View Full Version : Посветено на ку*вите
AnotherDay
03-17-2008, 20:12
Тая тема е посветена на всички курви. Пожелавам ви от все сърце на всичките един ден когато имате деца те да са момичета и да разберете, че на 16 се е ебала с поне 10 момчета.
Дайте си малко сметка за поведението си щото може би се живее веднъж, може би искате да опитате всичко от живота, но може би един живот не е в рамките на 5 години (15-20 г. възраст)
А да и може би този който ви обича е този който прави много неща за вас а не този който ви ебе по-хубаво
Spider4eto
03-17-2008, 20:15
O да промени всички курви с темата си. Ще се осъзнаят някой ден и ще съжаляват няма смисъл сега да им влива акъл в главата 8-)
AnotherDay
03-17-2008, 20:17
Боли ме за тях нека да се наебат колкото пъти могат повече. Аз имах нужда само да си го излея.
Spider4eto
03-17-2008, 20:18
хах да не ревнуваш от някоя курва 8-)
NaNa_SladuRana
03-17-2008, 20:18
евалата AnotherDay но това ,че някой ги е предопредил ще им мине и замине :(
O да промени всички курви с темата си. Ще се осъзнаят някой ден и ще съжаляват няма смисъл сега да им влива акъл в главата 8-) :D така е..а пък и точно в 23.28 часа сигурно повечето в момента се ебат :D :D
оф деа фък на сички кучки курви и секви там подобни :)
Abigoria
03-17-2008, 20:30
Ае кво ли се занимаваш, сякаш нещо ще промениш... Братовчедка ми е на 14 и се е ебала с 5- ма различни, обаче никой не й вика курва... Курвите в очите на момчетата са тези, които не пускат 8-)
Vischko se vrushta rano ili kusno :)
menta_loverka
03-17-2008, 20:51
spored men nito edna kurva nqma da pro4ete temata ti, taka 4e samo si izliva6 gneva spored men, no tova e hubavo, za6toto 6te ti pomogne.
splendour
03-17-2008, 20:56
за6то маМКА МУ КУРВИТЕ УСПЯВАТ В ЖИВОТА :-x
AnotherDay
03-17-2008, 21:01
Бе незнам дали някоя курва ще прочете темата ми, даже ми е все едно. Само, че курвите няма да имат никога едно нещо а то е любов. Предпочитам да съм беден, но някой да ме обича отколкото богат заобиколен от курви :)
(agree) ;]
Alabalaportokala
03-17-2008, 22:35
Лошо за курвите да не чувам. Ако не са те повечето момчета щяха да правят сефтака на 20 - 25 години :D :-D
hooliganka89
03-18-2008, 05:36
I na men predi mi beshe mnogo gadno za kurvite.
Vsichkite mi poznati kurvi,bqha spasi s polovinata grad i sled tova vsichkite imaha seriozni vrazki i gadjetata im mnogo gi obichaha,a az bqh sama :lol: I se chudih kak taka po-svestnite momicheta kato men sa sami,a kurvite s pekani gadjeta koito im ogajdat za vsichko.
I mnogo obichah edno momche i vsichkite mi "priqtelki" kurvi se naebaha s nego i men mnogo me boleshe ama kakvo da se pravi,veche vsichko e minalo.
Nai mnogo s izkazvaneto si da gi podrazni6 o6te malko...vapreki 4e napalno te podkrepqm :)
slun4ice_90
03-18-2008, 08:23
Бе незнам дали някоя курва ще прочете темата ми, даже ми е все едно. Само, че курвите няма да имат никога едно нещо а то е любов. Предпочитам да съм беден, но някой да ме обича отколкото богат заобиколен от курви :)Много си прав,особено последното изречение,много ми хареса. :)
За какво толкова се дразниш не мога да разбера, те си живеят живота и да правят, каквото искат.Радвай се, че не си една от тях(ако си момиче).На 15 години би трябвало поне малко акъл да имаш, за да определяш кое е най-добре за теб и с колко да се ч**аш.
