View Full Version : Тръпката я няма
prosto_natajena
03-16-2008, 20:55
zna4i problema e sledniq imam priqtel ot 8 meseca po4ti az sam na 18 toi na 22 mn si go obi4am i si darja na nego vijdame se po4ti vseki den daje za mani4kodarji se super i az si go glezq samo 4e predi 4 dni ne6to v nego ne mi haresva6e i si pogovorihme toi kaza 4e nz kakvo iska 4e ponqkoga iskal da e sam sega trqbvalo da misli za o6te edin 4ovek demek az 4e tova go natovarvalo 4ustval se gadno taka ne mu bilo dobre ina4e mu e hubavo s mene obi4a me i az ne sam napraila ni6to vinata bila v negosam si kaza 4e e glupak 4e imal momi4e me4ta i nz kakvo iska ostavih go da si pomisli na sledva6tiq den si govorihme po telefona olovin a4as pak nqkakvi takiva ne6ta az go popitah iska li da e s mene i dali mu e hubavo i toi kaza da prosto ne6to my lipsvalo-svoboda i kaza po-dobre da se razdelime,az mu kazah da si pomisli hubavo dali naistina iska tova -be6e mn mn zduha po4ti nerazbirah kakvo mi govori po tel i ve4erta kato doide mi zaqvi 4e e re6il 4e iska da e mene i se nadqval tva da mu otmine(az se nadqvam dvoino pove4e)sega pak ne6to ima tiq dni ne sme ostanali dvamata vinagi sme s neg priqteli i se vijdme za po 4as dneska ostanahme i pak si pogovorihme kaza 4e trapkata ve4e q nqmalo pita me dali go use6tam i az mu kazah da no si go obi4am toi sa6to i go kaza a dosega tva e nai-dalgata mu vrazka takava dr ne e imal hoil e s edna 5 meseca i q e vijdal po 1 na sedmica ako se vidqt i ne q e obi4al na men sa6to tva mi e nai-dalgata vrazka molq vi pomognete mi s savet4e pls :-k
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
MartiSSima
03-16-2008, 21:09
Май това момче наистина незнае какво иска.Един ден едно, друг ден друго...Не става така.Моя съвет е да си поприказвате за пореден път.Ти си на 18 години не мислиш ли че имаш време за сериозни връзки?!Никъде не пише че той е голямата ти любов.Няма значение от колко време сте заедно на кого колко му е най - дългата връзка...тук не става въпрос само за дължина а за ЧУВСТВА. Поговори с него както казах ти си на 18 той е на 22г. не се знае какво ще стане, ако той неиска да е с теб просто прекратете връзката си вместо да се мъчите взаимно.Помисли си какво би било ако сте заедно а ти знаеш, че на него не му пука за теб?!Кофти ще ти е...нали?Поговорете и решете някакъв компромисен вариянт!Успех! :-) :)
spored mene trqbva da si ''obnovi6'' vruzkata.da otidete na sre6ta kudeto ne ste bili do sega i takiva raboti koito mogat da vi nakarat da vi e priqtno da ste zaedno.6te razbere 4e te obi4a i nqma da ima problemi :-) :-) :-)
prosto_natajena
03-16-2008, 21:13
problema e tam 4e na nego mu puka prekalenomn za men dosega nikq ne se e darjala taka s nego i toi kazva 4e iska da e smene prosto ve4e edin vid mu e pisnala vrazka ili ne6to takova oh i az nz glavata mi 6te se prasne ot mislene :?
MartiSSima
03-16-2008, 21:19
Какво ще рече това, че той държи на теб и те обича ама му в омръзнала връзката ви?!Мисля че в любовта място за омръзване няма!?Незнам чесно казано говори пак с него няма смисъл да се тормозиш излишно без да знаеш за какво точно!По добре поспи и утре пак поговори с него туко виж всичко е наред! :)
Остави го от 2 дена до една седмица да си излиза с приятели само ...
Това е вариант едно,с който му даваш свобода ...
Другият вариант май го казаха,да отидете някъде където не сте били ... например на парти само двамата ,на ресторант ,направете си вечеря на свещи,разходете се в парка и не му задавай непрекъснато въпроси какво става ...
Остави го да прави каквото иска .... ако реши да не се виждате го остави ... Човека в момента не знае какво иска,затова му покажи,че си наистина момичето-мечта и можеш да го разбереш във всяка една ситуация :) Успех ти пожелавам
hooliganka89
03-17-2008, 09:19
I az imam dalga vrazka i na men za prav pat mi e tolkova dalga,i az imam podoben problem kato priqtelqt ti,ama moito e malko po-slojno.
No az ne se kolebaq da skasam s nego i da go pomislq nqma da mu go kaja dokato ne bada sgorna,v vsqka edna dalga vrazka si ima taiva krizi,spored men e neshto normalno.
Не знае какво иска, защото не е сигурен в чувствата си...
Единия ден смята, че всичко трябва да приключи, а другия - че те обича и не си заслужава да си разваляте връзката, просто е несигурен.Обаче това не може вечно да продължава.Вариантите да ви два - или да скъсате, или да сте заедно и след време да се разделите(никой не знае кога).Обаче той, ако е на моменти и постоянно си имате проблеми заради това - не си е работа.
Forever_love_
03-17-2008, 19:48
лично според мен момчетата точно в тази възраст точно както тези на 14 :D незнаят какво искат и тъкмо живота е пред тях и се чудят какво да правят ..поговорете си и се изяснете веднъж и завинаги и сама прецени дали си струва .знам че го обичаш ..предлагам ти поговорете и си прецени за да не се задълбочите още повече и накрая да си двойно по огорчена на 18 си ..всичко е пред теб и имаш още време да откриеш правилния ако с него нещо куца.. това е от мен и успех :-)
Kogato iskash neshto tvurde silno i nai-nakraq go poluchish ti go chustvash kato zavladqna teritoriq i chustvata ti izstivat,kogato sme mnogo vreme s daden chovek nie malko ili mnogo se promenqme,kogato se borehme za nego ,kogato se stremqhme da izglejdame vuzmoujno nai dobre za da mu haresame i napravim vpechetlenie i t.n. ,no sled vreme vsichko e stava navik..shtom iska da hodite pri pr mu hodete ,taka nai dobre shet razbresh dali te obicha,ot reakciite mu i t.n.