View Full Version : Искам той да е само с мен!!!
kiss_{P}
03-16-2008, 11:39
Misleh 4e nqma po 6tastlivo momi4e ot men.Da no sled vseki vuzhod idva padenie.Imam priqtel koito v nikakav slu4ai nemoga da otreka 4e e edin ot sladurite v moeto daskulo.Sled 2-qt mesec zapo4na da izliza s nai-razli4ni momi4eta na kafe,po diskoteki,da tancuva s tqh tanci koito po biqt na eroti4ni i red drugi ne6ta.Molq daite mi suvet kakvo da napravq!
VinDiesel
03-16-2008, 11:56
Поговори си с него хаха кажи му че се дразниш
+1 :o
Остави го.Едва ли ще започне да те приема на сериозно.Щом е един от "сладурите" в даскало иска да има колкото се може повече момичета.Ти си само една от всички не мисля че те има за нещо специално.
Извинявай че трябваше да ти го кажа по този начин но това е истината...
+ 2
ChErNoKoSkA_
03-16-2008, 12:24
поговори с него... Кажи му, че това, което прави те дразни... Ако не престане замисли се дали си струва да си с него! Ако продължи, то трябва да бъдеш сигурна, че това момче няма чувства и не държи на теб... Следващата крачка е да го оставиш
hooliganka89
03-16-2008, 12:32
E shtom e ot sladurite v daskalo,nedei da si mislish,che ima variant da go "zatvorish v kletka",iskam da kaja,che momchetata kato nego,koito sa vseobshto narichani ot dadeno obshtestvo "Sladuri" imat golqmo samochustvie,koeto vodi do mislata,che ne mogat da badat s edna.
Trqbva da spodelqt krasotata si s mnogo momicheta,che da im e po-gusto...
SpEeDeMoN
03-16-2008, 12:47
Остави го.Едва ли ще започне да те приема на сериозно.Щом е един от "сладурите" в даскало иска да има колкото се може повече момичета.Ти си само една от всички не мисля че те има за нещо специално.
Извинявай че трябваше да ти го кажа по този начин но това е истината...
+1
miniCHka91
03-16-2008, 16:49
pogovori s nego i ako ne te razbere go ostavi kakvoto iska da pravi moje bi toi 6te zagubi nai-mnogo
Yanichka
03-16-2008, 17:30
Аз пък бих няправила това което той прави...излизай и ти с момчета и се прави, че не ти пука че той го прави.Ако се подразни значи държи на теб ако не му пука ... :?
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-16-2008, 17:39
Съгласна съм с останалите мнения.. Абсурд да се опитваш да го задържиш.. :? Изгубена кауза, а както каза мацката преди мен, започни и ти да правиш така. :-D Е, аз по - скоро те съветвам, откажи се от него и си живуркай, търси си любов друга ;):) Ще се намери и по - свестен. :);)Никога не тичай след някого ;)
О да съм му била шута отдавна..Как може да танцува с тах,да излиза с тях на кафенце и т.н!? ЪЪъъъъ Той май не те счита за гадже... :?
О да съм му била шута отдавна..Как може да танцува с тах,да излиза с тях на кафенце и т.н!? ЪЪъъъъ Той май не те счита за гадже... :?
Wow, ebahti logikata - toi sao s neia li triaa izliza ? Sao s neia na kafe, nasiakade s neia?
:? puk momi4eto ako tolkoz mn durji - da si pogovriat ne e mn trudno predpolagam
Wow, ebahti logikata - toi sao s neia li triaa izliza ? Sao s neia na kafe, nasiakade s neia?
:? puk momi4eto ako tolkoz mn durji - da si pogovriat ne e mn trudno predpolagam
Ми извинявай ама те са гаджета..Как може като са гаджета той да позволява некви момичета да му танцуват еротично...да танцува с тях хубаво ама еротично.. :(
Rebellion_Angel
03-16-2008, 18:14
Misleh 4e nqma po 6tastlivo momi4e ot men.Da no sled vseki vuzhod idva padenie.Imam priqtel koito v nikakav slu4ai nemoga da otreka 4e e edin ot sladurite v moeto daskulo.Sled 2-qt mesec zapo4na da izliza s nai-razli4ni momi4eta na kafe,po diskoteki,da tancuva s tqh tanci koito po biqt na eroti4ni i red drugi ne6ta.Molq daite mi suvet kakvo da napravq!
Честито, мила! Тоя не те обича! :-)
TheNewReligion
03-16-2008, 18:22
+1 !!!!! :razz: To poneje e super trudno da se setish sama za tva vsichki ti go kazvame ! Uspeh vse pak !
Не можах да разбера този приятел само приятел ли ти е или нещо повече.Ако е второто - директно му казваш, че няма да търпиш такова положение, ако те дразни това(със сигурност те дразни).
Ако е първото - просто приятел и ти го харесваш...нямаш право да му кажеш нищо.
BlueFace
03-17-2008, 10:24
+ 2
+1
поговори с него... Кажи му, че това, което прави те дразни... Ако не престане замисли се дали си струва да си с него! Ако продължи, то трябва да бъдеш сигурна, че това момче няма чувства и не държи на теб... Следващата крачка е да го оставиш
+1
Pogovrete otnosno tova kaji mu che ne ti e priqtno da pravi taka,ako si vzeme zablejka ok znachi naistina te vzima na seriozno.......no ti sama kazvash toi e edin ot sladurite v daskloto ,toi tova neshto si go znae i si ima samochuvstvieto zatova i iska da e s kolkoto se moje poveche momicheta okolo nego,ne mi se vqrva kam teb da ima po-specialno otnoshenie a ti moje bi si prosto edna ot vsichkite mu broki.Sajalqvam che ti go kazvam po toq nachin no spored men tova e istinata...zatova ti kazax po-gore da pogovrite i ako si vzeme zablejka i ako spre da gi pravi tiq neshta znachi naistina si te xaresva ako li ne shte razberesh che edva li ti si edinstvenoto momiche s koeto toi iska da bade :) Uspex :)
prettyIdeath
03-17-2008, 12:01
Не мисля че трябва да правиш нещо... Личи си че не държи на теб, както ти би искала. Един разговор надали ще оправи нещата.
Виж - за това че излиза на кафета с други момичета, не би трябвало да те дразни (ако е само кафе ... ). А това да танцува по така с други момичета в дискотеката - това и мене би ме поразнило. Но аз не бих търпяла подобно отношение. Ти сама си решаваш. Ако мислиш че можеш да го накараш да спре / което пак не е вариант защото той ако иска ще се крие и ще го прави/ давай ! :-o
Sarah415
03-17-2008, 13:51
da ti kaja i az imah takaw problem no se okaza 4ee samo si wnoshawam
dreamerka
03-17-2008, 14:07
da ti kaja i az imah takaw problem no se okaza 4ee samo si wnoshawam
Ili mom4eto ti e vnu6ilo,4e samo si vnu6ava6 :-D
P.S:...aaaa kade e tova za kiliriziraneto??? :shock:
az bih mu kazala-shtom iskash taka,neka da e taka i shte se vrutna i shte si trugna,tova mislq che shte e dostatuchno za da go oburkash :D:D