View Full Version : Моля ви помогнете ми ! Заряза ме
rusiqscott
03-17-2008, 15:24
Бахти трагедията 4 месеца ходиме почти постоянно ми говорише че ме обича аз и аз мн е обичам и не мога без нея . Но тази сутрин ми прати
най-гадното нещо СМС с който ми казва че късаме. Званя и тя ми дава обяснението "Еми нз" и някви си такива.Пълни глупости. Искам да си е
върна за това моля за някой друг савет моля ви. Нз какво да правя.
a ti naranil li si q s neshto ili...darjal li si se grubo?Az znaesh li dali ne si e namerila drug?
MartyParty
03-17-2008, 15:49
:? Апф...Като за начало можеш да и звъннеш и да я питаш в прав словоред кво иска,и защо не иска да сте вече заедно.Може и да я оставиш да си гледа работата :oСпоред мен нещо не сте се разбрали много добре.
rusiqscott
03-17-2008, 15:54
с нищо не съм е наранил всичко си вървеше перфектно , не каза ми че няма друг , просто каза че вече не чувства към мене нищо
MartyParty
03-17-2008, 15:55
:? bitch
с нищо не съм е наранил всичко си вървеше перфектно , не каза ми че няма друг , просто каза че вече не чувства към мене нищо
povqrvai mi ako e imala chivstva kam teb nemoje prosto taka veche da nqma nishto ili e stanalo neshto ti si napravil neshto omishleno ili ne ili prosto ne e ispitvala nishto kam teb i te e lagala tva e.Izvinqvai che ti go kazvam ama chuvstvata ne idvat i ne si otivat za edin den ot opit go znam
rusiqscott
03-17-2008, 16:04
нз постоянно ми говореше и казваше че ме обича мн че съм бил всичко за нея ауе постоянно аз абсолютно нищо не съм направил просто ей така
изведнъж всичко рухна
Namerila si e drug sorry potarsi si i ti nqkoq dr po dobre ako e imala chuvstva kam teb rano ili kasno shte pochne da te tarsi ako li ne zabravi q
MartyParty
03-17-2008, 16:07
Аз викам да се дръпнеш малко от нея,да види какво ти е на теб и да разбере,че не ти е приятно да те заебава така.
пий 1 студена вода и си хвани друга - те такива под път и над път
Ми това говори колко те е обичала...Явно си е намерила някъв чичко паричко и е решила да е с него :-D Споко мен има много по яки мацки който биха те обичали наистина :D
evelinka1122
03-17-2008, 16:43
Еми за момента нищо не може да направиш... звънял си и питал си я и тя ти е отговорила... изчакай малко и после пак опитай... ако и този път не стане... знаеш какво да правиш- забрави я... това е моето мнение :)
Т'ва жените.. странна работа :) докато ти говори че те обича докато се обърнеш на другата страна и вече е с друг :D . Братле две са версиите, или си е намерила друг или те тества нещо и иска да тичаш след нея за да се чувства специална :) .
Rebellion_Angel
03-17-2008, 17:50
Бахти трагедията 4 месеца ходиме почти постоянно ми говорише че ме обича аз и аз мн е обичам и не мога без нея . Но тази сутрин ми прати
най-гадното нещо СМС с който ми казва че късаме. Званя и тя ми дава обяснението "Еми нз" и някви си такива.Пълни глупости. Искам да си е
върна за това моля за някой друг савет моля ви. Нз какво да правя.
Същата история като моята!!!И аз не получих свястно обяснение "защо" просто един есемес! А всичко беше наред! Знам, много боли! Ама няма какво друго да се направи, продължавай с пълен наред. Ако искаш казвай скайп, да си ближем раните.
Хайде да направим клуб на зарязаните с есемес! :D Аз съм основател.
BlueFace
03-17-2008, 18:06
+1 Това е много тъпо!!!Дори и да си е намерила друг не трябва така ве!!! :?
Rebellion_Angel
03-17-2008, 18:09
+1 Това е много тъпо!!!Дори и да си е намерила друг не трябва така ве!!! :?
+1
h0t_bAbE
03-17-2008, 18:11
издразни ме заглавието ..."Моля ви помогнете ми! Заряза ме" .. ми ай ш х0диме да я биеме сега...ухх..anyway..мисля че за нещо ти е ядосана[ама все пак не съм ясновидка]а,може и както казаха да си е намерила друг...ак0 е 1-то изчакай малко да й мине и тогава я потърси..ама пък ако е 1 от тия изпитания,измислени,лигави ,патешки...тогава сигурно ше ти се разсърди,ако не я потърсиш...
snowgirl
03-17-2008, 18:13
Недей да и звъниш... Осtави я малко сама, ако те е обичала и онези думи не са били празни приказки, ще усети липсата ти... Тъй сме понякога момичетата, задушаваме се, омръзва ни... Абе само не и досаждай :wink:
Добре де колкото и да и е трудно на нея да ти го каже в лицето и затфа е използвала смс ,се пак тряа да се отдели малко време да се разясни ,как стоя нещата и що така се е получило , щото тфа от една страна мое да е по-лекия вариант за няа,но не и за теб.
Neshto mi podskazva che v momenta v koito te vidi s druga pak shte te iska :)
Не те е обичала...поне можеш да не съжаляваш толкова.
Да не говорим, че чувствана не изчезват ей так, а и със смс го е направила.Поне заслужаваш в очите да ти го каже, ама не...
hooliganka89
03-18-2008, 09:35
Ligava rabota!