AnotherDay
03-18-2008, 10:18
За какво се дразня ли? Нека да ти разкажа на кратко.
Цяла година обичаш някой, правил си и правиш такива неща и уж всичко е перфектно, но в 1 момент разбираш, и то не от кой да е а от брата на момичето, че тя се зарибява о боже с още поне 10 човека. И то що? Да експериментира как ще я ЕБАТ НОВИ ПИШКИ !!!
Ма аз не съжалявам за нищо. Дори и да не съм много вярващ в Бог и т.н. вярвам, че равновесието в вселената ще даде на всеки да си получи това което трябва. Не съжалявам, че съм пропилял сума пари за нея, не съжалявам, че и помогнах точно в такъв момент в който всичките и приятели се отдръпнаха от нея.
Ако го четеш това миличка - пожелавам ти от все сърце да изядеш толкова пишки колкото има на земята, но от никоя да не получиш любов! Щото не може просто ей тъй да се изсереш отгоре на някой който те е обичаЛ !!!
И не, аз не съм момиче на 15 г. а съм момче на 18 г. и може би дори в малка степен знам какво искам от живота и то със сигурност не е да наеба колкото мога повече момичета докато съм млад
BlueFace
03-18-2008, 10:22
Еми тъпо се е получило.Тая наистина е курва,ама всеки си решава кво да прай с живота си...Не го удобрявам това даже идеята и ме шокира ама няма какво да направим!! :?
gangstata
03-18-2008, 10:28
А така..дайте да се посвети цяла тема на курвите...повечет хора казват ,че курва не се става от днес за утре...други казват ,че е до едно време..,но в крайна сметка всеки избира какъв да бъде и не би трябвало да съдим никой..НО..всичко се връща рано или късно..
partychild
03-18-2008, 10:38
eto o6te edno svqstno mom4e (kato priqtelq mi ) i toi ima cel v jivo misli za bade6teto si i ne misli za momi4etata kato sex igra4ki .... mislq 4e ako naistina si takaf 6te namerish momi4e koeto da te zaslujava i koeto 6te te obicha i 6te ti e vqrna ;-) ne se otkazvam ot liubofta :smt007 uspeh !
AnotherDay
03-18-2008, 10:40
Ае кво ли се занимаваш, сякаш нещо ще промениш... Братовчедка ми е на 14 и се е ебала с 5- ма различни, обаче никой не й вика курва... Курвите в очите на момчетата са тези, които не пускат 8-)
Ей по твото мнение се чудех цяла вечер кво да напиша щото няма такова малоумие ама ето. - Ми да се ебе бе, щом на 14 са 5-ма, на 17 що да не са вече 50. Аз на 14 като бях съм си пипал пишката с любопитство бе! След още 5 години лапетата ще се ебат и в детската градина?
"Курвите в очите на момчетата са тези, които не пускат" - Апък според мен курва е тази която ми пусне, а не тази която ми откаже. Ама едва ли разбираш кво имам предвид
Mrs. Beps, ма и аз трябва да я обичам нали. А след толкова ебавки с мен от другия пол тва става все по-трудно май.
