Влез

View Full Version : Бившата му пак го търси

sweet4esf
03-17-2008, 19:30
zdr na vsi4ki :) taka moqt problem e sledniq...otskoro xodq s edno mom4e...bix kazala 4e e nai-miloto,prekrasno i dobro mom4e s koeto sum bila... :) makar otskoro da sme zaedno az zapo4vam da se privurzvam kum nego i naistina bix kazala 4e toi e RAZLI4EN ot dr mom4eta....bix kazala 4e toi e purvoto mom4e koeto pravi istinski 6tastliva....i naistina ne iska da go zagybq no......ima edno golqmo NO :( biv6ata my produlajava da go tursi,svuni my ine go ostavq namia :-k eto 4e dnes kato bqxme zaedno tq my zvunna.....ne e i za pruv put...tq iska pak da se suberat i men me e strax acki mn samo kato si pomislq 4e tova moje da stane :cry: :cry: :cry: toi kazva 4e nikoga nqma da stane i 4e neiska da e s neq no v jivota vs e vuzmojno.... :? prosto nz kakvo da pravq...neiskam tq da go tursi..tq go e naranila acki mnogo....lugala e acki mnogo.... :( toi kazva 4e iska da e samo s men no nz...prosto sum oburkana....nz dali da my vqrvam...nz izop6to kakvo da pravq...samo pri misulta 4e moje pak da se suberat otka4am...a i ni sme otskoro zaedno i nqma problem daskusa s men da se vurne pri neq :cry: :cry: :cry: pomognete mi...kakvo da pravq..... :-k :-k :-k

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

BlueFace
03-17-2008, 19:32
Имай му доверие!Щом е бивша и сега е с теб би трябвало да те обича повече!!! Спокойно според мен ще си остане с тебе !! :wink:

evi_vd
03-17-2008, 19:34
еи.. кви са тия тъжни физиономии ?! че то момчето нали сега е с теб, кво ти пука за миналото му ?? а и по думите ти разбирам, че не е тръгнал да те зарезва, така че кво се сдухваш???

5StaR
03-17-2008, 19:34
Ех.. какво можеш да направиш ти.Той ти е казал че "аз искам да бъда с тееб ти искаш да бъдееш с мен, но момиче кааато мен неможе да бъде с момче като тееб"..даде без това след запетайката..Та можеш само да му вярваш нали е "голям пич, супер е,различен е " етц или можеш да убиеш приятелката му, но не те съветвам

MartyParty
03-17-2008, 19:36
банята...вените...ножа...

BlueFace
03-17-2008, 19:37
Следващата :-D

Unno
03-17-2008, 19:38
Щом е толкова различен какъвто го описваш надали ще те зареже заради бившата си а ако го направи значи си се лъгала че е " различен " .

Невротичка
03-17-2008, 19:39
Само ще те посъветвам да не му правиш сцени и да спреш да му показваш, че се притесняваш за това, защото ако го правиш, може да му омръзне и наистина да се върне при нея. Много е важно да спреш. Не само от личен опит ти казвам, но и от опита на мои познати.

По-добре се съсредоточи в това да му показваш добрите си черти и да го караш да се чувства приятно в твоята компания.

nicolepcd
03-17-2008, 19:43
спалнята... леглото... възглавницата... Не я слушай... легни си, не режи вени :D
По Темата: Ми не знам дали самата ти ще издържиш... Хубаво е поне, че ти е казал, че си обича теб :) Радвай се, че не я среща всеки ден, и че не си я обича тайно... :? Едва ли ще ти е лесно, щом оная го преследва. Но ако наистина му имаш доверие, няма от какво да се притесняваш. Но мисля, че на тая ще й писне... няма цял живот да го преследва, я :) Успех, дано това момиче разбере, че той си обича теб :)

MartyParty
03-17-2008, 19:48
спалнята... леглото... възглавницата... Не я слушай... легни си, не режи вени :D
С кого да си легне?Със сегашния или с бившето му гадже?

nicolepcd
03-17-2008, 19:50
С кого да си легне?Със сегашния или с бившето му гадже?
Е, това аз не решавам 8-)

ioancheto
03-17-2008, 19:53
Ех.. какво можеш да направиш ти.Той ти е казал че "аз искам да бъда с тееб ти искаш да бъдееш с мен, но момиче кааато мен неможе да бъде с момче като тееб"..даде без това след запетайката..Та можеш само да му вярваш нали е "голям пич, супер е,различен е " етц или можеш да убиеш приятелката му, но не те съветвам

xaxa kafi6 me..
po temata.. VQRVAI MU be momi4e .. toi ti e kazal 4e iska teb zna4i s tebe 6te ostane..A dori i da napravi taq gra6ka da te ostavi zna4i nqma za6to da taji6 za nego 6tom e tolkova glupav da skasa s tebe i da tragne s momi4e koeto go e naranilo tolkova

Forever_love_
03-17-2008, 20:10
кажи му да си смени номера и двамата няма да бъдете тормозени :-D

Diva4e
03-17-2008, 20:54
Az bih se obadila na tova momiche i suvsem otchtivo bih i kazala "skupa imashe vujmojnost,no veche si minalo,spri da se izlagash" :)

koalka
03-18-2008, 09:26
Според мен се тревожиш неоснователно, обаче и мен би ме издразнило, ако тя му звъни постоянно.Аз не мога да разбера защо той не й каже, че не иска повече да му звъни и да престане.А като е тя, той защо си вдига телефона въобще?Предложи му да го направи няколко пъти и тази ще престане...
Иначе, когато човек е наранен и лъган, той обикновено иска да се предпази и да не се връща към нещо, което го е наранило...но знае ли човек.Друг факт е, че той няма чувства към нея.Тогава за какво му е да се връща при нея?Помисли малко.

hooliganka89
03-18-2008, 09:31
Ima nqkolko momicheta s sashtiqt avatar i vse imat nqkakvi stranni problemi,ama ne moga da razbera dali ne e edin i sashti chovek ili ste nqkolko takiva,no sas sigornost si prilichate po gadniq pravopis ili po-tochno ot lipsata na takav.

