View Full Version : У дома
fenkattaaa
03-16-2008, 21:16
ne znam kak da zapo4na ... istoriqta mi e tolkova dulga i neshtasna ... moje bi trqbva da zapo4na s tova 4e sum nai-golqmata neshtsnica na sveta ... dulgo vreme sum 4ela tozi forum , no nqmah smelosta da napisha moqta istoriq ... e taka kazvam se Gabriela na 15 godini sum ot Sofia .. zapo4vam ot na4aloto na problemite mi predi 7 godini kogato bqh na 8 trqbvashe da imam brat4e mama beshe bremenna v 6 mesec mnogo se radvah zashtoto oshte ot malka obi4am decata i samo pri misulta 4e shte imam brat otka4ah.. no edin den mama izleze do magazina az oshte spqh i na otivane kum magazina nqkakuv nadrusan mangal q e blusnal i mama izgubi bebeto ... az i bashta mi go prejivqhme adksi trudno .. mama sushto . Taman se bqhme uspokoili i zapo4nali da vodim nov na4in na jivot i togava 4i4o mi se samoubi pred o4ite na dqdo i baba zaradi jena si , koqto go beshe napusnala i ne davashe da vidi plemeni4kata mi .. i 3 meseca sled samoubistvoto na 4i4o mi dqdo se razbolq i edna godina sled tova po4ina v rucete mi . Ne mojeh da povqrvam kakvo stava sus semeistvoto mi az bqh samo na 9 , a celiq mi jivot izglejdashe 4eren . Bashta mi se propi po4naha da se karat mnogo 4esto s mama toi si go izkarvashe na neq za vsi4ko ... obijdashe q i az gi gledah kak se karat. Te se karaha vseki den i az nishty ne mojeh da napravq prosto gi gledah i pla4eh dokato edin den kato bqh na deset godini pri edno tqhno skarvane se pokaterih na prozoreca si iskah da se xvurlq prosto ne izdurjah .. ne mojeh da vodq tozi otvratitelen jivot , no mama vleze v staqta i se razvika i me sprq . Tq se samoubvinqvashe 4e e vinovna 4e zaradi tqhnite razpravii sum poludqla. Sled tozi moi opit za samoubiistvo mama i tate sprqha da se karat izvestno vreme, no baba mi namrazi mama i vseki put kogato otivah da q vidq tq kazvashe 4e maika mi e vinovna za vsi4ko , 4e tq e pre4inila smurta na dqdo , 4e tq e vinovna 4e bahsta mi ne e zavurshil vishoto si obrazovanie , 4e trqbva da q namrazq , 4e samo taka shte otmustq za dqdo . Ne i vqrvah zashtoto znaeh 4e sled smurta na dqdo tq otka4i , no ne sle dulgo bashta mi i maika mi pak po4naha da se karat za gluposti i pri edno tqhno skarvane az izbqgah ot vkushti bqh na 12 godini beshe prez noshta skitah se iz ulicite . Posle sednah na edna peika i bqh zaspala kogato edni piqnici doidoha i po4naha da da kreshtqt i da se smeqt az se oplashih i vednaga se subudih .. te si izvadiha mujkite organi i po4naha da se hilqt oshte po gnusno i gadno dobre 4e ne mojeha da se durjat na krakata si i uspqh da im izbqgam . Posle se pribrah v kushti mama i tate ve4e se bqha obadili na policiqta , no vsi4ko se opravi i ot tova moe bqgstvo trugnah po mnogo lo6 put. Popadnah v lo6a kompaniq zapo4nah da pusha , da piq i dori probvah narkotici .. na skoro razbrah , 4e mama e bolna ot rak i , 4e shte umre susipana sum ne znam kak vo da pravq nqma na kogo da se upra bashta mi e piqnica i v redkite situacii kogato e trezven moga da vodq normalen razgovor s nego . Imah si priqtel , no toi zamina s tqhnite v Ispaniq da jivee i vsi4ko svurshi prosto nqmam nikogo sram me e da spodelq tova s priqtelkite si zashtoto se straxuvam , 4e shte mi se izsmeqt ... oburkana sum kakvo da pravq s jivota si ??
izvinqvam se 4e vi zatormozqvam s moite problemi znam , 4e vseki ima problemi , no naistina ne izdurjam trqbvashe da spodelq s nqkoi tova e moqta istoriq na kratko
ioancheto
03-16-2008, 21:48
Надявам се темата да не е ебавка,защото ако е така просто ще си платиш някой ден.
