View Full Version : 3 повода-3 подаръка
delitoooooooo
03-15-2008, 19:16
с приятеля ми май месец правим 1 година освен това той има иимен ден и освен това е и абитуриен т и затова се обръщам към вас моля ви кажете 3 подаръка за 3-те случая моля ви отчаяно не мога да измисля сама моля ви :-) благодаря на всички предварително
т.7
krem4et0
prettyIdeath
03-15-2008, 19:29
с приятеля ми май месец правим 1 година освен това той има иимен ден и освен това е и абитуриен т и затова се обръщам към вас моля ви кажете 3 подаръка за 3-те случая моля ви отчаяно не мога да измисля сама моля ви :-) благодаря на всички предварително
Не мога да разбера колко теми ще пуснеш за скапания подарък? Можеше да питаш в предната тема, в която отново питаш за подаръка :-x :-x :-x
delitoooooooo
03-15-2008, 19:37
АМИ СЪЖЕЛЯВАМ НО ВМЕСТО ДА СЕ ЗАЯЖДАШ ДАЙ ПРЕДЛОЖЕНИЕ 1-ВОТО НЕ СИ СПОМЯНМ ДАЛИ НАТИСНАХ ПРАТИ ЗАТОВА НАПИСАХ ВТОРО И ЕТО СЕГА СИ ИМАМ 2 ТЕМИ В КОИТО ОЧАКАМ ДА МИ ДАДЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ А НЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ ЗАЩО СА 2 ЗАЩОТО..БЕЗ ДА ИСКАМ ..СЪДБА
prettyIdeath
03-15-2008, 19:41
АМИ СЪЖЕЛЯВАМ НО ВМЕСТО ДА СЕ ЗАЯЖДАШ ДАЙ ПРЕДЛОЖЕНИЕ 1-ВОТО НЕ СИ СПОМЯНМ ДАЛИ НАТИСНАХ ПРАТИ ЗАТОВА НАПИСАХ ВТОРО И ЕТО СЕГА СИ ИМАМ 2 ТЕМИ В КОИТО ОЧАКАМ ДА МИ ДАДЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ А НЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ ЗАЩО СА 2 ЗАЩОТО..БЕЗ ДА ИСКАМ ..СЪДБА
Оф да бе, затова отговори на предното нали? Щот не си спомняш .. Апф..
Земи му нещо дет ще му остане за спомен. Де да знам аз дали се кефи на злато или сребро. дали му харесват маркови дрехи или плюшени играчки. Дали носи часовник или гривни или пък ланеци. Толкова неща има, ако се врътнеш по магазините ......
Земи му една изкуствена вагина,така докато те няма,може да си я ръга и да си мисли за теб 8-)
ioancheto
03-15-2008, 19:47
Земи му една изкуствена вагина,така докато те няма,може да си я ръга и да си мисли за теб 8-)
+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не,все още не ми е притрябвала,дано и да не ми притрябва скоро :D
delitoooooooo
03-15-2008, 19:55
:D :D :D не мисля че се нуждае от такива принадлежности :D :D но като цяло хрумването е добро
love_veselka
03-15-2008, 20:05
.... И освен това..... :o
Значи за една година би трябвало ти да го познаваш най-добре.Ние не можем да ти дъдем съвет просто защото не му знаем предпочитанията.
MartyParty
03-15-2008, 20:06
http://www.teenproblem.net/s/1449.html
delitoooooooo
03-15-2008, 20:12
благодарско за MartyParty има хубави идей и ще се възползвам :wink: ;-) :smt023
Оф да бе, затова отговори на предното нали? Щот не си спомняш .. Апф..
Земи му нещо дет ще му остане за спомен. Де да знам аз дали се кефи на злато или сребро. дали му харесват маркови дрехи или плюшени играчки. Дали носи часовник или гривни или пък ланеци. Толкова неща има, ако се врътнеш по магазините ......
Успокой се малко, няма нужда да и викаш... А авторката гледай малко все пак....
A за подаръкаа хмм ти го познаваш, все пак 1 година не е никак малко. Познаваш го ии би трябвало да знаеш какво би му харесало :P
h0t_bAbE
03-15-2008, 20:18
Де да знам аз дали се кефи на злато или сребро.
злат0 се подарява само от най-близките на абитуриентска...стринка,чич о,леля,вуйчо и др. подобни...
delitoooooooo
03-15-2008, 20:21
Благодаря на :.h0t_bAbE.: и на Iv4eTy :wink:
prettyIdeath
03-16-2008, 15:14
злат0 се подарява само от най-близките на абитуриентска...стринка,чич о,леля,вуйчо и др. подобни...
Къде го пише това? Злато се подарява ако можеш му земеш... Ако не можеш - вземаш по-евтиното...
h0t_bAbE
03-16-2008, 15:31
Къде го пише това? Злато се подарява ако можеш му земеш... Ако не можеш - вземаш по-евтиното...
ами знам го като традиция,br0-ту беше аМбитур3нт миналата г0дина,и за това...за абитуриентска,поне по моя край е така...за другите 2 повода,ак0 си ре6и-може,ама за абитуриентска,аз така го знам...