Inache po temata uspeh ti jelaq,nqma kakvo da napravish shtom momcheto ti e kazalo,che iska teb znachi iska teb.

Deni4kaa
03-18-2008, 10:59
Az bih se obadila na tova momiche i suvsem otchtivo bih i kazala "skupa imashe vujmojnost,no veche si minalo,spri da se izlagash" :) +1 ,другия път като звънне вдигни ти телефон а и й кажи да спре да звъни,а пък може и леко да и креснеш

pet_14
03-18-2008, 11:03
1-во НИКОГА не казвай НИКОГА :)
2-ро за малко успокоение след като го е лъгала,след като го е наранила мисля че не би се събрал пак с нея,защото (от моя гледна точка) ако някое момиче ме нарани адски много и съм с друга към която имам чувства със сигурност няма да се върна при нея.Та виж ся накарай го да си единствено ти в неговото съзнание,бъди добра с него ;) ако той има чувства към теб не се притеснявай

kifla
03-18-2008, 12:45
В цялата ти история има нещо ,което не мисля че е незначително...ако приятеля ти все още обича бифшата си може и да се върне при нея ,защото може би ти си тази с която той иска да я забрави...ако вече не я обича мисля че няма за какво да се тревожиш...

pepita87
03-18-2008, 13:06
zdr na vsi4ki :) taka moqt problem e sledniq...otskoro xodq s edno mom4e...bix kazala 4e e nai-miloto,prekrasno i dobro mom4e s koeto sum bila... :) makar otskoro da sme zaedno az zapo4vam da se privurzvam kum nego i naistina bix kazala 4e toi e RAZLI4EN ot dr mom4eta....bix kazala 4e toi e purvoto mom4e koeto pravi istinski 6tastliva....i naistina ne iska da go zagybq no......ima edno golqmo NO :( biv6ata my produlajava da go tursi,svuni my ine go ostavq namia :-k eto 4e dnes kato bqxme zaedno tq my zvunna.....ne e i za pruv put...tq iska pak da se suberat i men me e strax acki mn samo kato si pomislq 4e tova moje da stane :cry: :cry: :cry: toi kazva 4e nikoga nqma da stane i 4e neiska da e s neq no v jivota vs e vuzmojno.... :? prosto nz kakvo da pravq...neiskam tq da go tursi..tq go e naranila acki mnogo....lugala e acki mnogo.... :( toi kazva 4e iska da e samo s men no nz...prosto sum oburkana....nz dali da my vqrvam...nz izop6to kakvo da pravq...samo pri misulta 4e moje pak da se suberat otka4am...a i ni sme otskoro zaedno i nqma problem daskusa s men da se vurne pri neq :cry: :cry: :cry: pomognete mi...kakvo da pravq..... :-k :-k :-k

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Zdr.i ot men :) Iskreno ti su4ystvam,za6toto i az sum v tvoeto polojenie :( Vupreki,4e sled liubovta im,e ostanalo samo "priqtelstvoto",az ne yspqh da go priema...drazneh se,kogato bqhme zaedno i toi polu4ava6e sms-i i streli4ki...ot vuprosnoto momi4e...i po nqkva ironiq vse se slu4va6e v momentite,kogato bqhme tolkova 6tastlivi i...vsi4ko v tozi moment sqka6 ruhva6e..Ne iskah da mu pokazvam,4e se draznq i 4e tova naistina me naranqva,no vednuj,naistina mi prikipq...kazah mu suvsem 4ove6ki kakvoto mi e na du6ata...toi mi obqsni,4e tova koeto izpitva kum neq e 4isto priqtelstvo i 4e edinstveniq 4ovek ,s koito iska da e sum az...da ne se rovq v minaloto,za6toto vsi4ko e prikliu4ilo :-o Da ,ama ne...ne6to me 4ovurka6e otvutre i i pisah,po nekva ironiq,tq su6to pose6tava foruma i nenadeino se natuknah na komentar,otnasq6 se za priqtelq mi,kasae6t me dosta prqko!Pisah i,obqsnih i kak stoqt ne6tata...za 6tastie se okaza dosta razbrano i inteligentno momi4e!tq su6to mi obqsni kak stoqt ne6tata ot neinata gledna to4ka...neznam do kolko be6e iskrena...Ot togava naistina se 4ystvam po-spokoina i ne mislq za tozi problem,predpolagam,4e poddurjat vruzka,nqmam protiv,stiga tq da ne preminava dopustimata granica!!!Sega ne6tata mejdy men i priqtelq mi se stabiliziraha i se radvam,4e ne uspqh da pozvolq na "minaloto" da susipe vruzkata ni...Obi4am go pove4e ot vsi4ko,kolkoto i kli6irano da zvy4i i sum gotova da premina prez vsqkakvi trudnosti,koito ni podnese jivota,dano da ne se nalaga de...
Suveta mi e da pogovori6 s priqtelq si,da mu obqsni6,4e ako toi ne pogovori s vuprosnata"biv6a" 6te go napravi6 ti...ne se u4udvai,ako ne pojelae da go napravi...ako ne,napravi go ti!Yspeh,nadqvam se,da pi6e6 sled izvestno vreme,4e ne6tata sa se opravili i 4e ste naistina,,naistina bezumno 6tastlivi!!!