А ако темата е истина пробвай да учиш повече не мисли за това,което ти се е случило и продалжи.. Важното е от теб да стане човек..
Надявам се темата да не е ебавка,защото ако е така просто ще си платиш някой ден.
А ако темата е истина пробвай да учиш повече не мисли за това,което ти се е случило и продалжи.. Важното е от теб да стане човек..
Аз пък се надявам да е ебавка...
fenkattaaa
03-17-2008, 06:05
opredeleno ne e ebavka za sujalenie tova e istinata blagodarq za suveta ... moje bi edinstvenoto hubavo neshto v jivota mi e , 4e pone neshtata s daskaloto vurvqt
hooliganka89
03-17-2008, 06:15
Malee kakva istoriq...Te horata sa kazali,che zloto nikoga ne idva samo.
Mnogo sujelqvam za vsichkite ujasni neshta koito sa se sluchili prez tvoeto detstvo,nadqvam se vsichko da se opravi i da vleznesh v praviq pat.
Jelaq ti ot vse sarce da uspeesh v jivota i da badesh mnogo silna,pred vsichki prepqdstviq koito shte ti podnese jivota.
Savet ne znam kakav da ti dam,kakvo mojesh da napravish?!Osven da si gledash uchilishteto i edin den da si namerish svoeto mqsto v jivota :-)
voodoodoll1
03-17-2008, 07:44
леле,много съжелявам за всичко което ти се е случило.Опитай се да мислиш за по-хубави неща и продължи напред без да гледаш миналото.дано всичко се оправи.Късмет.
[B]a[N]D[i]T[k]a
03-17-2008, 13:27
pomagai na maika si! neka vidi 4e ima sukrovishte vkushti! .. gotvi i otmenqi q vurshi cqlata domakinska rabota.. da gadno e no ostavi q neka si po4ine.. prosto mislq 4e tova e edinstvenoto koeto mojesh da napravish za momenta.. + opitai da se promenish v u4ilishte u4i pove4e (nz do kolko u4ish prosto davai maximalnoto ot sebe si..!) haide kusmet i imai vqra si4ko shte se opravi {}
Отново ще съм лошия.. к'во ще кажа аз ли ?? според мен е ебавка ! НО ! нека се примиря поне за момент и си представя че това се случва наистина . 1во, що за притяли/ки имаш щом неможеш да споделиш с тях проблемите си колкото и лични да са :( ?? . 2ро, относно мнението на баба ти.. ( Извинявам се но да вари да се ш*ба дъртата овца ) . 3то, относно баща ти.. хмм, ей такива като него комплексари дето си го искарват на жени за щяло и нещяло + т'ва алкохолици им треа едно сериозно поставяне на място . Не го познавам но такива хора за мене са боклуци :x !! ( Извинявам ти се ! ) . 4то, ти си само на 15 а вече са те налазили цигарите.. лошата компания и наркотиците дори, т'ва не трябва да е така !! . 5то, ако това за майка ти е вярно искрено съжалявам.. и си блъскам главата че все повече и повече деца остават без 1 или 2ма родители щ'ото е шибан живота.. . 6то, какво те накара да мислиш че и тук в форума няма някой да ти се присмее за това което си споделила ?? :? . Вярно или не, сядай си на дупето, УЧИ гледай да си оправиш живота за да не станеш и ти боклук !! грижи се за майка си до последния момент защото тя го заслужава !! ( жената не е виновна за нищо !! ) бори се за всяка секунда с нея !! Не се предавай и не падай духом защото " Силните са слаби въпреки надмощието над слабите а слабите са силни защото въпреки всичко отцеляват !! :( " . И накрая се погледни и се замисли над това че има деца които са в много по лошо състояние от теб и се радвай че имаш възможност да оправиш нещата като влезеш в правия път, щом майка ти е болна и не и остава много и почине " недай боже !! " този прав път няма да я върне но ще я накаш да се гордее с теб !! Т'ва е . Peace
Poslu6ai nejno napalno se zastapvam za neq.. :)
mhmhmhmhm
03-17-2008, 18:10
Абе като почнете с тва:"Ебавка е"..
