Влез

View Full Version : Притеснение или нещо друго?

stefan__
03-15-2008, 22:48
Здравейте,форумци!Аз съм от пловдив и искам да ви разкажа за едни мои притеснения..Може да прозвучи малко пренасилено,но аз съм хубаво момче,момичетата ме харесват и съм бил с много момичета...В началото нямах никакви проблеми,защото бях много загорял.Но сега не чак толкова и не знам когато съм с някое момиче се притеснявам че ще се изложа в секса и пулсът ми се ускорява и ми се случва да не мога да го дигна до край.Сигурен съм че не съм импотентен,а просто имам някакъв страх че няма да успея и затова не се получава.Трябва да съм по-спокоен на тази тема,но не знам как :S

cba
03-15-2008, 23:01
Не си първият с този проблем, нито ще си последният... Един ственото нещо, което мога да те посъветвам е да не се притесняваш...отпусни се и си кажи, че всичко ще мине идеално.... внушението е голяма работа... Успех \:D/

amatorium
03-15-2008, 23:04
Kak taka si bil s mnogo momicheta puk se pritesnqvash!? O:)

stefan__
03-15-2008, 23:08
Не се притеснявам от самите тях ами от това че ще се изложа : ),защото съм го правил 1 път и тя много ми се подиграваше(отдавна) и като няква фобия ала бала..

cba
03-15-2008, 23:10

Е какво пречи??? Тва , че е бил с много момичета не означава, че не може да се притеснява... Притеснението не е толкова до пътите когато е правил секс, а си е до човека....

irena85
03-15-2008, 23:11
Re6enieto triabva da si nameri6 sam , prosto ne triabva da se pritesniava6 4ak tolkova prosto se dr6 normalno do kolkoto moje6.Az sam momi4e i moga da ti kaja samo , 4e i momi4etata se pritesniavat mnogo ot tova kak 6te se predstaviat v sexa , ne po malko ot niakoi mom4eta te dori mnogo pove4e .Prosto si pokazvat vazmojnostite do kolkoto mogat i samo se nadiavat i na mom4eto da mu e xaresalo , a pak i ako go napravit o6te niakolko pti s nego ili stanat seriozni gadjeta o6te po dobre .Neznam kak e pri niakoi no pri men i niakoi moi priatelki e taka . :oops:

amatorium
03-15-2008, 23:19

Е какво пречи??? Тва , че е бил с много момичета не означава, че не може да се притеснява... Притеснението не е толкова до пътите когато е правил секс, а си е до човека....

Gluposti. No kakto i da e. Choveka si kaza i sega go razbrah. Ami pritesnenieto shte si izchezne ot samosebe si kogato s gadjeto si pogovorite razberesh kak e protekul sexa; kak da podobrish neshtata i t.n. Vseki po-kaduren v legloto se e pritesnqval ot tiq neshta v nachaloto, spokoino. Tiq zapochnali sus samochuvtsvie obiknoveno sa pulna izlagaciq tam. 8)

comics
03-16-2008, 05:05

Gluposti. No kakto i da e. Choveka si kaza i sega go razbrah. Ami pritesnenieto shte si izchezne ot samosebe si kogato s gadjeto si pogovorite razberesh kak e protekul sexa; kak da podobrish neshtata i t.n. Vseki po-kaduren v legloto se e pritesnqval ot tiq neshta v nachaloto, spokoino. Tiq zapochnali sus samochuvtsvie obiknoveno sa pulna izlagaciq tam. 8)
+1 ;)

stefan__
03-16-2008, 08:59
благодаря ви за мненията.Давайте още =)