View Full Version : Според мен любов няма.А според вас ?
selassie
03-16-2008, 09:32
Никога до сега не сам я срещал , и едва ли ще я срещна. На 17 години съм и как така под дяволите никога до сега не съм се влюбвал , харесвам момичета по принцип , но когато искам да се запозная с тях , никоя не ми обраща внимание. Какъв е проблема , дали може би в самия мен , в смисъл такъв че явно външният ми не им допада на всички. Опитвам се да завържа разговори но няма резултати. И останах едно самотно момче което навярно е изгубило всяка надежда в себе си за любов.Моля давайте съвети , какво да предприема , защото вече минавам всякакви граници и се очудвам от себе си.
тя любовта идва тогава когато най малко я очакваш..ти да не би секи ден да излизаш и да си викаш"дано неска се влюбя"...не става така мой човек...ами като си харесаш някое момиче и като почнеш да и обръщаш повече внимание, и в последстие и тя на теб..то си става от само себе си...не знам...аз не вярвам в любовта от 1 поглед...но ше я се влюбиш спокс...така ше те връхлети някой ден, че и ти самия няма да знаеш каде се намираш :P :P
hooliganka89
03-16-2008, 09:57
I az na tvoqta vazrast bqh otchaqna,che nikoga nqma da sreshtna lubovta,no naistina kogato sprqh da q tarsq,tq sama me nameri :D
sexa_na_kompleksa
03-16-2008, 10:00
Вярвам в любовта, разбира се. И ти трябва да повярваш и ще повярваш като я срещнеш! Просто трябва да бъдеш търпелив, защото повечето момичета се заглеждат по батковци. Сега трудно ще си намериш момиче над 13.
selassie
03-16-2008, 10:02
Ами да пиша с момичета ама просто явно не им допадам или по характер или по външен вид. Нямам представа , а като гледам днешното поколение още 12 годишни и с приятелки , направо ми разбиват представите за идеал. Ама ми е много интересно как ще се запозная с момиче и най вече къде , след като не ходя по дискотеки , а в тея сайтове за запознанства са само да не използвам прекия смисъл на думата "кучета" които първата работа след като излезеш с тях на кафе е да ти пипнат джоба , защото в днешно време всичките гледат парите.
sexa_na_kompleksa
03-16-2008, 10:08
Не е нужно да ходиш по дискотеки, за да се запознаеш с момичета. Запознанство можеш да завържеш на още куп места - училище, кафенета, по улиците дори, някъде, ако ходиш да спортуваш ...
А пък тия дето си имат гадже на 12 какво си мислиш - голямата любов ли? Ми то и братовчедка ми си имаше гадже до преди време, пък е само на 5. :-o Това не бива да те тревожи, че другите около теб си имат половинки, а ти не. И ти ще си намериш подходящо момиче, недей да губиш надежда и не мисли постоянно за това. Любовта ще дойде, когато най-малко я очакваш. ;)
nIkEnCeTy_bE
03-16-2008, 10:18
Spored men lubov ima,no trqbva da q s1zdade6.
Любовта съществува само в нас самите..Според мен колкото и да се обичат двама човека все някога красивата приказка свършва.И любовта идва при тези които наистина я искат и които са готови за нея.Спокойно и твоят час ще дойде никой не остава сам... :grin:
Има любов,но просто е твърде рано да осъзнаем какво всъщност е тя .Все пак теен годините са да се правят щуротии и глупости и да се учиш от грешките.Едва после ще намериш това ,което истински искаш ! :smt003
Има любов ... в момента си отчаян ,не бърззай да се влюбваш ... поживей си малко ,има време за всичко ... Както казах живей докато е време,защото после от любовтта боли ,дори когато е споделена ...
Понякога хората,които се обичат си причиняват голяма болка един на друг :(
KillSwitch`m
03-16-2008, 10:41
винаги има любов стига да не се отчайваш и да не губиш надежда :D въпреки че сега сам точно така но нема зн иначе и аз не вярвам много много в любовта :)
reni7o0o
03-16-2008, 10:42
ne gubi nadejda vdigni glava i gledai samo napred :)
rano ili kysno liubovta 6te doide i pri teb
sexy_momi4e
03-16-2008, 11:00
и аз не вярвах,но дойде и то когато най-малко очаквах...мисля че разбра какво имам предвид :)
machine_shot
03-16-2008, 11:03
Има , но ще я усетиш чак когато се разделиш с човека когото обичаш.
