View Full Version : Боли ли първия път?
kiki_k19
03-18-2008, 07:11
az sam na 15 i imam seriozen priqtel na 17 6te hodim zaedno na dvudnevna ekskurziq i mislq da mu pusna iskam da popitam kolko boli parviq pat i dali trqbva da 4akam pove4e
7 точка от правилата
moderated by Coki
hooliganka89
03-18-2008, 07:14
Dali da chakash si e tvoi izbor,dali smqtash,che si gotova da pravish sex.
Inache kolko boli-tarpi se,nikoi ne e umrql ot zagubvane na devstvenosta ili pone az ne znam takav sluchai.
I to pri vseki si e individualno.
Ima znachenie dali si tqsna,dali si otpusnata po vreme na sexa,i ako naistina si gotova za sex,shte mine dobre.
ReNiTy_VArna
03-18-2008, 07:39
Това можеш единствено ти да си го решиш,и никой от този или който и да е бил форум не може да ти каже какво да правиш.За болката си е относително -при всеки различно,ако много го искаш ще търпиш,но не очаквай първия път да ти е особенно яко....
pepita87
03-18-2008, 08:21
men ne me bolq,no ne be6e i sex,kato sex...Ako si naglasi6 psihikata,4e 6te te boli...naistina 6te boli...ako prosto se otpusne6 i se otdade6 na udovolstvieto,vs 6te mine dobre...vajna e naglasata!
gavro64eto
03-18-2008, 09:57
netrqbva da misli6 mn za bolkata otdais e na momenta i 6te mine po-dobre
Nadelina
03-18-2008, 10:03
Ako trqbva da sym chestna na men me bolq mnogo. No tova beshe zashtoto momcheto s koeto go pravih beshe dyrvar koito se interesuvashe ot tova toi da svyrshi edinstveno. Trqbva da se otpusnesh dobre...tova e nai vajnoto. I dori da te zaboli shte go iztyrpish...ne e bolka za umirane. A otnosno tova dali da izchakash oshte ili da mu pusnesh sega tova zavisi edinstveno ot teb. Ako naistina iskash da go napravish i se chuvstvash gotova znachi e doshlo vremeto.
Боли ами.
Ти не ги гледай романтичните филмчета , където Селин Дион е фонната музика , леглото е обсипано с рози , а момичето получава дори 2 оргазма!!!
angel_girll
03-18-2008, 11:31
За всяко момиче болката е различна и не може да се опише с думи. Но ако викаш много не мисля че на екскурзия е най добрия вариант да го направиш, но това е мое мнение
SilverAngel
03-18-2008, 12:41
Мен не ме боля.. много... 8)
Не боли чаааааааак толкова много. Важното е да си достатъчно възбудена и той да не пришпорва нещата. Има болка, но е поносима. Пожелавам ви приятно изкарване на екскурзията. :P
minimalist
03-18-2008, 12:44
az sam na 15 i imam seriozen priqtel na 17 6te hodim zaedno na dvudnevna ekskurziq i mislq da mu pusna iskam da popitam kolko boli parviq pat i dali trqbva da 4akam pove4e
7 точка от правилата
moderated by Coki
недей бе, знаеш ли кво е гадно да правиш секс...за кво ти е .. цял живот едно и също..не е хава..мдаам... :shock:
7 точка от правилата
moderated by Coki
недей бе, знаеш ли кво е гадно да правиш секс...за кво ти е .. цял живот едно и също..не е хава..мдаам... :shock: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
minimalist
03-18-2008, 13:39
ми така де, че кво - нещо грешно ли съм казал... :shock:
Щом питаш дали трябва да чакаш още значи според мен не си готова. Когато си наистина готова няма да питаш.
Иначе това с болката е индивидуално. Мен ме боля малко. Не е болка за умиране :)
minimalist
03-18-2008, 13:46
Щом питаш дали трябва да чакаш още значи според мен не си готова. Когато си наистина готова няма да питаш.
Иначе това с болката е индивидуално. Мен ме боля малко. Не е болка за умиране :)
тва за коя дупка говорим сега ?! :shock: :D
aanitogb
03-18-2008, 13:48
spored men val6te nese gotvi za nqkakva bolka men li4no neme bole6e parviq pat
тва за коя дупка говорим сега ?! :shock: :D
за дупката на ухото ми
theEXPLOITED
03-18-2008, 15:24
БОЛЯ МЕ И ТО МНОГО
krem4et0
03-18-2008, 15:28
Боля ме, въпреки че той беше нежен с мен. Няма да те лъжа, че боли, особено когато влагалището се поразшири от пениса.
BaTe_Martoo
03-18-2008, 15:29
Пф изтъркахте се с тея теми вече . Не съм момиче , но знам че боли и въпреки тва не се умира спок :D
FOREVAR_ALONE
03-18-2008, 16:07
az bqh na 14 a toi na 23 bqh me v staqta sami kazah mu 4e me e strah a toi mi kaza 4e nqma da boli usetih bolka pote4e krav toi go vade6e bavno i ma4itelno.... za prav pat mi vadeha zab !!!! :lol: :-o :shock: :lol: :lol:
sweet_angel666
03-18-2008, 16:10
ami ako si gotova i si sigurna v choveka, nqma strashno-t.e. bolkata e ponosima, no vse pka pri vseki si e individualno
sex_igra4ka
03-18-2008, 17:09
Абе сега ми стана мн интересно,някой свършвал ли е на първия си път(към момичетата е въпросът,разбира се)?
Vip_Kuchka
03-18-2008, 17:26
Am ako si tqsna pritesnena i tnt i da 4aka6 6e te boli tfa mi prozvu4a kato ako porasna malko po nq da bboli :-D ako si gotova davai ako ne stoi si na guza o6te 1 2 godini :)
ако е внимателен не боли ако е груб боли много
Аз усетих само някъкво много тъпа болка и то за малко.
s3x_0n_th3_b3aCh
03-27-2008, 18:01
Pri vseki e razli4no :P Li4no men izob6to ne me bolq ;) Taka 4e spox Aide uspeh
7 точка от правилата
moderated by Coki
недей бе, знаеш ли кво е гадно да правиш секс...за кво ти е .. цял живот едно и също..не е хава..мдаам... :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ти трябва да си прецениш дали да го направиш или да изчакаш още малко.Мен лично ме боля мъничко първият път.Зависи от това дали си предразположена за секс и поговори със приятелят ти да не бърза много много и да го кара по-нежно.Айде успех и приятна екскурзия 8-)
_KiSSaBLe_
03-27-2008, 21:10
ммм не съм чула някой да е умрял от болка ??? Еми боли ама ще изтърпиш малко щом искаш да го направиш. Нищо няма да ти стане
kirkolevka_love
04-04-2008, 16:02
Мен ме боля много..Търпи се не се плаши като ти казвам много!просто е по необичаина болка и за това ! Когато си готова го направи!А според мен на екскурзияра ще е мн яко и ще се сещаш след време каде и кога е било и ше ти прави кеф!
alex_devv
04-04-2008, 17:46
земи прочети некоя от съседните теми
Pri vsqko momiche e razlichno nqkoi gi boli drugi ne zavisi ot tova kolko tqsno e momicheto :oops: