View Full Version : Използвали ли сте секс играчки...
Използвали ли сте секс играчки?Ако да какви?
Nadelina
03-17-2008, 06:59
Az lichno ne. No kato prochetoh temata se setih za edin kurioz koito se beshe sluchil na edna priatelka. Tq mu beshe vzela beleznici za rojdenia den. Obache vecherta pili-nedopili ne bili v systoqnie da eksperimentirat i ostavili beleznicite za drugia den. Na sutrinta tq go zakopchala a stranno zashto bez da pochuka na vratata se poqvila bratovchedkata na gadjeto i..... i onemqla..... (dvama polugoli pod odealo i edinia e zakopchan s beleznici)
hooliganka89
03-17-2008, 07:04
Az ne polzvam sex igrachki.
само ония прастен на durex
amatorium
03-17-2008, 09:02
Vsqkakvi sum izpolzval vurhu momicheto. Za sebe si sum imam dvoen metalen cock ring.
Vsqkakvi sum izpolzval vurhu momicheto. Za sebe si sum imam dvoen metalen cock ring.
малее стигнах само до cock - не бях видяла ring и се уплаших :-D
amatorium
03-17-2008, 10:18
Hahah. Ubi me 8-)
aanitogb
03-17-2008, 16:28
ne
BaTe_Martoo
03-17-2008, 16:34
Имам 1 вагина :D
CragHack
03-17-2008, 16:40
Ахам, еми бравос. Значи може да се задоволяваш с вибратор :D :D :D
So unbelievable love..
03-17-2008, 16:40
Hahah. Ubi me 8-)
може ли да обясни единия какво представлява това :P
метален пръстен за пениса.Постъавя се на базата на пениса още преди да се "вдигне" и по този начин се получава по-силна и трайна ерекция.
krem4et0
03-18-2008, 16:05
Не. Обаче бих опитала туй-онуй. Ама няма от къде да си купим :(
mainata90
03-18-2008, 18:35
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FelisDirus
03-18-2008, 19:01
Имам си разни играчки, ама не са кой знае кво и не ми се обяснява.
ToxicforAngel
03-22-2008, 20:23
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :lol: :shock: :shock: :razz: :razz: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol:
Мисля днес/утре да ходя да си купя нова играчка. Някакви идеи?
абе отказах се.излишни пари сега не ми се дават
sh3_1s_7h3_0n3
03-27-2008, 09:28
Да. Истински мъжки пръсти. :-D Ааа и оня прехваления вибропръстен на Дюрекс.
Иначе аз искам и друго тинтири-минтири, ама йок! :? :)
Аз не съм изпозлвала,но имам мерак да опитам нещо.Разглеждала съм няколко саита на сексшопове и са ми правили впечатление вагиналните топчета,аналните дилда.Някой има или идея тези неща как се ползват,в смисъл само по време на секс или постоянно може да стоят вътре в тебе?А мечтата ми е да си купя пенис колан и някой ден да оправя някое момче отзад.... :D
CragHack
03-27-2008, 15:07
А мечтата ми е да си купя пенис колан и някой ден да оправя някое момче отзад.... :D
Аз ще се жертвам за каузата. Ама после ще си менкаме ролите, нали?
CragHack
03-27-2008, 15:08
Аз ще ти купя някоя, ако пратиш фоторепортаж на сефтето :D Може да ти купя и маска, да не са срамуваш...
А мечтата ми е да си купя пенис колан и някой ден да оправя някое момче отзад.... :D
Аз ще се жертвам за каузата. Ама после ще си менкаме ролите, нали?
Ако имаш сили след това.... :D Ама да не се отклоняваме от темата!
CragHack
03-27-2008, 15:16
Що да нямам сили, нали ти ще се трудиш...
Щото ще ти пръсна дупарата... :D
amatorium
03-27-2008, 15:21
Mislish li, che shte se nasere kato Milena_Pld? 8)
Не знам като коя ще се насере ,но определено ще разбере какво е анален секс :D
CragHack
03-27-2008, 15:24
Чудесно, ама това как ще ме измори мене? По-скоро ти ще си изморена от многото чукане.
Чудесно, ама това как ще ме измори мене? По-скоро ти ще си изморена от многото чукане.
Не ми се спори вече и слагам точка на тази безмислена дискусия.
CragHack
03-27-2008, 15:27
Насира се този, който носи лайна в дупарата. Ама не виждам какво общо има това с темата. Едни и същи глупости се повтарят всеки път, когато се спомене аналния секс.
Аз ще ти купя някоя, ако пратиш фоторепортаж на сефтето :D Може да ти купя и маска, да не са срамуваш...
Не ме изкушавай нали знаеш, че ми е фантазия да ме гледат :D ама не и по интернет много - рисковано :?
Иначе отностно вагиналните топчета - аз имам такива и са много готини. Те служат примерно за да се възбудиш преди да се видиш с любимия. Чакаш го вкъщи и си слагаш топчетата и се получава едно такова готино :oops: и после направо го изяждаш с парцалите. :D
CragHack
03-28-2008, 09:41
Ти искаш на живо да правиш спектакъл ли? Само аз ли ще съм публика или ще се събереме агитка?
amatorium
03-28-2008, 12:24
Ben Wa topkite sa mnogo dobri naistina osobeno za vaginalna stimulaciq. Nishto chudno the_hottie sled kato gi "nosi" napravo da iznasilva ot sex gadjeto posle.