ANTIHUMAN
03-16-2008, 11:17
и аз не вярвах,но дойде и то когато най-малко очаквах...мисля че разбра какво имам предвид :)
Liubov nqma we pffffff! Vsi4ko e uvajenie! LIubovta nesy6testvuva za men! Tq e za slabite kydeto nemogat da se spravqt sami s problemite si!Az sym silen i nqmam nujda ot 4ovek do men! Po hubavo da sym sam :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :oops:
sexy_momi4e
03-16-2008, 12:53
Liubov nqma we pffffff! Vsi4ko e uvajenie! LIubovta nesy6testvuva za men! Tq e za slabite kydeto nemogat da se spravqt sami s problemite si!Az sym silen i nqmam nujda ot 4ovek do men! Po hubavo da sym sam :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :oops:не е хубаво да си сам(поне за мен)друго е да има до теб човек който те обича и подкрепя...
evelinka1122
03-16-2008, 14:19
НЯМА ЛЮБОВ ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ !!!
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-16-2008, 18:07
Liubov nqma we pffffff! Vsi4ko e uvajenie! LIubovta nesy6testvuva za men! Tq e za slabite kydeto nemogat da se spravqt sami s problemite si!Az sym silen i nqmam nujda ot 4ovek do men! Po hubavo da sym sam :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :oops:
По-леко със самочувствието, че от високо се пада най-тежко. :?
Към автора - абе човече, чуваш ли се?! На 17 си! И какво като не си се влюбвал?! Има си време за всичко. Моят приятел също до 17-тата си година не се беше влюбвал, а преди това е бил само с 1 момиче леееко по-сериозно (разбирай не детски игри), и то за 2 седмици. Така че какво се впрягаш толкова? Ще ти дойде времето и ти да се влюбиш, но моят съвет е сега да си изкараш учението и всичките му там работи, защото от личен опит знам колко е разсейващо да си влюбен. ;)
Любов и вечност не се римуват... :wink:
princesa_viki
03-16-2008, 18:36
Животът е пред теб.Ще я срещнеш,бъди сигурен!
Любов.. е тая дума има много хора които я мразят и обратното, обичат защото в момента имат някого до себе си . Докато дойде време за твоята любов можеш да намериш много неща в които да намираш сила да продължаваш напред.. т'ва е моето мнение . Въпреки че сега и аз съм сам, да ти кажа чесно не ми и трябва някой до мен.. така ми е добре :( .
Вярвам в любовта, разбира се. И ти трябва да повярваш и ще повярваш като я срещнеш! Просто трябва да бъдеш търпелив, защото повечето момичета се заглеждат по батковци. Сега трудно ще си намериш момиче над 13. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BlueFace
03-16-2008, 19:03
Има в момента съм вюбен ама не съм сигурен в чувстата на възлюбената 8-) :(
BlueFace
03-16-2008, 19:04
Вярвам в любовта, разбира се. И ти трябва да повярваш и ще повярваш като я срещнеш! Просто трябва да бъдеш търпелив, защото повечето момичета се заглеждат по батковци. Сега трудно ще си намериш момиче над 13. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Смешно смешно ама вярно мамка му :o
Scared_Straight
03-16-2008, 19:18
И аз не вярвах че има любов но се влюбих и повярвах. Вярно е,че не беше споделено но все пак вярвам,че има. :-D
shiT_ShiT=]
03-16-2008, 19:24
споко!тя сама ще те намери и така ще те тресне по главата, че ще се чудиш от къде ти е дошло! :D :P :lol:
ima i ne e losha ama da ne ti v kashtata shtot nali znaesh che lubovta i tashtata varvqt zaedno
Какво толкова се оплакваш?Ти си само на 17 години и вече си толкова песимистично настроен, че няма да се влюбиш...Има хора, много по-големи от теб, които не са се влюбвали и със сигурност не са се отаяли.
Какви граници, бе, момче?!? Нима някой някога е знаел или определял кога ще се влюби?!? Приемаш го като факт! Което, обаче, не означава да се сринеш и да изпаднеш в някакви депресии... Явно ТОЗИ момент ЗА ТЕБ все още не е дошъл! Това е всичко! Ии дотук с негативизма!! http://cheesebuerger.de/images/smilie/frech/d025.gif
Nik4o_Spain
03-17-2008, 11:31
Ako stava vapros za liubov ima ako stava vapros za ve4na liubov nqma :)
BlueFace
03-17-2008, 11:33
А според мен автора са го отрязали и ся се е депресирал и е решил че всички трябва да го разберем!!!
