PDA

View Full Version : INFO за противозачатъчните..

delitoooooooo
03-15-2008, 12:32
Искам да попитам ..
1.кой противозачатъчни според вас са най -добри
2.на какви цени са?
3.имат ли странични ефекти и какви..
4.и със сигурност ли действат..има ли вероятност ако момчето свърши вътре да се забременее?

с приятеля ми ходим от 10 месеца вече близо година за първи път ми беше с него и досега правя секс само със него.и двамата искаме той да свърши вътре без презерватив но още не сме ползвали противозачатъчни затова ви питам наистина ли имат ефект,цени ,и кой са най-сигурни

благодаря предварително за отговорите :-)

hottie
03-15-2008, 12:47
Искам да попитам ..
1.кой противозачатъчни според вас са най -добри
2.на какви цени са?
3.имат ли странични ефекти и какви..
4.и със сигурност ли действат..има ли вероятност ако момчето свърши вътре да се забременее?

с приятеля ми ходим от 10 месеца вече близо година за първи път ми беше с него и досега правя секс само със него.и двамата искаме той да свърши вътре без презерватив но още не сме ползвали противозачатъчни затова ви питам наистина ли имат ефект,цени ,и кой са най-сигурни

благодаря предварително за отговорите :-)

1. Лекаря ти(гинеколкога) може само да ти каже след като ти направи хормонални изслевания. Само той може да ти предпише.
2. Обикновено от 15 - 22 лв.
3. Ако не ги понасяш добре имат - точно за това е нужна намесата на лекар.
4. Да, със сигурност действат стига да ги пиеш редовно и да не ги повръщаш.

delitoooooooo
03-15-2008, 12:58
Редовно тоест.. всеки път преди секс.. или след? какво точно имаш предвид под редовно ..ти пиеш ли и ако да как така редовно? :(

hottie
03-15-2008, 13:01
Редовно тоест.. всеки път преди секс.. или след? какво точно имаш предвид под редовно ..ти пиеш ли и ако да как така редовно? :(

Да, аз пия от няколко години. Под редовно имам предвид всеки ден по една таблетка горе долу по едно и също време.
Ако например днес я пиеш в 9 вечерта гледай и утре да я изпиеш между 8 и 10. :) свиква се

delitoooooooo
03-15-2008, 13:10
а какво става ако се спрат и защо трябва да се пият всеки ден дори когато не се прави секс?

hottie
03-15-2008, 13:15
а какво става ако се спрат и защо трябва да се пият всеки ден дори когато не се прави секс?

Ако се спрат ще предизвикаш менструацията си. Противозачатъчните не са шега работа.Не всеки може да ги пие и понася. Пият се 21 дни (всеки ден) и после прави 7 дневна почивка, през която трябва да ти дойде менструацията.
Пие се всеки ден защото така трябва, ако искаш да подействат.

Плюсовете на хапчетата са, че ще имаш редовна менструация, по-малко болки в гърдите и корема, по-малко пъпки..абе хубава кожа.