Специално на теб бих ти казал нещото за което съжалявам, щото ми се струва че си свястна --
съжалявам, че порастнах не заради всичко което се случва когато човек пораства а заради това, че вече не съм малкото момче което знаеше какво е да си влюбен и какво е (ша ма извинявате за израза) да не можеш да се изпикаеш нормално щото се сещаш че обичаш някой и веднага изтръпваш
sweetdev1l
03-18-2008, 11:02
AnotherDay ти хубаво го посвещаваш на всички курви ама до колкото разбрах става въпрос за едно момиче което те е наранило.Не поставяй знаменател ако може... Най-добрата ми приятелка също е спала с доста момчета а е на 16 ама това не я прави курва... Страхотен човек с доста добро мислене, висок успех в училище и правелен подход към всичко... Не защитавам всички лигави пикли които се чукат за имидж... ама искам да кажа че бройката не е важна... Може да е спала с трима... ама наведнъж... и да е снимала ... е това мисля че е доста по курвенско ;) А това което каза, че за теб ще е курва ако ти пусне... добре де ама би ли й отказал?! Нека ти се прасне няква мега натоканата мацка пък питай я дали е курва или не... разбирам болката ти, но в случая това е просто изблик на ярост ;) Горе главата и само непред... живота продължава.... На мен курва(ама истинска,вече завършена) курва ми разруши семейството ама това не ме спира... звучиш ми интелигентно и готино момче така че.... НЯМА СЕ ЗДУХВАШ ЗА ГЛУПОСТИ ЩОТО ЩЕ ТЕ ШАМАРЯ :-P :grin:
sapphirr
03-18-2008, 11:23
аз също се впе4атлявах преди на подобни неща,но ве4е прекалено много неща заемат мозъка ми,прекалено много ангажименти запълват деня ми,прекалено много проблеми ме преследват,4е да седна да им се притесняват на тия парцали,с извинение,но това е истината,който иска да се тръшка и да се сърди.за мен не е важно коя с кой спи,а аз какво правя.добре съм преценила,позицията си,какъв 4овек съм,какво мога и как да го постигна,4е да си позволявам такъв живот,който незнам доколко може да се наре4е живот.истината е,4е така света е намерил на4ина си за развитие,давайки възможност само на стойностните хора да постигнат нещо и то с труд,а не ...няма да се доизказвам,съвсем брутално ще прозву4и ина4е целия ми коментар.
ще кажа само на вси4ки под тоя знаменател,4е наистина съжалявам,за липсата им на мозъ4ни клетки.(няма да казвам да се замислят-и да искат не могат,просто не им се отдава)!
fashiongirl
03-18-2008, 12:17
Цяла година обичаш някой, правил си и правиш такива неща и уж всичко е перфектно, но в 1 момент разбираш, и то не от кой да е а от брата на момичето, че тя се зарибява о боже с още поне 10 човека. И то що? Да експериментира как ще я ЕБАТ НОВИ ПИШКИ !!!
Ма аз не съжалявам за нищо. Дори и да не съм много вярващ в Бог и т.н. вярвам, че равновесието в вселената ще даде на всеки да си получи това което трябва. Не съжалявам, че съм пропилял сума пари за нея, не съжалявам, че и помогнах точно в такъв момент в който всичките и приятели се отдръпнаха от нея.
Ако го четеш това миличка - пожелавам ти от все сърце да изядеш толкова пишки колкото има на земята, но от никоя да не получиш любов! Щото не може просто ей тъй да се изсереш отгоре на някой който те е обичаЛ !!!
И не, аз не съм момиче на 15 г. а съм момче на 18 г. и може би дори в малка степен знам какво искам от живота и то със сигурност не е да наеба колкото мога повече момичета докато съм млад
Знаеш ли...Може на теб да ти се връща 8) Ммм,познавам 1 момче,което има слава на playboy и сваля всяка ,която види и на всяка казва,че я е чакал цял живот...И ми беше разправял,че накрая наистина срещал някаква,подарявал и цвета,бижута...И тя го зарязала...
Аз съм на 17 и имам лични наблюдения...
Ти бивш playboy ли си?
За**аваш я тая и това е, повече не те бърка...Има неосъзнати момиченца, които може сега да живеят така, но после да съжаляват за това.Спокойно,на нея един ден ще й се върне.И тя ще се влюби и някой като нея ще я лъже с още 10-тима.Лошото е, че от цялата работа потърпевшия си ти, защото си я обичал.И ти не си разбрал за нито една нейна изцепка, не си се осъмнил дори за минута?Това е лошо, защото така можеш да бъдеш разиграван, а дори и да си нямаш представа.Все пак е 15-годишна, не е някаква изпечена лъжкиня...не знам как стоят нещата.
