ше обсъждате сяяяя ами незнам ти,си знаеш най-добре ама аз ти казах сои си при твоята
Еми точно де..Ти си я поканил опитал си се всичко да е хубаво..Тя какво да си помисли.. ;-) има някои жени които това го мислят за вид свалка.
Другия път ще гледате дългометражни филми май а ? :P :P
emi ok znachi she e po dobre da si stoq pri moeto sladkishche
no vse pak tva mai deisva mn dobre s kaneneto i vinceto i sichko a?
a q sega moje li da kajete kak da napravq taka che na momicheto koeto kanih da otblasna bez da naranqvam i da si ostavq varqnt sled vreme da se probvam pri neq primenrno shtot nishto ne e vechno
FuCk.YoUr.RuLeS
03-14-2008, 16:50
a q sega moje li da kajete kak da napravq taka che na momicheto koeto kanih da otblasna bez da naranqvam i da si ostavq varqnt sled vreme da se probvam pri neq primenrno shtot nishto ne e vechno
Що не си останете просто фр :) Пък след време ако скъсаш с гаджето си тя ще е до теб да те утеши... :grin: :-P
Що не си останете просто фр :) Пък след време ако скъсаш с гаджето си тя ще е до теб да те утеши... :grin: :-P
mislish li che taka neshtata shte stanat
Хм..Кажи и че просто това което се е случило не е трябвало да става..смисъл че ти имаш приятлка която държиш на нея и в момента искаш да си с нея...Пък с другата когато му дойде времето.. :)
FuCk.YoUr.RuLeS
03-14-2008, 17:04
mislish li che taka neshtata shte stanat
Не съм казал, че ако скъсате ще намачкате чаршафите или че ще ти се хвърли на врата. :lol: Но мисля, че не трябва да я отблъскваш :? Бъдете приятели, нищо лошо няма :) Пък за по-напред... Все пак ти си решаваш :)
stealthyGirl
03-14-2008, 17:05
Мммоооoже. *evil smile* :D
Не си я стреснал много (или убидил, или к'вото и да е..), щото то се свиква.. винаги ще има по-големи простаци и от най-простите, а ти си си направо романтичен :) (маалко иронично го казвам). 8-)
Едит: Уеуеее ся прочетох и другите мнения. :shock: Абе как може да си такъф задник, бе :lol: ?!
Pf kvo otbl1skvane kvi 5 leva d1rji6 si se normalno prai6 se 4e ni6to en e stanalo prosto priqteli i tova e...Ama ako priqtelkata ti razbere 4e si q kanil....Trqqbva da i kaje6 4e ti e prost fr.V smsi1l pokanil si q ot 4istopriqtelski aaspect
lipsvashh_mi
03-14-2008, 17:22
непременно ще последва продължение...добро начало.. :-P
dimanushka
03-15-2008, 16:18
haha svalq4 beeee.. :) ama tva e kofti sprqmo priqtelkata ti... puk i tova drugoto momi4e kakvo da si pomisli sled vsi4koto vnimanie(osobenno vinoto) mene ako pita6 si zavisi ot tebe s kogo 6te si. tq ednata ve4e si e tvoq ama i drugata ti e navita4ka... stoi si pri priqtelkata ako durji6 na neq ama ne go pravi tva pove4e ili pone pokaji 4e e samo priqtelsko tva s vinoto ahha :)
sexy_momi4e
03-15-2008, 16:28
много гадно си постъпил спрямо приятелката си...и само не казвай,че не си искал да стане така :?
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o neznam kakvo da kaja
sexy_momi4e
03-15-2008, 16:58
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o neznam kakvo da kajaправа съм нали?
moje bi donqkade ne savsem...
Nz mnogo sam obarkan posledno vreme i nz