Що за човек ще тръгне да се ебава с такива работи ?!
Или пък изобщо да се занимава да пише такава история!
Внимание от другите потребители вероятно :( . Но както и да е в моя пост по-горе казах каквото имам да казвам по тази тема .
mihichkaaa
03-17-2008, 18:15
Ам това с самоубийството и другите бягания...с това само караш майка ти да страда.
За майка ти в момента не е важно, че ще почине...за нея е важно ти да си добре, да си щастлива, да имаш добро образование, да не се караш с баща си. Важно е просто да я обичаш..но не само да я обичаш, а да и го доказваш. Момиче докажи и, че за теб тя е най-скъпото, защото ако не и го докажеш сега няма да има кога...
Давай всяка една твоя излишна стотинка, за да и купиш цвете..някакво малко подаръче...Абе ти знаеш как да я зарадваш, но не се дръж така всякаш е беззащитна...Колкото и да ти се иска да ревеш, НЕ ГО ПРАВИ когато тя е до теб...
А относно баща ти..накарай го да се замисли, кое е по-важно ти или алкохола..ако трябва поговори с приятелите му..да не го викат, за да се пооправи.
Кофти е да го чуеш, но да в момента нямаш късмет.
Просто не се отчайвай и помни, че след всяко зло идва добро.
+1 напълно съм съгласна...поне оставащото ти време с майка ти покажи на тая женица че я обичаш докожи й го покожи че от теб ще стане човек за да е спокойна че когато си иде от тоя свят ще се оправиш някак си..
fenkattaaa
03-17-2008, 18:37
blagodarq na vsi4ki za komentarite ... znam 4e opita mi za samoubistvo makar i dosta po-detski e pritesnil maika mi kakto i drugite neshta , koito napravih osuznavam 4e moje bi za sustoqnieto i v momenta sum vinovna az ... qvno sum prekaleno slaba znam li ne moga da se spravqm sus trudnostite .. no shte se promenq zaradi neq dneska vodih edin dosta dulug razgovor sus bashta mi... makar4e znam 4e absoluitno nishto nqma da se promeni ot durjanieto my .. vse pak sum probvala hilqda puti da my vleq mozuk , no toi edinstvenoto ,koeto pravi e da mi kazva dobre vurvi sega da u4ish ... toi si misli 4e nqmam pravo na glas ... mnogo puti sum karala maika mi da se razvede s nego zashtoto se izmu4va , no tq ne smeeshe zashtoto prosto misli 4e nqma da imame finansovi sredstva .. trqbvashe da buda po nastoqtelna .. no sum tolkova oburkana i zatvorena ne smeq da govorq za 4uvstvata si s nikoi edva gi spodelqm v momenta i go pravq samo zashtoto znam , 4e ne poznavam nikoi ot tuk ... iskam maika mi da e shtasliva v poslednite si meseci jivot tq go zasluja .. pomagam i vuv domakinstvoto i u4a , no znam 4e ne e dostatu4no mama trqbva da se mahne ot bashta mi samo po tozi na4in shte bude spokoina
a[N]D[i]T[k]a]pomagai na maika si! neka vidi 4e ima sukrovishte vkushti! .. gotvi i otmenqi q vurshi cqlata domakinska rabota.. da gadno e no ostavi q neka si po4ine.. prosto mislq 4e tova e edinstvenoto koeto mojesh da napravish za momenta.. + opitai da se promenish v u4ilishte u4i pove4e (nz do kolko u4ish prosto davai maximalnoto ot sebe si..!) haide kusmet i imai vqra si4ko shte se opravi {}
+1
skatemore
03-17-2008, 20:32
помисли кво си вършила и кво са вършили целия ти скапан род та ти се случват такива неща