И все пак ти пожелавам успех да си намериш наистина свястно момиче.
fashiongirl
03-18-2008, 12:29
За**аваш я тая и това е, повече не те бърка...Има неосъзнати момиченца, които може сега да живеят така, но после да съжаляват за това.Спокойно,на нея един ден ще й се върне.И тя ще се влюби и някой като нея ще я лъже с още 10-тима.Лошото е, че от цялата работа потърпевшия си ти, защото си я обичал.И ти не си разбрал за нито една нейна изцепка, не си се осъмнил дори за минута?Това е лошо, защото така можеш да бъдеш разиграван, а дори и да си нямаш представа.Все пак е 15-годишна, не е някаква изпечена лъжкиня...не знам как стоят нещата.
И все пак ти пожелавам успех да си намериш наистина свястно момиче.
А може би вече я е излагало някое момче...Защото обикновенно хората разсъждават така... "Обичах,изгавриха се с мен...Вече и аз ще правя така" :-o
AnotherDay
03-18-2008, 12:32
..
Знаеш ли...Може на теб да ти се връща 8) Ммм,познавам 1 момче,което има слава на playboy и сваля всяка ,която види и на всяка казва,че я е чакал цял живот...И ми беше разправял,че накрая наистина срещал някаква,подарявал и цвета,бижута...И тя го зарязала...
Аз съм на 17 и имам лични наблюдения...
Ти бивш playboy ли си?
През целия си живот съм бил с 2 момичета. В всички аспекти. На мен може да ми се връща за много неща, но във всеки случай не и за това за което на теб ти се иска.
Коалке, тя е колкото мен, а не на 15. Виж, разбирал съм за много нейни изцепки, но съм добър човек и не заебавам някой при първата му грешка. Само, че те станаха много повече от една. Аз нея съм я заебал и гледам напред.
Даже се появи ново момиченце, но още нищо не е отминало и съм объркан дали съм готов за нещо ново или не съм :)
Alabalaportokala
03-18-2008, 12:42
Няма значение дали е бивш плейбой или не. Имаш ли акъл достатъчно акъл ако ще и всички путки да изчукаш няма да те преебе никоя курва, кучка етц. В тоя живота трябва да бъдеш изключително брутален и безСКРУПУЛЕН човек за да оцелееш. Защото когато направиш добро ти се връща добро, но когато се държиш зле получаваш респект и уважение и в повечето случаи двойно повече добро. Едно куче колкото повече го биеш толкова повече те заобичва. Така е с курвите и въобще с момичетата. И само някоя да ми отрече горенаписаното. Ще я подредя с цветущи изрази. Добре знаете че това си е истината. И когато 1 човек се поддаде на чувството - това е нещо което манипулира и заслепява мозъка = > следователно не можем да вземем трезва и адекватна преценка на каквото и да е. Защото като гледам темите за мене това е любовта. Една манипулация която изчиства всички неща за които си се борил и мислил и поставя на първо място един единствен човек - човека който обичаш. А не трябва да е така...Това си е вид слабост. А всички знаем закона на джунглата - печели по силният...
Просто ако човек е достатъчно умен и печен винаги ще бъде майстор и на най големите майстори и няма да се остави на кучка, курва да му разбива живота, а той ще я запали пръв.
Мога да дам пример от живота си за това нещо. Любопитните да се обръщат на лична
mickelangelo
03-18-2008, 14:32
Защо си мислите че някога ще осъзнаят каквото и да било освен че някои им сваля гащите в момента ... :D
1 съвет ядосвайте се по малко за хората .. въобще ... защо гледате хората ??? гледайте вас си ... !
fashiongirl
03-18-2008, 14:33
Няма значение дали е бивш плейбой или не. Имаш ли акъл достатъчно акъл ако ще и всички путки да изчукаш няма да те преебе никоя курва, кучка етц. В тоя живота трябва да бъдеш изключително брутален и безСКРУПУЛЕН човек за да оцелееш. Защото когато направиш добро ти се връща добро, но когато се държиш зле получаваш респект и уважение и в повечето случаи двойно повече добро. Едно куче колкото повече го биеш толкова повече те заобичва. Така е с курвите и въобще с момичетата. И само някоя да ми отрече горенаписаното. Ще я подредя с цветущи изрази. Добре знаете че това си е истината. И когато 1 човек се поддаде на чувството - това е нещо което манипулира и заслепява мозъка = > следователно не можем да вземем трезва и адекватна преценка на каквото и да е. Защото като гледам темите за мене това е любовта. Една манипулация която изчиства всички неща за които си се борил и мислил и поставя на първо място един единствен човек - човека който обичаш. А не трябва да е така...Това си е вид слабост. А всички знаем закона на джунглата - печели по силният...
