Влез

View Full Version : Как реагираха

VerryBerry
03-15-2008, 18:00
Как реагираха майка ви и няколко от най-добрите ви приятелки/ли ,когато им казахте,че вече не сте девствени..
(защото моите още не знаят,та исках да чуя мнения)
:)

т.7
krem4et0

Nadelina
03-15-2008, 18:03
Maika mi plaka cqla nosht. A priatelkite mi ne se iznenadaha mnogo.

P.S. Ima i drugi takiva temi

sexita
03-15-2008, 18:06
Майка ми почна да ме разпитва,ала бала и от тогава за всичко си говорим...иначе приятелките ми ме разпитваха и те и тва е :)

aanitogb
03-15-2008, 18:06
mi i moite roditeli neznaqt o6te no zapriqtelite nebe6e tolkova stranno 4e go pravq vse pak imah blizki otno6eniq s edno mom4e dalgo vreme pak i to s te4enie na ostoqtelstvvate se razbra kato zapo4nah da go pravq nqkoi nego prieha tolkova lesno drygi go prieha normalno

DevilWish
03-15-2008, 18:07
Hahah :D az ne sym kazala o6te na moita ,samo q podgotvaqm ,4e "mislq" da go napravq sys sega6niqt si priqtel . . . ne e mnogo dovolna ,no ni6to nqma da mi napravi.
A togava kato razbraha priqtelkite mi - ni6to ,te me znaeha ,4e mn. iskam ve4e. ;)

VerryBerry
03-15-2008, 18:11
не че мойта майка ще ми направи нещо,просто не искам да я шокирам..знам ли я кво ще ми каже..

dablue
03-15-2008, 18:14
Ми наще го приеха като възрастни хора ... Никакви проблеми ;) ,а и още от малък ме подготвят за сексуалния живот ... Е малък да речем 13 годишен.Вече ми бяга обяснили повечето неща (една добра възраст за тези съвети според мен (се пак трябва и да се разбират ).Приятелите ... по принцип тяхното мнение най-малко ме вънува 8-)

gaberot
03-15-2008, 18:16
Не й казвай тогава :). Предполагам, че шока за нея ще е по-малък, ако и отговориш, когато те попита, защото според мен, щом те е попитала, значи до някаква степен е очаквала положителен отговор, т.е. да, правила си секс. :)

DeVoi4eTo
03-15-2008, 18:20
и наще не знаят...приятелите ли :) нищо особено

eblio
03-15-2008, 18:41
С нашите никога не сме говорили за "девствен ли си, или не си". С баща ми най-често си говорим за жени, но прескочихме началната фаза. За майка ми не мога да кажа същото, нямам си и на идея какво й се върти в главата в това отношение за мен.

AR147
03-15-2008, 19:31
Майка ми предполагам ,че знае ,че не съм детствен ,но не е продумала и дума за това с мен...а баща ми знае ,че не съм...прие го съвсем спокойно.... :)

7oup
03-15-2008, 19:33
Maika mi plaka cqla nosht.
:shock: Ето за това никога няма да кажа на моята.

Glezanka
03-15-2008, 19:36
Никога не съм казвала на някой,че не съм девствена.Те нещата се подразбират ... не е имало някакви реакции или въпроси ...

hottie
03-15-2008, 19:36
С наще никога не сме си говорили дали съм девствена или не. То се подразбира !Още при първия ми сериозен приятел беше ясно предполагам след като ходих да спя у тях от време на време.
Това си е моето лично пространство.
Относно приятелките - разпитваха ме

macka123
03-15-2008, 19:50
Майка ми 100% подозира ама не сме говорили.Само некфи от сорта на рано ми е да ставам баба и аз неща от сорта на да не съм малоумна и тфа е.
А приятелите ми си го приеха съвсем нормално

darla
03-15-2008, 19:54
super!kaji i sled purvata ti bra4na no6t!stiskam palci togava da ne se 6okira!!! :razz: :razz:

&ILoveU2
03-15-2008, 19:58
Еми още не съм и казала, но наскоро си говорихме и и обяснявам, че ми закъснява и тя без да ме гледа критично ме пита "Прави ли си тест", ама аз от притеснение и простотия и казах "Защо пък тест? Непорочно зачатие ли? " :D

Xtuning
03-15-2008, 22:37
Еми като казах на приятелите ми думите бяха " оооо ше черпиш "

А за наще .. не мисля че са толкова глупави да не се досетят .. а и са ме сварвали в нас с много момичета :razz: :razz: :razz:

hahavteen
03-15-2008, 22:57
Mi tia daje maika mi osvobodi apartamenta za edna ve4er 6toto se doseti 4e s moia iskame da go napravim i na drygata sytrin mi se obadi da me pita kak e minalo :D Ba6ta mi su6to go prie dobre kato my kazah i samo me buzika.Vse pak biah na 17 i hodeh s mom4eto ot 10 meseca i maika mi go poznava6e i my ima6e doverie.Puk i spored neia e po-dobre da znae za da moje da mi pomogne ako imam niakakuv problem.

martoo
03-16-2008, 07:13
na6te neznaqt lelq mi znae oba4e slabost sum i :-D pritqelite samo razpitvaxa radvaxa se za men

Anome
03-16-2008, 07:16
super!kaji i sled purvata ti bra4na no6t!stiskam palci togava da ne se 6okira!!! :razz: :razz:
togava po patq na logikata trqa se farli ot terasata osven ako ne ste na 1-2-3 etaj :razz: :razz: :razz:

krem4et0
03-16-2008, 07:53
Майка ми ме сгащи натясно, каза, че кака ми е издънила и общо взето разбрах, че ми е устроила капан. Никак не реагира, в смисъл добре си беше, ама аз тогава бях на 21. само дето не й казах кога е станало и тя мисли, че е на рождания ми ден, когато са си отишли гостите, а то е доста по-рано. Все още потвърждавам заблудата й. Приятелките реагираха много бурно, защото с моя тогав ходехме 18 месеца и все ме питаха кога ще разтворя вратата на Рая за него :D . Мисля, че ми се зарадваха даже. А баща ми.......той продължава да мисли, че с Иво се само и единствено се държим за ръка и аз по никакъв начин не подклаждам съмнение в него. За 3 години и половина 1 нощ не съм прекарала в приятеля си. А на 8-ми декември като бяхме на вила извън града с приятели, майка ми му е казала, че съм спала с момичето. Абе изобщо е голяма консерва и не искам никога да говоря на тази тема с него. даже и да съм бременна ще отричам, че съм правила секс :D
Колкото до кака ми-тя още на следващия ден без нищо да й казвам като ме видя изтърси-как беше снощи, боля ли те?

VerryBerry
03-16-2008, 08:19
взех да се успокоявам..признах й,не ме ухапа 8-) ,благодаря на всички за отговорите,подействаха ми много успокоително :-)