PDA

View Full Version : Най-прекрастното същество на земята(МОМИЧЕТО),но май започва

pet_14
03-17-2008, 17:17
Това са жените....Аре не всички,но ПОВЕЧЕТО , защото като гледам и по улиците и в даскало където и да погледна СВЕСТНИТЕ МОМИЧЕТА са на изчезване :shock: .......

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=161077
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=161241 - тая си падала лигла.....
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=161225 най-малко 1/4 от връзките завършват така :? и каква е причината ? Неясна....
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=161113

Тая пък не че нещо против момичето...Ама все пак е на 16 и й се прави секс ..то и на мен ми се прави...Ами тоя като и омръзне и ще търси друг и така...И като стане на 20 и вече ще се е е***ла с 10 човека....====>>> Настояща курва ....

Така инфото е малко,НО в категорията не попаднаха още:
как момиче спи с батко който е на над 22 а тя е на по-малко от 16,няква дет се влюбила в мутра,някви надути дет се мислят за голямата работа и т.н.....
Абе имаше още доста информация която можех да добавя,но просто нямах време....
та ЗНАМ че не всички момичета са такива,но огледайте се около вас и само ще забележите че повечето....разбира се че има и лоши момчета,отрепки.... Дано да греша че свестните момичета са малко

AFT
03-17-2008, 17:27
Е, поне едно е сигурно - ти си жалък идиот с прекалено много свободно време. GET A LIFE, DUDE!!!!

Unno
03-17-2008, 17:27
Бе братле.. да бъдат к'вито искат.. т'ва че вече обикновенни момченца като мен и още много такива не са забелязвани от " яките мацки " дето ходят с газарчета.. мене ми е се през х*я !! Не се занимавам с хорските дейности.. искала да прави секс.. иска и се на момичето.. да прави !! . Ходела с мутра.. ми намерила си -> ходи с него, к'во да я праеш има късмет момичето . Нямало свестни, ми де ше има, малко са, да така е !! . Преди мн се ядосвах за хубави девойки ( свестни ) дето стават такива копирки от другите " яки мацки " и започват да движат с нек'ви олигофрене ама само що'то са газари и имат пари.. но вече не ми пука :) живота си е техен да правят к'вото искат . И като заключение извинявай батко но не си ти човека който може да съди който и да е било човек в този форум и извън него по това какво прави :) ( Нищо лично ) Peace .

vamp
03-17-2008, 18:02
Аз съм нещо средно между джентълмен,мутра,гъзар,оръ ляк,бедняк,богаташ,наркома н и алкохолик,но на моменти въздържател,забравих да кажа,че съм луд,но не пия лекарства,така че бих откликнал на молбите на всички дами без значение какви са :D :D :D

BlueFace
03-17-2008, 18:03
Е, поне едно е сигурно - ти си жалък идиот с прекалено много свободно време. GET A LIFE, DUDE!!!!
+1 :razz: :D Понякога мн ме кефите :razz:

h0t_bAbE
03-17-2008, 18:05
Аз съм нещо средно между джентълмен,мутра,гъзар,оръ ляк,бедняк,богаташ,наркома н и алкохолик,но на моменти въздържател,забравих да кажа,че съм луд,но не пия лекарства,така че бих откликнал на молбите на всички дами без значение какви са :D :D :D
ай ся зеаме :razz: ама ако обясниш к'во е оръфляк цена няма да имаш...

Roiroi
03-17-2008, 18:20
Мирише ми на тъпо ... май е от автора на темата

tigity
03-17-2008, 18:24
:D:D:D:D:D:D:D i kfo im ima na horata!?:D:D:D basi mn mrazq tukifa det prikaat za horata bez da gi poznaat!!! :D porqdu4ni momi4eta ve4e nqa po skoro ima ,ma sa malku po princip, a puk dori i da iam porqdu4ni te vinagi saa podtiskani ot okolnite tfa e naistina mn gadno!? 8) 8) 8) mene ne mi puka kfo mislat horata za mene:D

vamp
03-17-2008, 18:38
ай ся зеаме :razz: ама ако обясниш к'во е оръфляк цена няма да имаш...

оръфляк=парцал=гащник=църв л :)

Scared_Straight
03-17-2008, 18:51
Ще се усетят момичетата, че и в обикновенните момчета (като мене) има чар....

BlueFace
03-17-2008, 19:15
Ще се усетят момичетата, че и в обикновенните момчета (като мене) има чар....
И на нас ще ни дойде времето!!! :grin: :)

5StaR
03-17-2008, 19:20
E какво лошо има след като са на 16 да прават секс?На 14 ок-не, ама на 16+ може :)

ioancheto
03-17-2008, 19:21
Мирише ми на тъпо ... май е от автора на темата

Zna4i ne sam go usetila samo az

BlueFace
03-17-2008, 19:30
Toя автора е някакъв комплексар дето не може да си фане гадже и го избива на оплюване на момичета които водят сексуален живот!Аз си мисля че на 16 е нормално да правиш секс!Много задръстен да ходи да гледа темите да олюва.....Нямам думи!!

TheNewReligion
03-17-2008, 19:38
Kazva se , che nie momichetata sme koshmarut , koito vsqko edno momche sunuva , no malcina uspqvat da ni prevurnat v sun ! :wink: Ima gi vsqkakvi ! Mislq si , che veche nishto ne e v sustoqnie da me uchudi ! :)

Pliok0019
03-17-2008, 20:20
Аман от хора, които само следят другите. Темите са правени, защото хората са имали нужда от съвет. Ако не може да бъде даден - коментарът е излишен.

Alabalaportokala
03-17-2008, 20:36
Автора има право да. Но пък не е хубаво да съдим хората за постъпките им. Еми ходят момичетата с "гъзарчета" и какво от това ? Всеки човек иска най-доброто за себе си и понеже сме различни "най-доброто" е относително при всеки - момиче,момче,жена,мъж. Сега след момичето смята че най-добрия вариант е да тръгне с мутра. Еми няма какво да му казваме че е лудо ненормално етцетера... Ако греши живота ще му го покаже, ако е на прав път пак !!

А автора да не се притеснява. Всеки човек си има някаква харизма която привлича хората и ти ще намериш твоята принцеса.

И вие не говорете кога било добре да се направи сефтака. Човек го прави тогава когато се чувства готов. Ако момичетата смятаха че не искат такова нещо (все още) щяха да си кротуват нали така ?

А че обществото ни деградира с всяка изминал(о)а минута (поколение) си е отделен въпрос.

Ivalinka
03-20-2008, 15:07
izvinete,no za6to vse momichetata sa loshite... ??? ne e li vqrno,che i momchetata postoqnno trygvat s nqkoe momiche samo za s**a...a posle vse nie sme loshite,lesno se davame i nqkakvi takiva prostotii!! :-x

Magic_Girl
03-22-2008, 18:16
Sredata v koqto sa popadnali gi kara da stavat takiva.Eto az bqh v yjasen klas s mnogo naduti patki i kvo stana ot mene...mi srinaha mi samo4yvstvieto.Sega sam v strahoten klas i sam korenno razli4na.Nqma da ima takiva momi4eta,ako okolo tqh nqma kyrvi.Az taka mislq.

poison`girl
03-22-2008, 18:22
Да напълно прав си че повечето момичета стават курвички на 16... Но има свестни не се притеснявай може да са малко,но ги има :P