Влез

View Full Version : Идеален/идеална????

ReNiTy_VArna
03-16-2008, 11:33
Ммм нова темичка:
Имате ли идеал за момче/момиче?
Какъв е той?
Гаджето ви отговаря ли на него?
Кое е най-възбуждащото от външният вид на противоположния пол за Вас?

hottie
03-16-2008, 11:38
Имате ли идеал за момче/момиче? Чак идеал не

Какъв е той? Да е тъмнокос, с хубаво стегнато дупе, умен,забавен и спокоен

Гаджето ви отговаря ли на него? ДА :grin:

Кое е най-възбуждащото от външният вид на противоположния пол за Вас? дупето, определено

Stela90
03-16-2008, 11:50
Имате ли идеал за момче/момиче? не точно
Какъв е той? да е сладък,чаровен,силен,секси, добър в леглото,с голям член и най-вече забавен
Гаджето ви отговаря ли на него? тези с които се чукам да
Кое е най-възбуждащото от външният вид на противоположния пол за Вас?-ръцете

hooliganka89
03-16-2008, 12:19
Имате ли идеал за момче/момиче? Ami ideal e silno kazano.
Какъв е той? Da ima hubavi ochi,i charovna usmivka.
Гаджето ви отговаря ли на него? Otgovarq na vsichki moi iziskvaniq.
Кое е най-възбуждащото от външният вид на противоположния пол за Вас?Emi ima hora prosto koito izlachvaneto im e sexualno.

Felis_Dirus
03-16-2008, 12:33
О, аз си имам един прекрасен г-н Идеален.. хах, въображението прави чудеса понякога. Няма да го опиша.. той дори няма образ.

lilit_666
03-16-2008, 15:38
Ми да, имам си
- висок, добре сложен, широки рамене и изразени гърди. С дълда коса големи, палави о4и, плътни устн и големи, силни ръце. Добре оформено дупе и стегнат корем, може и без пло4ки.
Краката да са дълги и прави.
По характер да е загадъ4ен,но не и мъл4алив и дръпнат(поне с мен). Да е или лидер, или отцепник-да не е като вс др. Да умее да ме разсмива и да е всестранно развита ли4ност. (скромна съм 8-) )

Сега съм си поставила за цел да си намеря мом4е с поне 1/3 от горепосо4еното.Даже съм харесала, ама...

За мен най-секси е косата-дълга до раменете :oops: :-) :oops:
в комбинация с мн др неща.

mother
03-16-2008, 15:54
Всеки си има идеал, а аз съм от тези който са го виждали и в плът, и в кръв.

mother
03-16-2008, 15:59
Ми да, имам си
- висок, добре сложен, широки рамене и изразени гърди. С дълда коса големи, палави о4и, плътни устн и големи, силни ръце. Добре оформено дупе и стегнат корем, може и без пло4ки.
Краката да са дълги и прави.
По характер да е загадъ4ен,но не и мъл4алив и дръпнат(поне с мен). Да е или лидер, или отцепник-да не е като вс др. Да умее да ме разсмива и да е всестранно развита ли4ност. (скромна съм 8-) )

Сега съм си поставила за цел да си намеря мом4е с поне 1/3 от горепосо4еното.Даже съм харесала, ама...

За мен най-секси е косата-дълга до раменете :oops: :-) :oops:
в комбинация с мн др неща.

Вземи си д-р Хаус, той отговаря поне на половината от показателите а и няма да може да ти избяга, че с това бастунче....

hiro
03-16-2008, 16:22
Ева Лонгория!

5StaR
03-16-2008, 16:31
Високо,дългокрако,с талия, слабичко,русо,синеоко,дълг косо,с чисто лице, устни като на Ангелина Джоли,малък нос,чашка най-мн C,1пИърсинг , малко добре оформето д.. и тн.. :) Е такова момиченце ако ми намери някой ще съм благодарен

mother
03-16-2008, 16:34
Високо,дългокрако,с талия, слабичко,русо,синеоко,дълг косо,с чисто лице, устни като на Ангелина Джоли,малък нос,чашка най-мн C,1пИърсинг , малко добре оформето д.. и тн.. :) Е такова момиченце ако ми намери някой ще съм благодарен

Еми познавам такава, но за жалост е по големичка от теб и го прави за много пари...
И аз бих и се навил ако не беше руса.. ма какво да правиш, вкусове всякакви :D

Wrathchild
03-16-2008, 17:38
Ммм нова темичка:
Имате ли идеал за момче/момиче? Би могло да се каже...
Какъв е той? Да е с напълно нормално тяло, не някакво отпуснато или мускулесто... (мразя мускули, не за друго). Да е с красиво лице, пък ако има и набола брада още по-добре...
Гаджето ви отговаря ли на него? На абсолютно всичко, което изброих.
Кое е най-възбуждащото от външният вид на противоположния пол за Вас? Гърба. Във всеки пол, не само противоположния.

Xtuning
03-16-2008, 20:21
Имате ли идеал за момче/момиче? ИМА !
Какъв е той? -НЕПРИЛИЧНО КРАСИВА !
Гаджето ви отговаря ли на него? Така и не можахме да тръгнем ...
Кое е най-възбуждащото от външният вид на противоположния пол : ВСИЧКО !

Nadelina
03-16-2008, 21:11
Имате ли идеал за момче/момиче? Ne bih kazala che imam.
Какъв е той? Toi trqbva da byde umen..inteligenten..da me razbira..da umee da govori s men...da mi ima doverie..da ima chuvstvo za humor..da ne e agresiven....
Гаджето ви отговаря ли на него? Mislq da.
Кое е най-възбуждащото от външният вид на противоположния пол за Вас? Gyrdite i korema.

gaberot
03-16-2008, 21:13
Гаджето ви отговаря ли на него?

Да! Умна, красива, предизвикателна и много изкушаваща! Поне за мене е така 8) :D :grin:

BlueFace
03-17-2008, 06:04
В момента нямам гадже!Имам идеал ,но просто в България не може да се намери такова момиче порсто защото нямаме момичета с червено-рижава коса :-D
Иначе изобщо не се съобразявам с идеала той ми е само за кеф :D