P.S. Na snimkata na avatara da ne si s tqh? :oops:
Ben Wa topkite sa mnogo dobri naistina osobeno za vaginalna stimulaciq. Nishto chudno the_hottie sled kato gi "nosi" napravo da iznasilva ot sex gadjeto posle.
Така като ме гледаш как сексуално гледам може и да ги нося :D Не шегувам се :) едва ли
ама искам вибриращо яйце с дистанционно. Би било забавно ня някое публично място.
amatorium
03-28-2008, 13:16
Така като ме гледаш как сексуално гледам може и да ги нося :D Не шегувам се :) едва ли
ама искам вибриращо яйце с дистанционно. Би било забавно ня някое публично място.
A kakvo mislish za analno biju? S nqkoe hubavo lqtno cvetence primerno. :oops:
amatorium
03-28-2008, 14:06
http://www.weirdspot.com/images/uploads/assjewelry.jpg http://www.vpox.com/wp-content/uploads/2007/06/an.jpg
Eto ti malku krasivi primercheta. 8)
харесва ми :) но ми е трудно да го възприема за сега. Харесва ми първото. Напомня ми на едни мои прашки от нежни синджири,които са само за красота рабира се.
MakeMeLaugh
03-28-2008, 14:47
Квоо...!?
И това "бижу" ще стои по цял ден ръгнато в гъза.
Баааси майката.
не ми се ще да намирам такава вещ определено, ко ще и от злато да е...
(повръщане)
s3x_0n_th3_b3aCh
03-28-2008, 17:24
Ne
Квоо...!?
И това "бижу" ще стои по цял ден ръгнато в гъза.
Баааси майката.
не ми се ще да намирам такава вещ определено, ко ще и от злато да е...
(повръщане)
е не вярвам да е цял ден. Предполага, че се слага за момента да изненадаш партньора
VinagiSumAz
03-28-2008, 20:37
а каква е разликата между анлано бижу и дилда??? може ли някои да постне снимки и на двете?
MakeMeLaugh
03-28-2008, 20:42
Да беее...
опредлеено това няма да ме изненада приятно..
все едно гъза на пр-ката ми е шампанско и аз го отварям и се чува пльок..
не не това не ме кефи вече :-|
Да беее...
опредлеено това няма да ме изненада приятно..
все едно гъза на пр-ката ми е шампанско и аз го отварям и се чува пльок..
не не това не ме кефи вече :-|
и какво става като се отвори шампанското? :lol:
MakeMeLaugh
03-28-2008, 21:32
:lol: :lol: :lol:
Ми тогава спираме да броим и викаме в един глас Честита Нова Година АаауУууууу УухУуууу и то пръска ли пръска шампанскто :lol: :lol:
:smt120
:lol: :lol: :lol:
Ми тогава спираме да броим и викаме в един глас Честита Нова Година АаауУууууу УухУуууу и то пръска ли пръска шампанскто :lol: :lol:
:smt120
Am Kafqvo li trea da e :shock: 8)
MakeMeLaugh
03-29-2008, 08:14
Не знам, не разбирам в тая сфера.
Питай Милена_плд 8-)
Айде стига, че разваляме темата :)
Аз тия бижута не ги харесвам.
Гледам, че темата е за "играчки", та за всички заинтересовани: тия дни в Плейбой има пръстенче, а една приятелка каза, че можели да се сменят батериите :-P
dam zabavno e.... ispanskata muha ima efekt
varnen4e
04-04-2008, 12:49
Еми аз съм използвала само вибриращ пръстен, ако изобщо влиза в тази категория...
:)
Ne :razz: ama bih opital onaq izkustvena pu*ka :razz:
От сума ти време ми висят едни белизници тука на стената и още не сме ги ползвали. А аз много искам...ама все забравям. Иначе бих пробвала разни лиготийки. (Лиготийки, които имат някакъв смисъл. В анални "бижута" и тям подобни смисъл не виждам.) Прекарвала съм часове в разни секс шопове и нищо не съм си харесвала (освен еротично бельо). Ако някой се сеща да препоръча нещо, аз ще следя с интерес. 8-)
MakeMeLaugh
04-18-2008, 16:07
Oo, ако не ги ползваш дай ги насам да натрупат стаж и опит, че съм голям мераклия :grin: :D
hahavteen
04-18-2008, 16:36
Ъъъъ а зарчета броят ли се? 8-)
Бях подарила на бившия такива http://img171.imageshack.us/img171/6960/23mv9.jpg (http://imageshack.us) (на тъмно светят което е доста практично 8-) )
и едни големи плюшени на които на едното пише целуни/ оближи/... и на другото гърди/ръка/?/... както и белезници ама скъсахме преди да ги пробваме.
amatorium
04-18-2008, 17:25
Ъъъъ а зарчета броят ли се? 8-)
Бях подарила на бившия такива http://img171.imageshack.us/img171/6960/23mv9.jpg (http://imageshack.us) (на тъмно светят което е доста практично 8-) )
и едни големи плюшени на които на едното пише целуни/ оближи/... и на другото гърди/ръка/?/... както и белезници ама скъсахме преди да ги пробваме.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kotence33
10-21-2019, 14:50
да, използвам секс играчки, предимно вибратори, които си купувам онлайн. и да ви кажа усещането е много различно, а оргазма е страхотен