Просто ако човек е достатъчно умен и печен винаги ще бъде майстор и на най големите майстори и няма да се остави на кучка, курва да му разбива живота, а той ще я запали пръв.
Мога да дам пример от живота си за това нещо. Любопитните да се обръщат на лична
Оууу,значи,вие,можете да се държите зле,а ние,момичетаат,не,нали?!?!Ха-да,ама не :-x
Alabalaportokala
03-18-2008, 15:26
Оууу,значи,вие,можете да се държите зле,а ние,момичетаат,не,нали?!?!Ха-да,ама не :-x
Никъде не съм казвал такова нещо. Това че ти го тълкуваш по този начин си е лично твой проблем.
mhmhmhmhm
03-18-2008, 15:32
хах да не ревнуваш от някоя курва 8-)
само така ти се струва 8-)
Epaaa basi tapata tema maina.. :-x
TheNewReligion
03-18-2008, 18:18
Ti ne si dobre ! Kurvite sa obshtestvenata izmet da , taka e , no nali se seshtash kolko kurvi useshtat , che sa takiva !Ako useshtaha kak se durjat nqmashe da sa takiva , ama kato sa tupi ora kfo da se pravi ! :)
K....te sa kasmetliiki i vinagi uspqvat v jivota xvashtat si nqkoi dobrichki maje deto im xodqt podire i tova vsichkoto zashtoto sa xitri :-D :-D
AnotherDay
03-19-2008, 08:05
Абе нали ви казах, че изобщо не ме ебе за курвите. И сте в грешка, че курвите винаги успяват
Никъде не съм казвал такова нещо. Това че ти го тълкуваш по този начин си е лично твой проблем.Ее тук не може да не се обадя....за твойте закони на джунглата :wink: Дори и да са вярни,това не значи,че НИКОЙ не може теб да те пр**бе! :P Това че още не си си намерил майстора нищо не значи,има и момичета,които са по -безскрупулни от теб! :-P
Така че,fashiongirl,и ние момичетата можем да се държим зле! :grin:
Alabalaportokala
03-19-2008, 12:12
Ее тук не може да не се обадя....за твойте закони на джунглата Wink Дори и да са вярни,това не значи,че НИКОЙ не може теб да те пр**бе! Razz Това че още не си си намерил майстора нищо не значи,има и момичета,които са по -безскрупулни от теб! Razz
Така че,fashiongirl,и ние момичетата можем да се държим зле! Very Happy
Сладурче мисля че това го коментирахме :P :P
O да промени всички курви с темата си. Ще се осъзнаят някой ден и ще съжаляват няма смисъл сега да им влива акъл в главата 8-) :D така е..а пък и точно в 23.28 часа сигурно повечето в момента се ебат :D :D
оф деа фък на сички кучки курви и секви там подобни :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Mr.Shorty
03-19-2008, 13:19
оф деа фък на сички кучки курви и секви там подобни :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:razz: :razz: :razz: :razz:
Тая тема е посветена на всички курви. Пожелавам ви от все сърце на всичките един ден когато имате деца те да са момичета и да разберете, че на 16 се е ебала с поне 10 момчета.
Дайте си малко сметка за поведението си щото може би се живее веднъж, може би искате да опитате всичко от живота, но може би един живот не е в рамките на 5 години (15-20 г. възраст)
А да и може би този който ви обича е този който прави много неща за вас а не този който ви ебе по-хубаво
не само заради ебането, ами и заради парите заради колите...курвите са си курви винаги ги е имало и ще продалжава да ги има а с такива теми едва ли ще промениш нещо......
