View Full Version : Възможно ли е...
shmurkam
03-17-2008, 14:21
прочитам два листа урок по каквото и да е за две минути и на следващия ден да знам всичко перфектно и да казвам направо на изуст урока на учителката ми? Пиша история(63 листа),без никакъв план,за две седмици като се има напредвид,че я пиша късно вечер,когато съм уморена и ти за по един час на вечер. Да свършвам олимпиадите си по математика за тридесет минути макар да са определени четири часа. Да рисувам картини на формат А4 за не повече от 15 минути и т.н.? Не разбирам,родителите ми мислят,че просто не гледам детайлите и драскам нещо колкото да бъде написано или запаметено,но...отличните ми оценки и суматито грамоти и награди вкъщи доказват друго...Моля ви,кажете ми как да ги обедя. Защото те ме карат да стоя по не знам си колко време над учебниците и аз само си дремя над тях или си припявам разни песни. :lol:
vercheto
03-17-2008, 14:36
Обясни им че научаваш бързо и няма смисъл да учиш повече. Кажи им ако искат да те изпитат и ще видят че учиш бързо. Това дано да ги накара да не те карат да седиш повече време над учебниците. Успех
между другото кой клас си?
slavito007
03-17-2008, 14:37
Ти пък се оплакваш :-D
Аз ся по логика уча 2 урока от по 3 листа :? и ми тряа по 1 час и нещо, а ти ми се оплакваш. Иначе щом го можеш защо питаш ? :razz:
Не стига, че шестици им носиш пък и кусури ти намират. ааамаха :-o
Miss_Perfekt
03-17-2008, 16:01
Фукла! :?
ThunderGoddess
03-17-2008, 16:10
Яко, но не си нито първата, нито единствената, така че няма смисъл да се фукаш. А това за родителите ти едва ли е вярно - на родителите ти им пука какви оценки изкарваш и като виждаш 6-ци едва ли особено те припират ... едва ли очакват да изкараш седем.