PDA

View Full Version : Искам да се боря за него.

mami_qmi
03-15-2008, 14:54
Запознах се с 1 момче преди около 5 месеца.Една вечер станахме приятели,ноо всичко започна преди месец от общи познати.Започнахме да си чатим..сваляхме се!Нали той каза че ме харесва(подсказваше си гоо,личеше многоо)аз нали си го мислех за приятел,но постепенно и аз започнах да го харесвам.Той искаше нещата да продалжът на живо,но мене ме беше срам(незнам защо)попринцип не съм така,но този път незнам какво ми стана!Преди около седмица усетих разлика.Той започна да не ми отговаря по скайп.Като се видим е по-различен!И такаа аз хлътвах а той се дърпаше...докато не разбрах,че има и друго момиче!Тя не го харесва,счита го за приятел!
Много Съм объркана..!Искам да се боря за него!Ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвет! :-)

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

5StaR
03-15-2008, 14:56
Малко късно си се сетила а?

nIkEnCeTy_bE
03-15-2008, 15:02
Xmm...i az bqh taka,no si vzeh pouka.No pri tfoq slu4ai,mn k1sno si se usetila.Srama si e sram..mn e gadno da si sramejliv.Qvno ve4e nqma smis1l.S1vetvam te da se otkaje6... :neutral:

monkata93
03-15-2008, 15:15
Изпуснала си шанса си...също като мойта историйка...е и аз ще се "боря" за него.След 5 дни ще го поканя на рд-то ми на кафе. 8) 8-)

comics
03-15-2008, 15:26
или си вдигни полата, или се откажи :D

sabaku_no_gaara
03-15-2008, 15:48
Малко късно си се сетила а?
:lol:
И аз така мисля.Според мен или се откажи или му обясни какво чувстваш и го питай дали той изпитва някакви чувства към теб..късмет!

sexy_momi4e
03-15-2008, 17:03
вече е късно...

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-15-2008, 19:28
Да, вече няма смисъл, за съжаление. Но може да поправиш грешката си и следващия път да си по - решителна. ;)

Rofl4e
03-15-2008, 22:18
Emi kade be6e do kato 4ustvata bqha spodeleni(ako moga taka da go kaja)slivi li ima6e v ustata ili..kfo?

Presley
03-15-2008, 23:11
или си вдигни полата, или се откажи :D
Dam :D

GameMaster
03-16-2008, 06:21
mMm dam mai kysno si se setila chesno kazano.Ami pokaji che si mnogo poveche ot tazi drugata flyorca :D Haide uspeh :-P

koalka
03-16-2008, 06:37
Нормално е момчето да се откаже, като ясно си му показала, че нищо няма да стане...и аз да бях, и аз така бих направила.Все пак човек се пробва, пък, ако стане - стане.Може би вече не те харесва и затова е престанал да ти пише, минал му е интереса, както се казва.
Но щом искаш да се бориш, признай си чувствата и дано нещо стане...

snowgirl
03-16-2008, 07:21
Мхм.. малко късничко... Ми понякога е така :( отсега нататък ще знаеш...

Clara_
03-16-2008, 07:40
мм да верно малко късниЧко си Се Сетила...ама и СПоред меН го Остави Да Си Земе МЕрака с ДруГОто МомиЧе, и КоГат Се ОТкаже оТ неЯ..ти си НаРЕд..амА така ТИ излиЗаш НякФа дЕт умиРа за Него и Ше ЧаКа да ДойДе нейния РеД.. помисли си каква ше си в негоВите Очи....нз

CoOLiNaA
03-16-2008, 08:39
и аз съм изпаднала в подобно положение.Тренирам хип хоп танци от няколко месеца и още първия път се зарибих по тях а и също там имаше едно момче,което веднага ми грабна вниманието.Усещах как краката ми се подкосяват и адреналина ми се качва като го видя.По някаква причина обаче ме беше срам да си говоря с него и се държах странно в негово присъствие и после съжалявах...той също правеше намеци винаги ме посрещаше с усмивка но аз пропуснах шанса си и сега е прекалено късно защото наскоро разрах че той е тръгнал с някво момиче и се чувствам адски гадно ако някой ме разбира плс пишете ЛС

taffy
03-16-2008, 08:44
Ами...както вече и другите казаха..малко е късничко..Най - добре си вземи поука и следващия път бъди по - решителна и уверена... Но все пак..кажи му, че го харесваш, опитай се да си върнеш интереса му към теб...Пък дано се получи..Успех! :)

kifla
03-16-2008, 10:41
Защо всички смятате ,че е късно да се бори за него.Аз смятам точно обратното -никога не е късно да се поправи човек и да се бори за това ,което желае.С малко повече усилия мисля ,че ще успееш .А вече що се отнася до другото момиче и след като тя го възприема само като приятел ,нищо друго.. какво толкова страшно има да го поканиш да се видите и ако има да става нещо да става?!Хайде успех и дано се оправят нещата :)

KillSwitch`m
03-16-2008, 10:51
Защо всички смятате ,че е късно да се бори за него.Аз смятам точно обратното -никога не е късно да се поправи човек и да се бори за това ,което желае.С малко повече усилия мисля ,че ще успееш .А вече що се отнася до другото момиче и след като тя го възприема само като приятел ,нищо друго.. какво толкова страшно има да го поканиш да се видите и ако има да става нещо да става?!Хайде успех и дано се оправят нещата :) много правилно : )

bibonka
03-16-2008, 10:52
Може момчето нарочно да не пише,за да се опита да я забрави,защото мисли ,че авторката не го харесва ? :) Така,че действай бързо :) Нищо не губиш все пак :-)