Ее тук не може да не се обадя....за твойте закони на джунглата Wink Дори и да са вярни,това не значи,че НИКОЙ не може теб да те пр**бе! Razz Това че още не си си намерил майстора нищо не значи,има и момичета,които са по -безскрупулни от теб! Razz
Сладурче мисля че това го коментирахме :P :PДам,но явно още не сме се разбрали! :wink:
Alabalaportokala
03-19-2008, 17:53
Сладурче мисля че това го коментирахме :P :PДам,но явно още не сме се разбрали! :wink:
Че сме разбрали разбрали сме се, но надали ще стигнем до консенсус :-D
Scared_Straight
03-19-2008, 18:08
Курва- жена която се шиба за пари
Жена която си прави секс с много момчета но за кеф не е курва.
Жена която си прави секс с много момчета но за кеф не е курва.Мисля,че тея дето се шибат за пари им се казва проститутки,ама ок! :-D :-D
DejaVu31
03-19-2008, 18:42
Само неразбрах като толкова не понасяш к*ви,защо им "посвещаваш" тема?!?Акъл щял да налива...само дето не знам кой е по тъп т.н "курви" който си правят кефа с много момчета,или някой на който не му пускат и решил да пусне поредната проста тема... X_x
sapphirr
03-19-2008, 19:45
какво са тогава???
Имаш право, ама не си струва да се занимаваш... така или иначе никоя няма да ти обърне внимание...
АааА "Жена, която се **** за пари" се нарича проститутка, а жена дето се *** за кеф е к*рва...
явно някоя крурва те е наранила :) добър начин да излееш гнева во едва ли някое от тези момичета ще се всуша в думите ти
AnotherDay
03-20-2008, 13:14
Се едно ме питаш що има животни и ловци
love_enrique
03-20-2008, 14:52
Оф,ако ще още 1000 подобни теми да напишете нищо не променяте с тях!!!Ако имаха поне малко мозък да ви послушат нямаше да са на тва дередже!Оставете ги да се държат като най-великите на света,един ден неизбежно ще съжаляват...
Alabalaportokala
03-20-2008, 15:29
Контра въпрос.
След като мислиш, че има толкова много ку*ви ще ми обясниш ли защо има толкова много ку*вари ;)
Защото има много курви където да си хвърлят семето :lol: :lol: :grin:
Контра отговор :-D . Ъхъхъхъх :-P
MartyParty
04-03-2008, 12:01
Има поне 4230579865049367896740976 такива теми. Не виждам причина да им се обръща чак толкова голямо внимение. :roll:
NightGuardian
04-03-2008, 12:15
Момчето е с разбито сърце... 8)
ToySoldier
04-03-2008, 13:09
Урвииииииииииии
CuRly_Doll
04-03-2008, 13:15
С тази тема няма да промениш никой,но да,и аз съм на твоето мнение.Еми всичко се връща.Някой ден-да и те ще имат деца,но се съмнявам да им пука...И все пак,жалко,че има толкова момичета,които се ебат на по 13,но егати възпитанието дето имат,което определя и какви са родителите им...
Rosenrot_f
04-03-2008, 13:55
Ami to s tazi tema nqma da promenish nikoi,za sujalenie :? No puk ne vsichki sa kurvi,kuchki i tam kakvito ima(drug e vuprosa che povecheto na 13 veche sa minati ot polovinata grad)..No puk az sum na 17 i sum spala do sega samo s dve momcheta (taka che ima i svestni(ne che se naduvam de :))
Obsession
04-03-2008, 14:23
Е, голяма работа, че няма да промени никой, просто авторът е искал да си излее това, което чувства и мисли. И аз съм на същото мнение за к*рвите, ама не съм в състояние да направя нищо :?
alex_devv
04-03-2008, 15:22
да живеят курвите ! :grin: :grin:
Escarina
04-03-2008, 17:08
АааА "Жена, която се **** за пари" се нарича проститутка, а жена дето се *** за кеф е к*рва...
