View Full Version : Защо спря с френските ласки?
aanitogb
03-15-2008, 14:26
ZDRAVEITE imam edin problem ot po4ti godina se vijdam s edno mom4e i pravim sex no ni6to pove4e prosto se vijdame samo za da go pravim,toi taka iska6e togava predi godina da e ni6to seriozno i men neme barka6e osobedno za6toto az naistina bqh luda po nego mnogo go haresvah i toi mi be6e parviq i sexsa e mnogo gotin s nego no dnes se vidqh me i izvednaj neqsno za6to nikoga tova nee stavalo vapros dali sam bila s drygi mom4eta,sas prezervativ li e bilo -saotvedno toi nqma tova pravo da me pita i da iska ot4et sled kato vraskata ni nee seriozna az my kazax istinata neiskah dago laja 4e za tozi periot ot godina e imalo o6te edin dvama s koito sam go pravila i mai tova nemy haresa nz za6to i problema mi e tova 4e ot tova 4e po4ti vinagi mie pravil frenska i to dosta dobre i dnes izvednaj toi otkaza da me lije nz za6to no mislq 4e ima ne6to o6to s tova 4e sam bila s drygi no toi ako iska6e dasam samo snego ima6e vazmojnost o6te kato mi be6e parvi nqma6e da izlizam i s drygi i da pravq drygi ne6ta a spored vas za6to ot poslednite 2-3 pati neme lije kato tova my be6e lubimoto dnes go popitah no neiska6e da mi kaje za6to a na men tova mi lipsva 4e nego pravi kajete nqkakvo mnenie po vaprosa za6to moje da e molqvi a otnosno tova ako ima nqkakvo zna4enie az vseki pat to4no predi sre6tite ni sam dosta dobre obrasnata i se miq predi da ytida s nego za6toto prosto sam luda na taq tema za higienata mi i tvardq 4eee izrqdna ZNA4I TOI MOJE DA EBE KOQTO SI ISKA ZA6TOTO DYKATO GO E PRAVIL S MEN GOE PRAVIL S DRYGI OBEDENA SAM VSE PAK NESE VIJDAME SEKI DEN ZN ZA6TO A AZ SPORED NEGO NEMOGA LI
izvinqvam se 4e nepi6a na kirilica no komputara mi sega ne6to nee dobre i na nego nqmam kirilica
aanitogb
03-15-2008, 14:28
a otnosno tova ako ima nqkakvo zna4enie az vseki pat to4no predi sre6tite ni sam dosta dobre obrasnata i se miq predi da ytida s nego za6toto prosto sam luda na taq tema za higienata mi i tvardq 4eee izrqdna
aanitogb
03-15-2008, 14:32
ZNA4I TOI MOJE DA EBE KOQTO SI ISKA ZA6TOTO DYKATO GO E PRAVIL S MEN GOE PRAVIL S DRYGI OBEDENA SAM VSE PAK NESE VIJDAME SEKI DEN ZN ZA6TO A AZ SPORED NEGO NEMOGA LI
aanitogb
03-15-2008, 14:35
izvinqvam se 4e nepi6a na kirilica no komputara mi sega ne6to nee dobre i na nego nqmam kirilica
monkata93
03-15-2008, 14:48
Хммм...доста интересен характер е.Иска да има много момичета, а ти да си само с него... :-o
Nadelina
03-15-2008, 14:51
Pyrvo iskam da te pomolq da redaktitash prednite si postove a ne da puskash novi zashtoto v edna tvoq tema si pusnala 4 posta i ima samo edno mnenie ot drug.
Otnosno problema ti moga da kaja che spored men go e napravil zashtoto mu e stanalo ne kofti...ne bih kazala che se e naranil ot tova (kakto se opitvash da povqrvash naivno) a mu si mu bodnala po gordostta s tova che si spala i s drugi. Moje bi e ochakval che si spala samo s nego i za da ti go vyrne po nqkakav nachin e reshil che ne zaslujavash da te lije a da dostavq udovolstvie edinstveno na sebe si.
aanitogb
03-15-2008, 14:57
priemam zabelejkata ti ve4e 6te go pravq taka i mersi za saveta
Заеби го.
Ясно се вижда, че ти не се чустваш достатъчно добре с него, не ти харесва това, не ти харесва онова. Има ли смисъл да се мъчиш? Не мисля.
Ъ ? Според мен дори е постъпил отговорно спрямо себе си човека. Естествено, че ще попита дали си го правила с други и дали е било с презерватив - остава да си лепнала нещо и да му го предадеш на него.
А за френската... ми може просто да му се е чукало и да не му се е занимавало с френска... все пак нали само за това се виждате- да се чукате.
amatorium
03-15-2008, 18:58
Neshto maise e otchujdil mi se struva. Koeto principno ne e mnogo chestno. No c'est la vie ... 8)
сигурно му е станало тъпо, че си спала с други и затова.
amatorium
03-15-2008, 19:10
Imenno. Veche ne si malkata sladka zaharosana p***tsa, a izoplzvana. Mujki sindrom. Zatova kazah, che ne e chestno i daje e mnogo glupava logika. 8)
Imenno. Veche ne si malkata sladka zaharosana p***tsa, a izoplzvana. Mujki sindrom. Zatova kazah, che ne e chestno i daje e mnogo glupava logika. 8)
тоя тип момчета са много интересни хем искат някоя готина мацка в леглото хем ако може да е девствена и само за тях 8-)
Anna5339
03-15-2008, 19:21
[quote="Nadelina"]Pyrvo iskam da te pomolq da redaktitash prednite si postove a ne da puskash novi zashtoto v edna tvoq tema si pusnala 4 posta i ima samo edno mnenie ot drug.
Иска рейтинг момичето,бе :D
Иначе тъпо. . . . Звучи ми к*рвенско. . . . Може да му е писнало от теб или да си е променил вкуса...
jenity_bs
03-15-2008, 21:32
може да се притеснява от болести...ддз...
даже няма да ти чета поста :)
отворил ти е краката и е спрял кво се чудиш :P
crazy_didi
03-15-2008, 21:38
според ме е очаквал да му кажеш, че той ти е единствение и като си му казала, че се чукаш и с други, да е решил да не ти достави това удоволствие, а да гледа само своя кеф ... ддз :-o
пък и нали си имаш и други заеби го като не ти дава това което ти искаш :-D :-D :D
може да не му харесва това че си слага устата там където някой друг бърка с оная си работа...