V Lubovta ot prav pogled ne vqrvam,no v samata Lubov da-spored men tq naistina sashtestvuva :) ....edna moq priqtelka obache kazva:"Lubovta spored men e da namerish srodnata si dusha a spored men tova e nevazmojno zatova ne vqrvam v Lubovta i si mislq che Lubovta ne sashtestvuva." :-P :-P ......kogato popadnesh na tochniq chovek i se vlubish-eto tova e Lubov samoto vlubvane spored men :)
ANTIHUMAN
03-18-2008, 13:32
По-леко със самочувствието, че от високо се пада най-тежко. :?
Към автора - абе човече, чуваш ли се?! На 17 си! И какво като не си се влюбвал?! Има си време за всичко. Моят приятел също до 17-тата си година не се беше влюбвал, а преди това е бил само с 1 момиче леееко по-сериозно (разбирай не детски игри), и то за 2 седмици. Така че какво се впрягаш толкова? Ще ти дойде времето и ти да се влюбиш, но моят съвет е сега да си изкараш учението и всичките му там работи, защото от личен опит знам колко е разсейващо да си влюбен. ;)
Nerazbrah tova sys samo4ustvieto "MoOnLiGhT_ShAdOw" ? Prosto kazvam istinata a mai istinata boli :oops: Ako sporim dali liubovta sy6testvuva tova si e spored MOITE i TVOITE vijdaniq. Edin 4ovek be6e kazal: ,, Moje da se jivee i bez liubov!'' Az jiveq bez neq i mi e po dobre.Neotri4am 4e nqkoi pyt ne mi e nujno edno momi4e da me uspokoi ,no tva sa momenti na sduhvane :D Ima interesi nqma liubov, ima uvajenie, a liubovta e syn! ne6to krasivo i 4ustvo koeto sega6niq 4ovek samo si me4tae da ima :)
kakto kaza edno momi4e tuk: ,,Liubovta e interesi'' ili ne6to podobno :) No podkrepqm tezata 4e tq e me4ta na 4oveka v 21 vek :P
има бе ! платена любов и викат
I az ne vqrvam v lubovta a sam na 15... 8)
mickelangelo
03-18-2008, 14:18
Ще си послужа с 1 любим за мене цитат ... "Любовта е в този, който обича." ! повече нямам какво да кажа
MaD BuNnY
03-18-2008, 15:10
Predi si misleh 4e ima lubov ma sq ve4e iam golqmi symneniq po tozi povod.taka 4e po skoro ne vqrvam ,mai e prosto izmislica :?
mechtaq_za_teb
03-18-2008, 16:00
Дали има любов?Има,да.Срещнах я и след това,което преживях заради нея,не искам повече да се срещам с нея!Но любов все пак има...
SaFeMyLoVe
03-22-2008, 12:11
и според мен няма :-k
bonbon4e__f
03-22-2008, 13:03
ми според мен има :-) важното е да срешнеш човека с когото да я споделиш :-) :-) :-)
Magic_Girl
03-22-2008, 17:59
Lubovta vruhlita neo4akvano!Spoko 6te nameri6 svoeto momi4e.Ponqkoga se iska 4akane. :)
Има разбира се...Според мен просто или не си я търсил, или си я срещнал и не си я познал!
poison`girl
03-22-2008, 18:17
Има любов и пожелавам на всеки да я изпита но в повечето случаи всичко опира до секс :?
moon_flower
03-22-2008, 18:18
Любов има...това със сигурност го знам,защото точно сега страдам заради нея.
I az ne vqrvam v lubovta a sam na 15... 8)
hah i az sam na 15 i sam na sashtoto mnenie :p sq trea da 4akam da stana na 17-18 4e da si hvana momi4e dea taq sburkana rasa jenite 8-)
глупости :shock: има си любов..тва че не си я намерил не значи, че я няма !!! 8-)
InloVe_{F}
03-22-2008, 21:28
има любов!Както се казва любовта крепи света :-)
sexy_eJlz
03-22-2008, 21:33
IMAAA (ama me marzi da pi6a i za tfa nqma da davam obqsneniq za6to taka mislq... ) :grin: :grin: :grin:
confused_girl
03-22-2008, 21:38
Spored men ima lubov, no ne se sre6ta 4esto! Moje bi zatova kogato q namerim, imame 4uvstvoto 4e letim. Razbira se ne trqbva da byrkame lubovta s uvajenieto, priznatelnostta ili privyrzanostta, za6toto da obi4a6 zna4i da vijda6 usmivkata na lubimiq vyv vseki slyn4ev ly4, a o4ite ti da greqt po-silno i ot zvezdite! Ina4e nqma lubov, tyi kato malko ili mnogo tq ni pravi ludi, 4uvstvame se sqka6 letim v edin drug svqt, vse edno sme ptici, koito razprysvat 6tastie i obi4. Vsi4ko ostanalo e fars, ne lubov. No ne se ot4aivaite, vseki rano ili kysno 6te nameri svoqta 6tastliva zvezda!