Коя жена не се ебе за кеф? Иначе думичката "курва" започна да става много разтегливо понятие. Наистина - ако бройката на момчетата през чието легло е минало едно момиче е голяма става грозна история, но не това е главния критерий. Курвите се познават по поведението и изобилстващата простащина. Всъщност точно това за което говори автора, а не това което обсъждате вие. А на теб мога да ти кажа само забрави я. Не казвай, че това вече е факт защото по думите ти си личи че не е. Давай напред и не се занимавай с измет.
AnotherDay
04-03-2008, 17:16
Аз и бих шута отдавна :-D
всеки сам си прави избора за живота си не си ти човека които ще се опитва да налива акъл на курвите 8)
Escarina
04-03-2008, 17:33
Е да ама очевидно още живееш с мисълта за нея:)
LeDeNa^pRiNcEsKa
04-03-2008, 18:20
oф деа фък на сички кучки курви и секви там подобни :)
ave zn li ko ima razlika ku4ka staa taq koqto nqkfo laino (mom4e) i razbii sarcety i ku4ka e tas det ne ispitfa 4uvstva a kurvata sa kefi 4e q ebat ... tei 4e vnimaai s prikaskite za ku4kite!!!
Курвите ще ги има докато светът съществува!В тези времена е срамно на 16 да си девствена и какво нещо лошо ли има в това?Боже...айде курвите в кокошарника :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LeDeNa^pRiNcEsKa
04-03-2008, 18:41
abe mila a ti use6ta6 li se 4e takia kurvi davat primer na lapetiite i edno laino na 12 be6e bremenn do men v bolnicata....az bqh leko s4upena :-D :-D
lee_ryan_girl
04-03-2008, 18:48
Браво това много ми хареса....и си прав!!!!!!!
Мразя изключително много курвите и аз съм на 18 години и харесвах много 1 момче 2 години и накрая разбрах, че той иска от мене само секс и нищо друго!! Слава богу, че вече не ме интересува....
Така че има както гадни момичета, така и гадни момчета!
ако искаш дай скайп да си пишем :)
xax 4e 10 mom4eta do 16 god vyzrast ... tove ne e kurvarstvo... zna4i vsi4ki pytki v byrgas trqbva da sa kyrvi.... naistina e typo da kurveqt no mladeshta e takafa ... i azz q priemam :D :D :D :)
ToySoldier
04-03-2008, 19:20
:smt064 :smt075 :smt021 :smt067 :smt055
Escarina
04-03-2008, 19:27
:smt064 :smt075 :smt021 :smt067 :smt055
Що не се кръстиш EmoticonSoldier? :D
ооооо обожавам ги тези теми! 8)
и все пак, щом са на 15 пак добре. то има и такива които на 13 вече са с деца. знаеш ли какъв е основния проблем? като курвата и 'милутуу' в едната ръка държат по бутилка а в другата по цигара, не могат да сложат презерватива. и това само ако 'милутуу' не е поредния заблуден пикльо, който си мисли че щом на курвата и е първи път не може да забременее... 8) 8-)
peace
AnotherDay
04-04-2008, 10:41
От къде го разбра? Аз и бих шута още като написах темата, а сега си спомням рядко за нея и то само хубави неща :)
Escarina
04-04-2008, 10:48
От къде го разбра? Аз и бих шута още като написах темата, а сега си спомням рядко за нея и то само хубави неща :)
Дано е така.. Разбрах от начина по който говориш за нея:) Дано да греша.
AnotherDay
04-04-2008, 11:29
Ем никога не можеш да забравиш някой който си обичал адски много :)
MaRiYa_86
04-04-2008, 11:37
Да са живи и здрави всички безмозъчни курви.Благодаря им за всичко и им пожелавам всичко най-най в живота! Понеже ги има тях,цял живот мъжете ми се възхищават и ме обичат,защото мислят,че съм уникална и различна...И какво мислите? Не се налага нищо да правя,просто наоколо е пълно с боклуци,а аз съм си най-обикновено,земно момиче.
Благодаря отново,продължавайте в същия дух.Но внимавайте и не наранявайте свестните момчета,защото запомнете,че наистина един ден всичко се връща.
Nefarian
04-04-2008, 19:05
др ралта нямате ли освен да прайте тъпи теми и ние да тролим по тях
sweet_bebok
04-05-2008, 08:50
po doore murtva pichka , otkolkoto jiva shtastliva kurvichka :smt018 :smt067 :smt059
S_L_A_D_U_R_K_A
04-05-2008, 08:55
Ама те ку*вите май не осъзнават, че са такива! Всичко се връщааа, аз го пожелавам и на женкарите да имат по една такава дъщеричка :) Дано даде съдбата да имаш дъщеря... :-({|= :smt006
Sladinka_f
04-05-2008, 10:33
Ама те ку*вите май не осъзнават, че са такива! Всичко се връщааа, аз го пожелавам и на женкарите да имат по една такава дъщеричка :) Дано даде съдбата да имаш дъщеря... :-({|= :smt006
Ice_Queen_
04-05-2008, 10:36
Всеки има различно разбиране за КУРВА..
тъя теми вече отъпяват..
Да това е вярно... АЗ непуснах на едно момче и той беше разправал насам натам,че съм курва и секакви простотий
LovePoisoned
04-05-2008, 12:33
оф деа фък на сички кучки курви и секви там подобни :)
+ 1
За съжаление никоя от тези малки нещастнички няма да прочете темата..
Но всичко се връща.
Някои пък просто не знаят какво искат и само се правят на такива. Една позната от отдавна 7-класничка. Когато я нарекат курва, се обижда, а иначе в Znih в поле "Професия" е написала... курва. Ходеше веднъж с двама едновременно и на следващия ден я видях със синьо око... единият си го беше върнал. Веднъж пак се пишеше в Skype "шлядки курвички" (как звучи :lol: ) и ми обясняваше, че го измислила някаква нейна приятелкЪ. Не схвана думите ми, че курвата си е проститутка, само дето не й се плаща, и че подобно "разпускане" води до голяма вероятност от нежелани болести, инфекции, СПИН и пр. Казах й го направо - носител на зараза. :razz: Но тя ми вика: "Ами тогава Пепито каква е?" (Пепи е обща позната. xD) Ама зелена глава ама! :?
Но в едно отношение бих се съгласила с потребителката MaRiYa_86 - по този начин стойностните ппл изпъкват. Откакто осъзнах като по-малка, че курвите са бол, съм с ясно съзнание, че са малко стойностните хора... и се старая да съм от малцинството. Много се радвам, че в тази тема качествените се оказаха повече. (sun)
Всичко се връща, това се е доказвало многократно. Дано когато една к. създаде сериозна връзка, и тя да бъде разрушена, както те разрушават чуждите. :x
И браво за темата! Мерси на всички, че написахте хубави мнения, с които бих се съгласила и мога да цитирам всичките! Накарахте ме да се почувствам наистина по-добре... Благодаря ви.
P.S. Точно пък курвите НАЙ-МНОГО пускат. ;)
в по тъпо не6то от тва няма толкос ги мразя тия курви колко познавам н ее истина лел да умират на 15 се ебала с 40 годи6ен ебаси лудницата мамица та им :razz:
LaDy_DaQnA
04-23-2008, 18:06
ne sym 4ela drugi komentari ama mislq 4e 4oveka se e vliubil v nqkoi kurvetina ili takava mu e izvyrtqla nomer ii tei....
slun4ice_90
04-23-2008, 18:49
И да пускате теми,и да спорите пак ще ги има,не се хабете напразно... :? :razz: Гледайте повече вас самите!
kefish_meee
04-23-2008, 19:06
Всеки си има глава на раменете бе хора ;)
zaebi.... jivota e pred teb, neznaesh kakvo te chaka utre nali ? Ami togava i tegli edna maina i pokaji na typata kurva che si neshto poveche ot neq, nakrai q da syjalqva che te e ostavila, i che ti si tova koeto tq vinagi e iskala, no nikoga nqma da ima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
love_veselka
04-23-2008, 19:30
Напълно съгласна съм.