pepelq6kaaa
03-23-2008, 07:12
nz moje i da ima no ne e i ot dvete strani pak i v dne6ni vremena vseki s tes kratki vrazki kva lubov
lipsvashh_mi
03-23-2008, 07:13
Никога до сега не сам я срещал , и едва ли ще я срещна. На 17 години съм и как така под дяволите никога до сега не съм се влюбвал , харесвам момичета по принцип , но когато искам да се запозная с тях , никоя не ми обраща внимание. Какъв е проблема , дали може би в самия мен , в смисъл такъв че явно външният ми не им допада на всички. Опитвам се да завържа разговори но няма резултати. И останах едно самотно момче което навярно е изгубило всяка надежда в себе си за любов.Моля давайте съвети , какво да предприема , защото вече минавам всякакви граници и се очудвам от себе си.
смятам,че ще срещнеш любовта...само не губи вяра :)
GabisiTa
03-23-2008, 09:24
Има любов. Когато дойде й дойде времето и я срещнеш, сам ще се убедиш в това :P :smt007
xXxScreamxXx
03-23-2008, 10:21
ima .... no e tam nqkade ... v .... toq izmislen svqt na dvyli4ie i licemerie ;)
CuRly_Doll
03-23-2008, 10:30
Има любов,просто ти не си я срещнал :) Единственото,което мога да ти кажа е,че за свеки влак си има пътници :)
ToySoldier
03-23-2008, 10:36
Докато има алкохол ще има и любов :smt030
mademoiselle_de_Soleil
03-23-2008, 13:10
Lubovta e vapros na vaobrajenie..... ;)
Значи знам как да оправиш нещата!И аз бях като теб отдавна...
Причините са:
1)много мислиш,много се колебаеш
2)трудно си избираш момиче,защото искаш нещо сериозно и готино
3)може да съм грозноват(спокойно,това е поправимо,всеки се конти в днешно време,просто ти не го правиш сигурно)
4)не знаеш какво да говориш и как да впечатлиш момиче
5)момичетата са еднакви,поне мислят еднавко,някои се държат различно,но логиката им е на един принцип,хванеш ли я,можеш да си играеш с тях както поискаш,затова когато говориш с момиче си отваряй ушите и очите и се научи що за човек е,как мисли и т.н.После се нагаждаш.
6)не бъди пасивен,момичетата обичат флирта,трябва да си готин и уверен в себе си,да водиш нещата ти,да флиртуваш с тях и да ги караш да се чувстват желани и добре край теб.
7)Желая ти успех пич,ако имаш още въпроси,драсни ми ЛС,ще ти помогна и без това няма какво да правя :)
Не си видял какво е любовта,защото не знаеше нещата които ти написах горе.В днешно време любовта не е това което трябва да бъде,много е изкривена от времето в което живеем...Ако си романтик,честен и искрен,нямаш шанс,може някоя грозна да се влюби в теб,но не вярвам ти в нея и пак няма да си щастлив.Бъди играч момче,направи го за себе си!Аз трябваше да стана на 19,за да ги разбера всичките тези неща...На теб ти ги казвам наготово,иска се само да ги разбереш ;)
Love_me_
03-23-2008, 14:04
няма любов...всички момчета са еднакви...трябва да си гадна кучка,за да оцелееш в този живот...
няма любов...всички момчета са еднакви...трябва да си гадна кучка,за да оцелееш в този живот...
а защо да не си добро момиче,това ви е проблема на повечето,държите се гадно и се правите на гадни и зли,защото страдате от комплекс за малоценност и гледате на мъжете все едно са ви врагове,използват ви,пречат ви и искат да ви изневерят.Пълно е с такива типове да,обаче когато се появи някой свестен като мен,някой който не прави така,а просто има нужда да го прегърне неговото момиче,да усети нейните целувки и да има с кой да си пие кафето,да си говори,с кой да се вози в колата,тогава вие не го разбирате и проваляте всичко.Тъпо е,мамка му...
Истината е,че обичате да се държат гадно с вас,да тичате след гаднярите,казвате,че искате да им го върнете,обаче усещате колко сте слаби и това ви кефи,а случайно успеете ли да нараните вашето момче пак се кефите...Постъпка на усойница...
никой не може да ме отрече (с каквито и да било доводи), че аз в момента не обичам! така че гледайте си работата всички :-D